Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑΑΘΗΝΑ 3-12-2014.

Είναι κάποιοι ανήθικοι τύποι που εκμεταλλεύονται τούς ταραγμένους καιρούς όχι ως σημείο συστράτευσης τού λαού, αλλά ως ευκαιρία γενικής υποχωρήσεως τού έθνους. Φροντίζουν να υποστείλουν τα λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής στα σχολεία, όταν έχουν αλλοιώσει τον χαρακτήρα τής δήθεν εθνικής παιδείας. Είναι οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που διώκουν το εθνικό φρόνημα, ενώ παραδίδουν με συνομιλίες εθνική κυριαρχία και εθνικό έδαφος σε Τούρκους και Σιωνιστές.

Το ελληνικό σχολείο έχει κρατήσει όρθιο το ελληνικό έθνος σε καιρούς χαλεπούς, είτε ως φανερό είτε ως κρυφό σχολειό, την ύπαρξη τού οποίου έχουν αρνηθεί πολλάκις τα διεθνιστικά μικρόβια που έχουν εισρεύσει στο Σώμα τού Ελληνισμού. Ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός είχε τονίσει την ανάγκη τής δημιουργίας πολλών σχολείων προκειμένου να καλλιεργηθούν ελεύθερα ελληνικά πνεύματα με πίστη στην λύτρωση τής Πατρίδος μέσα από την αποστολή τής εκπαιδευτικής διαδικασίας. Και η αποστολή τής εκπαίδευσης είναι να παρέχει άρτια εθνική αυτογνωσία σε συνάρτηση με το ορθόδοξο φρόνημα.

Η υποχρέωση τής ελεύθερης και αληθινά ελληνικής πολιτείας είναι να μεταλαμπαδεύει στο ελληνόπουλο πλήρη γνώση για την διαδρομή τής Ελληνικής Φυλής σ’ ολόκληρο το ιστορικό της διάβα, παράλληλα με τις δεξιότητες που πρέπει να έχει στην κοινωνική του ένταξη το νεαρό μέλος. Να γνωρίζει τούς ανθρώπους, τα γεγονότα και τα εδάφη που ανδρώθηκε ο Ελληνισμός από την πρώτη στιγμή που έκαμε την παρουσία του στην οικουμένη. Να έρθει σε πνευματική επαφή με τον Θεό και με το Τάμα τής Ελληνικής Φυλής, με τούς Αγίους και τούς Ήρωες. Να τιμά την αγιοσύνη και τη φύση του μέσα από την Ελληνική Σημαία και τον Εθνικό Ύμνο. Να μην παραχωρεί τίποτα και να διεκδικεί πίσω τον κόσμο του.

Κι όμως, οι προδότες και τα σιωνιστικά αφεντικά τους μαζί με τούς βάρβαρους που κοπρίζουν για λογαριασμό τού νεοταξισμού έχουν μάθει να προσβάλλουν τον Ελληνισμό μας τόσο στο πεδίο τής εκπαίδευσης και τής πίστης όσο και στο πεδίο των θυσιών και τής στρατιωτικής τιμής. Αυτό κάμουν από τον καιρό τής υποκριτικής και στημένης «επανάστασης» τού Πολυτεχνείου, όταν κάποιοι φοιτητοπατέρες φυλάκισαν το έθνος μας και την ελευθερία του στο όνομα τής ψευτοδημοκρατίας τους, όταν οι εντολείς τους  ξαρμάτωναν την Ελλάδα και παρέδιδαν την Κύπρο μέσα από αίματα ελληνικά σε Τουρκία και Εμποράκο των Εθνών. Αυτό κάμανε όταν με την ίδια στημένη «εξέγερση» παρέδιδαν το ψωμί στους ψευτοσυμμάχους και στερώντας το από τούς Έλληνες, φτάσανε στην ξεφτιλισμένη μεταπολίτευση και τα μνημόνια τόκων και ψευτοφιλιών.

Ρίξανε τον Παπαδόπουλο και την αληθινή Επανάσταση τής 21ης Απριλίου ως ανελεύθερη και αμερικανοκίνητη τάχα για να φέρουν οι αστικοδημοκράτες διεθνιστές, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι, με τον ψεύτικο αντιαμερικανισμό τους τον παγκοσμιοποιητή τύραννο ως μόνιμο ίσαμε τώρα αφεντικό τής διαρκώς αιμορραγούσας Ελλάδος. Αλλά το κακό συνεχίστηκε και βάθυνε.

Βγάλανε από το σχολειό αρχικά τόνους και γραμματική σωστή. Αφαίρεσαν τις ελληνικές διεκδικήσεις για να αποδεχτούμε μια νέα γεωγραφία μορφωμάτων με αρπακτικές διαθέσεις. Προέκριναν την συνύπαρξη μην τυχόν και ματώσουμε πολεμικά. Και φτάσαμε να ματώσουν την ψυχή και την περηφάνια μας με την έξοδο από τα σχολεία τού εθνικού μας ύμνου και την περιθωριοποίηση τής ελληνικής σημαίας.

Ακόμη και τούς νόμους τού κράτους τούς έχουν κάνει οι γραικύλοι κουρέλι στην διάθεση τής παγκοσμιοποίησης και τής μικρής Ελλάδος δίχως Έλληνες. Υπάρχει ένας νόμος που επιβάλλει την έπαρση τής Γαλανόλευκης και την ανάκρουση τού Εθνικού μας Ύμνου στα σχολεία. Που να χωρέσει όμως ο Ύμνος προς την Ελληνίδα Ελευθερία στο ψευτορωμέϊκο τής ανηθικότητας, τής απιστίας και τής υποταγής! Κι έτσι είδαμε τις προάλλες να αποβάλλεται ένας μαθητής στην Κατερίνη επειδή ζήτησε την εφαρμογή τής Τιμής προς το Ελληνικό Έθνος. Και σε ένα άλλο σχολείο στην Κέρκυρα, όταν οι μαθητές ζήτησαν την έμπρακτη αφοσίωση σε Σημαία και Έθνος, άκουσαν καθηγητή της αναρχοκουλτούρας να αναρωτιέται «γιατί, φασισμό έχουμε;»!

Δημοκρατικό φασισμό σαφέστατα και έχουμε. Αποδείχτηκε ξεκάθαρα στις εκλογές των εκπαιδευτικών που έγιναν τις προάλλες, όταν οι παρακρατικοί τού Κατοχικού Συστήματος επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο υποψήφιους εκπαιδευτικούς τού Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών. Ένας λυσσαλέος πόλεμος που εξαπολύθηκε ενάντια στον εκπαιδευτικό Λαϊκό Εθνικισμό και τη Χρυσή Αυγή από υπουργείο, καθηγητές τού μισελληνισμού και συνδικαλιστές που μάχονται τάχα τα μνημόνια στην παιδεία και τον λαό, στρεφόμενοι ενάντια στην αγάπη και την προσήλωση στο Ελληνικό Έθνος.

Τα μεγάλα πνεύματα τού μισελληνισμού, σοσιαλφιλελεύθερου και μαρξιστικού, συναντιούνται παντού. Από τα γραφεία των ψευτοκαθηγητών και τις συναθροίσεις τις γραικυλοτουρκικές κάτω από τα πορτραίτα τού Κεμάλ μέχρι τις τιμές των τουρκομογγόλων για τον ψόφο τού σφαγέα Κεμάλ στο δήθεν σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Και από τις διελεύσεις Τούρκων και άλλων πρακτόρων σε Θράκη και Αιγαίο μέχρι τα ανώτατα συμβούλια των ψευτορωμιών και των Τούρκων πολιτικάντηδων για να μοιράσουν πλούτο και ζώνες κυριαρχίας και εδάφη και αίματα ελληνικά σε χώμα ελληνικό.  

Σκοπός τού Έλληνα είναι να δίδει ακέραια την Πατρίδα και την Ιερή Αποστολή στα παιδιά του μαζί με την υπέρτατη Εντολή. Να δείξει στο νεαρό μέλος τού Ελληνικού Έθνους την οδό τής Αλήθειας και τού Χρέους προς το Θεό και την Ελληνική Ράτσα. Να γίνει δάσκαλος και πολεμιστής τού Θεϊκού Ελληνισμού. Να ανάβει την φλόγα τής φιλοπατρίας και τού σεβασμού σε καρδιές ελληνικές.

Να κρατάει ασύλητα τα προσκυνήματα. Να σμιλεύει την Ιερή Γη και να ανοίγει τούς δρόμους προς την δικαιοσύνη και το μεγάλωμα τού Οικοπέδου τής Ελληνικής Φυλής. Προορισμός τού Έλληνα είναι να δικαιώσει τις γενιές που προηγήθηκαν και να φτιάξει με τα δικά του συγκαιρινά χέρια Ελλάδα Μεγάλη και Δυνατή, την πιο λαμπρή Ελλάδα που θα σκεπάσει με την σκιά της ολάκερη την οικουμένη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΩΝ SUNDAY TIMES ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!


ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...
Σάλος έχει προκληθεί στην Ελλάδα από το άρθρο της δημοφιλούς στο εξωτερικό δημοσιογράφου Ανθής Καρασάββα. Η ανταποκρίτρια της ιστορικής βρετανικής εφημερίδας από την Αθήνα, γράφει ότι «τα υπολείμματα [του νεκρού] αποκαλύφθηκαν νωρίτερα κατά τον τρέχοντα μήνα [Νοέμβριο], μέσα σε μια θολωτή κατασκευή η οποία σχημάτιζε έναν από τους ιερούς θαλάμους εντός ενός τεράστιου τάφου, περίπου 375 μίλια [603,5 χλμ] βόρεια των Αθηνών, κοντά στα σύνορα με τη Μακεδονία».

Η Ανθή Καρασάββα είναι αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία ήταν παλαιότερα και ανταποκρίτρια των New York Times και του CNN στην Αθήνα Διεγράφη το 2009 από την Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών αφού το καταστατικό της Ενωσης θεωρεί ασυμβίβαστη με την δημοσιογραφική ιδιότητα την εμμισθη σχέση με δημόσιες υπηρεσίες.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ LIVE: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ “ΧΑΡΤΙΚΟ” ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΥΜΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ-ΤΑ ΔΕΙΠΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΒΑΡΟΝΟΥΣ” ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ(ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ)

samaras-stamatis-polan

Μια τεραστίων διαστάσεων διαδρομή “μαύρων” πολιτικών ανταλλαγμάτων που πιθανόν να ισούται με σακούλια εκατοντάδων εκατομμυρίων δραχμών τότε(περί των ετών του 1992-1993-)λέγεται σήμερα-από  διαφορετικές πηγές με  τις οποίες το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει συνομιλήσει πολλές φορές- ότι κουβαλήθηκε στην βίλα της οικογένειας Κρητικού στην Κηφισιά, πριν το αγαπημένο ζεύγος Σαμαρά μετακομίσει στο σημερινό τους σπίτι.

Ο ΞΑΝΘΟΣ ΜΟΣΚΟΒΟΣ ΦΟΡΕΣΕ “ΦΕΣΙ”: Η ΡΩΣΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ- ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ- “ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ…”

poutin-ernogan1

Με οκτώ στρατηγικές συμφωνίες αναβαθμίζονται οι ρωσο-τουρκικές οικονομικές σχέσεις, ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας. Οπως δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε στην Άγκυρα με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Μόσχα θα αυξήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου στη τουρκική αγορά κατά 3 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα στο πλαίσιο του έργου του αγωγού Blue Stream.
Η Ρωσία προτίθεται να μειώσει την τιμή του φυσικού αερίου κατά 6% για τους Τούρκους καταναλωτές από την 1η Ιανουαρίου του 2015, και αυτό θα είναι μόνο το πρώτο βήμα πριν από περαιτέρω μειώσεις που θα ακολουθήσουν, στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας με την Αγκυρα, δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν.

Ανησυχία Παπούλια για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων μετά τις περικοπές


anhsyxia-papoylia-gia-tis-perikopes-kai-to-aksiomaxo-twn-enoplwn-dynamewn-ti-apanthse-o-ypoyrgos-dendias
Την έντονη ανησυχία για το εάν οι περικοπές στις αποδοχές στους υπαξιωματικούς και υπαξιωματικούς έχει επιπτώσεις στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων εξέφρασε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας κατά τη συνάντηση που είχαν στο Πεντάγωνο, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΕΛΕΙ... ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Ο πρέσβης των ΗΠΑ θέλει... μνημονιακή κυβέρνηση
Ωμή παρέμβαση του πρέσβη των ΗΠΑ στα εσωτερικά πολιτικά και οικονομικά θέματα της Ελλάδας, αποτελεί το περιεχόμενο της ομιλίας του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Ο κ. Ντέιβιντ Πιρς δεν δίστασε να εκφράσει τις... ελπίδες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, για επιμονή της ελληνικής κυβέρνησης και συνέχεια των προσπαθειών της, ουσιαστικά επιδιώκοντας να κλείσει το μάτι προς τα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι πολλές αμερικανικές εταιρείες επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα, αυξάνοντας τη δραστηριότητά τους στη χώρα μας. Στάθηκε ιδιαιτέρως στην... ανάπτυξη, που τώρα ξεκινά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δίνοντας και τη συμβουλή πως θα πρέπει να συνεχιστεί η πολλή και σκληρή δουλειά που απαιτείται για την ανάπτυξη και εμφάνισε ως ενθαρρυντικό στοιχείο την ανάκτηση 12 θέσεων στη παγκόσμια λίστα της ανταγωνιστικότητας.
«Οι μεταρρυθμίσεις αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πιρς και εξέφρασε την ελπίδα η ελληνική κυβέρνηση να επιμείνει και να συνεχίσει της προσπάθειές της, ώστε να συνεχιστεί και η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/528062/o-presvis-ton-hpa-thelei-mnimoniaki-kyvernisi#ixzz3Kg0vmV8l

Πως διατηρώ την ιδιωτικότητά μου εάν μου δώσουν κάρτα υγείας με τσιπάκι;Με αφορμή τη σχεδιαζόμενη εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Κάρτας Υγείας από τον κο Βορίδη, ας δούμε ξανά μια σχετική ανάρτησή μας από το 2011:

Η ζωή μας θα χειροτερεύει συνεχώς, μέχρι να καταρρεύσουν οι ψευδαισθήσεις μας


rubbish_big
Ο άνθρωπος, μας λέει η ψυχολογία, με το που γεννιέται και αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι υπάρχει και βρίσκεται σε έναν χώρο, ανοίγει τα χεράκια του και τα απλώνει για να κάνει δικά του όσα πιο πολλά πράγματα του χώρου μπορεί. Αυτό το ασίγαστο κυριαρχικό ένστικτο που είναι σύμφυτο με την ίδια την ύπαρξή του,  είναι και αυτό που κάνει τον άνθρωπο να θέλει συνεχώς όλο και πιο πολλά (δόξα, εξουσία και πλούτη) και να πιέζει τις καταστάσεις για ακόμα πιο πολλά. Όμως ποτέ δεν υπάρχει κορεσμός. Πάντα θέλει ακόμα και πιο πολλά.

«ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΠΑΠΑΣ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ


Φωτό
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Κυριολεκτικά τρίβουν τα χέρια τους οι Τούρκοι κάνοντας τον οικονομικό απολογισμό της διήμερης επίσκεψης του Πάπα στην Τουρκία, ειδικότερα στο κομμάτι της διαμονής του στην Κωνσταντινούπολη, με την μεγάλη προβολή που έγινε σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι επισκέψεις του Ποντίφικα στην Αγία Σοφία και στο Σουλτάν Αχμέτ Τζαμί και η μεγάλη «παράσταση» της συνάντησης και συλειτουργίας του με τον Πατριάρχη στον ναό του Αγίου Γεωργίου, που προβλήθηκε από εκατοντάδες διεθνή κανάλια, θεωρήθηκαν σαν η μεγαλύτερη δυνατή προβολή που μπορούσε να έχει ο τουρκικός τουρισμός σύμφωνα με… τις τουρκικές εκτιμήσεις.

La Repubblica: «Δυναμίτης για την Ευρώπη» οι εκλογές στην Ελλάδα


La Repubblica: «Δυναμίτης για την Ευρώπη» οι εκλογές στην Ελλάδα
«Δυναμίτη για το ευρωπαϊκό σύστημα» χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο εκλογών στην Ελλάδα ο ιδρυτής της La Repubblica, Εουτζένιο Σκάλφαρι, σε άρθρο του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας.
Ο Ιταλός σχολιαστής αναφέρει ότι «οι ελληνικές εκλογές αποτελούν τον δυναμίτη που μπορεί να προκαλέσει κρίση όχι μόνον στο ευρωπαϊκό σύστημα, αλλά και στο διεθνές τραπεζικό σύστημα, με μια πολιτική κρίση διεθνών διαστάσεων».

Τρόμος: Τζιχαντιστές σχεδιάζουν να ανατινάξουν αεροπλάνα πάνω από την Ευρώπη


tromos-tzixantistes-sxediazoyn-na-anatinaksoyn-aeroplana-panw-apo-thn-eyrwph
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ευρώπη, ύστερα από την αποκάλυψη ύπαρξης σχεδίου για τρομοκρατικές επιθέσεις σε επιβατικά αεροπλάνα, κατά το διάστημα των γιορτών των Χριστουγέννων.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, οι τρομοκράτες σχεδιάζουν να ανατινάξουν πέντε αεροπλάνα πάνω από ευρωπαϊκές χώρες. 

«Δεν πρόκειται να ομονοήσουμε;» του @g_tsakiris


concord
Γιώργος Τσακίρης

Δεν πρόκειται να ομονοήσουμε ;
Δεν πρόκειται να σκεφτούμε συλλογικά ;
Με δυο λόγια «μυαλό δε βάζουμε» ;;!!
Πανελλαδική απεργία την περασμένη εβδομάδα και το γνωστό θέαμα των δύο ξεχωριστών συγκεντρώσεων, έκανε  πάλι την εμφάνισή του.
Μήπως είχαμε δύο απεργίες ;! Μήπως τα προβλήματα όσων έδωσαν το παρών στη μία συγκέντρωση ήταν (και είναι) διαφορετικά από των «άλλων» ;! Μήπως οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι έμποροι, οι επαγγελματίες της μιας συγκέντρωσης είχαν διαφορετικά βασικά αιτήματα από τους «άλλους» ;!

Διατάχθηκε έλεγχος στα οικονομικά του ΛΑΟΣ και στο Ίδρυμα Καρατζαφέρη.


Μετά την αποκάλυψη ότι εκτός από τα 6,6 εκ. ευρώ υπάρχουν και ακίνητα αξίας πάνω από 20 εκ. ευρώ και οι εισαγγελείς θέλουν να ξέρουν με τι χρήματα αγοράστηκαν…
Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον οικονομικό έλεγχο όλων των μεγάλων κομμάτων και των ιδρυμάτων των προέδρων τους, όπου και σε αυτά γινόταν μεγάλο πάρτι.
Ο γνωστός τιμητής του πολιτικού συστήματος αλλά και ...στενός συνεργάτης του, Γιώργος Καρατζαφέρης αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο και άλλων κατηγοριών στην περίπτωση που οι έλεγχοι που διεξάγουν ήδη οι δικαστικές αρχές εντοπίσουν και ατασθαλίες, με ευθύνη του προέδρου του ΛΑΟΣ, σε δύο υπό έρευνα νομικά πρόσωπα. Στο κόμμα του Καραταζφέρη αλλά και στο Ίδρυμα που έχει συστήσει.

Sunday Times: «Η Αμφίπολη βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Μακεδονία»Νέα απαράδεκτη πρόκληση!

Απίστευτη πρόκληση από τον Τύπο του Λονδίνου όπου χαρακτήρισαν τα Σκόπια 'Μακεδονία'. Σε νέο ανθελληνικό ξέσπασμα προβαίνει η βρετανική εφημερίδα η οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κράτος των Σκοπίων, σαν «Μακεδονία». Οι Άγγλοι για μία ακόμη φορά δείχνουν τον κομπλεξισμό τους απέναντι στην Ελλάδα προκαλώντας με τα σχόλια τους.

Μία ακόμη ευκαιρία να διδάξουν μια «νεωτερική» γεωγραφία των Βαλκανίων βρήκαν οι Sunday Times. Σε δημοσίευμα σχετικά με τις τελευταίες ειδήσεις περί την ανασκαφή της Αμφίπολης, η βρετανική εφημερίδα στο χθεσινό της φύλλο αναφέρεται, όχι μόνο στα αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και στη σημασία τους για τις σχέσεις Ελλάδας-Σκοπίων. Αναφέρεται, δε, στο κράτος των Σκοπίων, σαν «Μακεδονία».Συγκεκριμένα, η ανταποκρίτρια της ιστορικής βρετανικής εφημερίδας από την Αθήνα, Ανθή Καρασάββα (Ελληνίδα δηλαδή), γράφει ότι «τα υπολείμματα [του νεκρού] αποκαλύφθηκαν νωρίτερα κατά τον τρέχοντα μήνα [Νοέμβριο], μέσα σε μια θολωτή κατασκευή η οποία σχημάτιζε έναν από τους ιερούς θαλάμους εντός ενός τεράστιου τάφου, περίπου 375 μίλια [603,5 χλμ] βόρεια των Αθηνών, κοντά στα σύνορα με τη 'Μακεδονία'».

Η λέξη Έλληνας απαγορευόταν επι 1.500 χρόνια με ποινή θανάτου!


Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα. Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται.
Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην eλληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει. Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα.
Το όνομα Έλληνας ήταν απαγορευμένο επί ποινή ΘΑΝΑΤΟΥ.
Συκοφαντήθηκε ανελέητα και κακόβουλα και έγινε συνώνυμο του ειδωλολάτρη, μία λέξη ειδικά κατασκευασμένη για τους έλληνες μόνο με «πνευματική» μανία.

Το Βυζαντινό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Άλλο ένα έθιμο, που αντέγραψε η Βορειοδυτική Ευρώπη!


σχόλιο Γ.Θ : Με ρίζες αρχαιοελληνικές (Ειρεσιώνη) και με στοιχεία που το αποδεικνύουν, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι 100% Ελληνικό και όχι ξενόφερτο.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αρχαιότητας
Η ιδέα για το στολισμό ενός δέντρου κατά τα Χριστούγεννα δεν είναι ξενόφερτη, όπως θεωρούν πολλοί. Στην αρχαία Ελλάδα παρόμοιο έθιμο υπήρχε, μόνο που το φυτό δεν ήταν έλατο, αλλά η Ειρεσιώνη.

Η Ειρεσιώνη (είρος = έριον, μαλλίον) ήταν κλάδος αγριελιάς (κότινος) στολισμένος με γιρλάντες από μαλλί λευκό και κόκκινο και τους πρώτους φθινοπωρινούς καρπούς (σύκα, καρύδια, αμύγδαλα, κάστανα, δημητριακά, κ.λπ., εκτός του μήλου και του αχλαδιού).
Αποτελούσε έκφραση ευχαριστίας για τη γονιμότητα του λήξαντος έτους και παράκληση συνεχίσεως της γονιμότητας και ευφορίας κατά το επόμενο και ήταν αφιερωμένη στην Αθηνά, τον Απόλλωνα και τις Ώρες (Ευνομία, Δίκη, Ειρήνη).
Το διάστημα 22 Σεπτεμβρίου-20 Οκτωβρίου, παιδιά των οποίων και οι δύο γονείς ζούσαν,

»ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»


«Η χώρα δεν χρειάζεται πρόωρες εκλογές, τις οποίες καθημερινά σχεδόν ζητά η αντιπολίτευση…
Χρειάζεται συνεννόηση στα μεγάλα θέματα: στο θέμα του Χρέους, του Προέδρου, της Συνταγματικής Αναθεώρησης και του Εκλογικού Νόμου», τόνισε στη πρώτη πανελλαδική σύσκεψη των Μεταρρυθμιστών ο Σπύρος Λυκούδης και δήλωσε ότι είναι αυτονόητη η συναίνεση της κίνησης που ηγείται στα ζωτικά μας θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Ο κ. Λυκούδης στο θέμα του Προέδρου ανέφερε ότι με τη συνεννόηση θα δώσουμε πολιτική σταθερότητα, απολύτως αναγκαία για τον οικονομικό σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη του διεθνούς περιβάλλοντος.

Οι Τούρκοι δεν φοβούνται το μπικίνι αλλά τον ΣΤΑΥΡΟ.


ΣΤΑΥΡΟΣ (1)

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν δίπλα μας…
Και ενώ ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρεζέ Ταγή Εντομών δήλωσε την περασμένη Δευτέρα ότι από τη φύση τους οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι ίσες με τους άνδρες. «Δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι ίσοι, καθώς οι φύσεις τους είναι διαφορετικές» είπε χαρακτηριστικά. http://www.tovima.gr/ 24/11/2014 15:45
Οι γυναίκες λοιπόν απεφάσισαν να διαχειριστούν το θέμα διαφορετικά και να προκαλέσουν τον Σουλτάνο με ένα ¨οφθαλμό λουτρό αισθήσεων¨.

Έρευνα: Σχεδόν τα μισά παιδιά που γεννήθηκαν μετά το 2000 ζουν μόνο με τον έναν γονέαΤέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2000 δεν ζουν και με τους δύο γονείς από την ηλικία των 11 ετών.
Και οι σύγχρονοι νέοι είναι τέσσερις φορές πιο πιθανό, από εκείνους που γεννήθηκαν στη δεκαετία του 1960, να αντιμετωπίσουν μια οικογενειακή κατάρρευση, αποκαλύπτει η μελέτη.
Οι ερευνητές κατηγορούν για την εξάπλωση της διάλυσης της οικογένειας την ευκολία του διαζυγίου και την έλλειψη ντροπής που αισθάνονται τα ζευγάρια που χωρίζουν.
Λένε ότι τα παιδιά των οποίων η μητέρα και ο πατέρας έχουν χωρίσει ήταν πολύ πιο πιθανό να έχουν προβλήματα συμπεριφοράς.

Στα σκαριά η δημιουργία διεθνούς «αντιτρομοκρατικού κέντρου» στην ΠΓΔΜ

specijalci-pista
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τρείς βαλκανικές χώρες εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας περιφερειακού αντιτρομοκρατικού κέντρου για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των τρομοκρατικών απειλών που προέκυψαν από τη στρατολόγηση και τη ριζοσπαστικοποίηση τζιχαντιστών μαχητών που ταξιδεύουν για να πολεμήσουν σε Ιράκ, Συρία και άλλες εμπόλεμες περιοχές, αναφέρουν ειδικοί, γράφει η ιστοσελίδα setimes.com .
Ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκε Ιβάνοφ πρότεινε τη δημιουργία ενός τέτοιου κέντρου, πιθανότατα στην χώρα του, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ τον περασμένο μήνα.
Ο Ιβάνοφ ανέφερε ότι απαιτείται κέντρο για το συντονισμό πληροφοριών σχετικά με τρομοκρατικές ομάδες, τα δίκτυα, τις θέσεις, τις ικανότητες και τους σκοπούς τους, αλλά και τον συντονισμό του έργου της αστυνομίας και των υπηρεσιών ασφαλείας.
«Είναι απαραίτητο να ενισχύσουμε τους θεσμούς σε όλες τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων μέσω χρηματοδότησης προγραμμάτων έρευνας και αποκάλυψης των τρομοκρατών , ώστε να μπορούμε να παρέχουμε έγκαιρη πρόληψη και να αναπτύξουμε τα κατάλληλα αντίμετρα. Ο αριθμός μαχητών αυξάνεται συνεχώς και δεν μπορούμε πλέον να τους υπολογίσουμε», δήλωσε ο Ιβάνοφ.
Ειδικοί ανέφεραν ότι το ειδικό κέντρο θα παρέχει μεγαλύτερη συνεργασία με Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο και τις γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών, ενώ θα χρησιμοποιείται για εκπαίδευση σε ό,τι αφορά την ανάλυση και τακτικές.
Η ιδέα είναι ευπρόσδεκτη, όπως και κάθε αύξηση συνεργασίας, δήλωσε η Κριστίνα Γιόζιτς, εκπρόσωπος Τύπου της Κρατικής Υπηρεσίας Ερευνών και Προστασίας (SIPA) της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.
Το κέντρο θα καταστήσει πιο εύκολη τη δημιουργία επακριβών, άμεσα διαθέσιμων αρχείων για ύποπτες ομάδες και άτομα, δήλωσε ο Τόμε Μπατκόσκι, καθηγητής στη Σχολή Ασφάλειας στα Σκόπια.
«Το κέντρο θα επιβλέπει πλήρως και θα αναλύει τους κινδύνους της ισλαμικής τρομοκρατίας, καθώς επίσης θα συντονίζει αντιτρομοκρατικές ενέργειες της υπηρεσίας πληροφοριών ασφαλείας. Αυτό θα επιτύχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και θα επιταχύνει την καταστολή της τρομοκρατίας», δήλωσε ο Μπατκόσκι.
Η ιδέα δημιουργίας περιφερειακού κέντρου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας έχει ήδη συζητηθεί στην Σερβία σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο, με αναλυτές να επαναλαμβάνουν την ανάγκη για μεγαλύτερη συνεργασία περιφερειακής ασφάλειας.
«Με την ανταλλαγή πληροφοριών με τις άλλες χώρες μπορούμε να έχουμε εικόνα για το που κινούνται οι τρομοκράτες, τι κάνουν και ποια είναι τα σχέδιά τους», δήλωσε ο Αλεξάνταρ Ράντιτς, ανεξάρτητος στρατιωτικός αναλυτής στο Βελιγράδι.
Αξιωματούχοι της Σερβίας διευθύνουν κέντρο στη Μπαταίνιτσα κοντά στο Βελιγράδι για την ειδική αντιτρομοκρατική μονάδα, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για εκπαίδευση, καταλήγει το δημοσίευμα .
Σύμφωνα με άρθρα μας στο Pentapostagma.gr, τα Σκόπια έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα με τους αλβανούς, και τις αποσχιστικές τάσεις που έχουν δει την δημοσιότητα ειδικά το τελευταίο διάστημα.
Ο Σκοπιανός πρόεδρος δεν έκανε τυχαία την πρόταση, για την κατασκευή ειδικού αντιτρομοκρατικού κέντρου, με την παρουσία στελεχών των μυστικών υπηρεσιών από ΗΠΑ, Γερμανία και Βρετανία, των οποίων η παρουσία θα «πιστοποιεί» την ομαλότητα στην χώρα, σύμφωνα με την δική του αντίληψη .
Όσον αφορά τους ισλαμιστές τρομοκράτες ισχύει το « κάλιο αργά παρά ποτέ». Η Βοσνία αποτέλεσε για πολλά χρόνια το «φυτώριο» που ανδρώθηκε αυτή η νέα γενιά ισλαμιστών, και τώρα απαιτείται πολύς κόπος για να « διορθωθεί η κατάσταση».
pentapostagma.gr

Σήμερα το ραντεβού Βενιζέλου – Τσίπρα

??????? ? ????????? ? ?????????
Τον Αλέξη Τσίπρα θα συναντήσει σήμερα το μεσημέρι στη 1μμ ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ενημερωθεί από τον ΥΠΕΞ για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα, τη στιγμή μάλιστα που οι τουρκικές προκλήσεις στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχίζονται. Το αίτημα για συνάντηση κατατέθηκε από τον κ. Τσίπρα και η συνάντηση κανονίστηκε αμέσως μετά την επίσκεψη του κ. Βενιζέλου στην Τουρκία, το σαββατοκυρίακο και ενόψει του 3ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου. Στο Συμβούλιο αναμένεται να τεθεί με σαφήνεια το θέμα των τουρκικών προκλήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ.
Το ενδεχόμενο οι κκ Βενιζέλος και Τσίπρας να αναφερθούν και σε άλλα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αποκλείστηκε από την Κουμουνδούρου, με τον κ. Παπαδημούλη να επισημαίνει ότι «είναι μια συνάντηση αυστηρά περιορισμένη σε θέματα εξωτερικής πολιτικής» …
πηγή

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τα ξημερώματα σε 7 ΑΤΜ της Αθήνας !!

atm

Άγνωστοι έβαλαν εμπρηστικούς μηχανισμούς σε 7(;) ΑΤΜ της Αθήνας!!…Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε τραπεζικά ΑΤΜ εξαπέλυσαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Στο στόχαστρό τους βρέθηκαν επτά μηχανήματα αυτόματης ανάληψης στην Ηλιούπολη, την πλατεία Κάνιγγος, Καισαριανή και Άλιμο.
Οι φωτιές σβήστηκαν από την Πυροσβεστική πριν επεκταθούν σε παρακείμενα καταστήματα.
Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν μεταξύ τις 02:00 και τις 03:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Θα ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ: Δείτε που ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ οι ΝΕΚΡΟΙ στην Ελλάδα της κρίσης και του…”SUCCESS STORY” της ΥΠΟΔΟΥΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!

nekrotomeio

Στο εργαστήριο ανατομίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, αυξάνονται χρόνο με το χρόνο οι νεκροί που… «περιμένουν» να ανέβουν στα μαρμάρινα τραπέζια για να διδάξουν τους ζωντανούς. Πρόκειται για σορούς ανθρώπων που επέλεξαν λόγω ένδειας να γίνουν δωρητές σώματος για να μην επιβαρύνουν τις οικογένειές τους με τα έξοδα κηδείας. Στα χρόνια της κρίσης όλο και περισσότερες οικογένειες αδυνατούν να καλύψουν οικονομικά την ταφή των συγγενών τους, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι νεκροί που βρίσκονται στα αζήτητα.

Aυτή είναι η ηθική αυτουργός των επεισοδίων που αμαύρωσαν την ιστορία της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδος: Τέτη Κρητικού: Η “φάλαινα” του Αργολικού Κόλπου

familia-kritikou1

Είναι αυτή η καρακιτσάτη πλούσια κυρά της ρούγας του Ναυπλίου που με τα λίγα αλλά και με τα πολλά κατόρθωσε μέσα από την συναισθηματική αποκοτιά της να κάνει το μέγα “θαύμα” και να ανακηρύξει τον μεγαλύτερο μετά την Κατοχή Έλληνα(;)πολιτικό προδότη, επίτιμο δημότη της ιστορικής πρωτεύουσας του Ναυπλίου.

Για την κυρά αυτή την οποία κάτοικοι χιουμοριστικά την έχουν ανακηρύξει ως την “φάλαινα” του Αργολικού Κόλπου, έχουμε γράψει στο παρελθόν πάρα πολλά και τελικά φαίνεται ότι δικαιωνόμαστε. Είναι η θείτσα της Αργολίδος που απειλούσε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ με αγωγές και έστελνε εξώδικα όταν βγάζαμε τα “άπλυτά” της στη φόρα.
Eδώ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη ΝΕΡΙΤ των “δικών μας παιδιών”!! Η “αισθησιακή” Βίκυ Φλέσσα θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι με κόστος…

Journalists-Flessa-goog

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η ΝΕΡΙΤ έχει αποφασίσει να βγάλει στον αέρα μια νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει η Βίκυ Φλέσσα…με τίτλο “Οι λέξεις φταίνε”. Η εκπομπή θα είναι τηλεπαιχνίδι και πρόκειται για μια παραλλαγή του “Ομιλείται ελληνικά” και αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές του 2015.
Σύμφωνα με απγευματινή εφημερίδα, το τηλεπαιχνίδι εγκρίθηκε αρχικά στα τέλη Αυγούστου από τη διοίκηση Μακρυδημήτρη – Μορώνη για 16 επεισόδια με κόστος 9.980 ευρώ έκαστο, χωρίς όμως να προχωρήσει σε υπογραφή σύμβασης.
Η εν λόγω παραγωγή επανεξετάστηκε από το νέο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Πέτρο Μάη, το οποίο αύξησε τα επεισόδια σε 24 και το κόστος σε 11.122 ευρώ (συνολικά 267.000 ευρώ).

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Γιατί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ που έκανε το “Deal” της χρονιάς ΔΕΝ έχει κάνει ΠΟΤΕ διαφήμιση και δεν έχει σελίδα στο Ίντερνετ;;

sklavenitisss

Πριν λίγες ημέρες ο όμιλος Σκλαβενίτη πραγματοποίησε την εξαγορά της χρονιάς, αυτή των Makro στην Ελλάδα. H αντεπίθεση της πιο “διαφορετικής” αλυσίδας μόλις ξεκίνησε…
Εάν υπάρχει μία εταιρεία που μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο μελέτης για τον τρόπο που λειτουργεί στην Ελλάδα δεν είναι άλλη από την Σκλαβενίτης, όπως γράφει το news247.. Δραστηριοποιείται στον πλέον ανταγωνιστικό κλάδο της οικονομίας, αυτό των σούπερ μάρκετ – εκεί όπου και το 0,01 ευρώ μετράει – και ενώ οι Σειρήνες έχουν αυξηθεί καταφέρνουν όχι μόνο να κρατήσουν τους πελάτες τους αλλά και να τους αυξάνουν. Πως; Μην κάνοντας τίποτα από όλα αυτά που έχουν κάνει κάποιοι από τους ανταγωνιστές τους για να πετύχουν:
Δεν έχουν δει ποτέ τους εργαζόμενους τους ως αναλώσιμους. Δεν έχουν χάσει ποτέ τον οικογενειακό χαρακτήρα τους, ούτε την ελληνικότητα τους. Δεν κάνουν διαφήμιση στην τηλεόραση ούτε προβάλουν τις προσφορές τους στα έντυπα. Δεν μοιράζουν φυλλάδια, ούτε μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι των κουπονιών με εφημερίδες. Δεν έχουν εταιρική σελίδα στο ίντερνετ και “φυσικά” δεν ξέρουν τι θα πει facebook και twitter. Δεν ανοίγουν τα καταστήματα τους τις Κυριακές όταν το επιτρέπει ο νόμος. Δεν έχουν βγει από το νομό Αττικής.