Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

ΠΛΗΡΗΣ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣΑΘΗΝΑ 8-12-2014.

Ο ραγιαδισμός και η μεμψιμοιρία έχουν κάνει κατάληψη στην μαρτυρική ελληνική γη. Οι μνήμες, τα εδάφη και το ψωμί έχουν δοθεί ανταλλάξιμη ύλη για μια νεκρική σιγή, για μια εφήμερη βολή των σαπρόφυτων που ατυχώς οδηγούν το Ελληνικό Έθνος στην εξάλειψη από την οικουμένη. Ως πότε θα ανεχόμαστε τούς υποκριτές για ηγέτες και θα γκρινιάζουμε για τα δεινά που ο ίδιος ο λαός αφήνει να τού διαλύσουν τη ζωή;

Όταν στην πατρίδα που δόξασαν και ελευθέρωσαν τρανοί πρόγονοι με πολιτισμό ανώτερο και θυσιαστικό αίμα, εξακολουθούν να κάμουν κουμάντο κληρονομικοί πολιτικάντηδες και οικονομικά συμφέροντα, τότε οι τωρινοί Έλληνες είναι στα αλήθεια ανάξιοι απόγονοι των αλλοτινών. Όταν οι απόγονοι των ψεύτικων συμμάχων που μάς φόρτωσαν με χρέη, πολιτικά τζάκια και βαρβάρους είναι οι εντολείς και κηδεμόνες τής πολιτικής μας ζωής με τα ίδια ελεεινά μέσα, τότε το κράτος δεν είναι ούτε εθνικό ούτε λαϊκό. Είναι μια κουρελού που την πατούν βρώμικοι και ασυνείδητοι τύποι.

Πρέπει να θυμώσουμε. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Να πάψουμε να είμαστε αυτοκαταστροφικοί και εκπτωτικοί στα δίκαια και τις φιλοδοξίες τής Φυλής μας. Είμαστε Φρουροί τής Πίστης μας, σφοδροί πολέμιοι απέναντι στους άπιστους και τούς δωσίλογους. Σαρωτικές πράξεις τώρα! Να εθνικοποιήσουμε πλήρως το Κράτος και την Κοινωνία. Να κάμουμε εκκαθάριση τόσο στο κράτος όσο και στην κοινωνία.

Το πρώτο μας μέλημα είναι να καταστρέψουμε το πολιτικό σύστημα και να φτιάξουμε από την αρχή τις δομές τής Πολιτείας. Θέλω τα πάντα ελληνικά. Την γνώση και το σχολειό. Την οικονομία. Την τοπική αυτοδιοίκηση και την κεντρική διοίκηση. Την υγεία και την παραγωγική δραστηριότητα. Τα μέλη τής Λαϊκής Κοινότητας. Τούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς και τις στοχεύσεις των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Την Εκκλησία και την Ορθοδοξία μας.

Δεν υπάρχουν αθώες υπάρξεις μέσα σε μια ένοχη κατάσταση. Δεν υπάρχουν υγιή κύτταρα που μένουν ήσυχα μέσα στην αρρώστια. Και δεν υπάρχει οργανισμός αυτόβουλος που να υπηρετεί ξένους σκοπούς και σκοπιμότητες. Αυτός ο οργανισμός είναι υπό κατάληψη εκ προδοσίας και ηλιθιότητας. Συνεργάτες τού εχθρού από την μια πλευρά και δειλοί από την άλλη πλευρά που περιμένουν ψίχουλα και γαβγίζουν δίχως να δαγκώνουν. Βολεμένοι και πεισιθάνατοι.

Ήρθε η ώρα τής απόδρασης από τα κελιά τής παγκοσμιοποίησης. Δεν υπάρχει κανείς οίκτος για τούς προδότες και τούς βολεμένους. Φωτιά και τσεκούρι και στους δύο, σε όποιον θελήσει να κόψει τον δρόμο τής Αληθινής Ελλάδος. Οι ένοχες καταστάσεις και τα άρρωστα και εφησυχασμένα κύτταρα θα αποκοπούν από το Σώμα τής Ελληνικής Φυλής. Ακόμη κι αν κάποτε μπλεκόντουσαν αναγκαστικά στα πόδια μας.

Η Ελλάς είναι Ελλάς μονάχα ως κράτος δυνάμεως και φωτός. Ως κάστρο πίστεως και εκπολιτισμού. Το Έθνος μας έχει μοναδικό σκοπό και αποστολή να συμπεριφερθεί ως φυλετική προσωπικότητα γεμάτη με ορμές για δημιουργία, για μεταλαμπάδευση ελληνικής γνώσης στα παιδιά μας, για το άνοιγμα καθάρια ελληνικών δρόμων εντός και εκτός συνόρων. Να φτιάξουμε διοίκηση πολιτική και κοινωνία ελληνική που να συμπλέουν στις ενέργειες, να μην μπορείς να τούς ξεχωρίσεις. Ταγοί, εργάτες, νέοι και πολεμιστές τού Ελληνισμού από το μετερίζι τους να κινούνται όμοια προς τα εμπρός. Και η Πατρίδα να ζει διαρκώς όπου υπάρχει ελληνική κοινότητα.

Το γερό κράτος ξεκινά από τα πρώτα του βήματα και αναπτύσσεται σε όλες τις φάσεις του. Από την ελληνική οικογένεια και την ελληνική μητρότητα που δίδει ήθος και αρχές και βλαστήματα ελληνικά. Με την μητέρα δίπλα στο παιδί και τον πατέρα μέσα στην παραγωγή. Με το κράτος να διαχειρίζεται τούς οικονομικούς πόρους που δίνει η δική του γη και τα δικά του χέρια. Με την παιδεία να διαμορφώνει ιστορική γνώση, κοινωνικοποίηση, πίστη, φιλοπατρία, ήθος και δεξιότητα, όλα στη διάθεση τής Φυλής. Με το Κράτος να διδάσκει σεβασμό με τις Τιμές στους προγόνους και την αξιοκρατία στην στελέχωση τής κοινωνίας επάνω στους Δίκαιους και τούς Άριστους.

Η Εκκλησία βρίσκεται δίπλα στον λαό και την διοίκηση που έχουν εθνικό συλλογικό όραμα και σεβασμό στην Ανωτέρα Δύναμη τού Θεού. Ο ελληνισμός μας, ανέκαθεν ένθεος, ήταν και είναι οικουμενικός και όχι οικουμενιστής. Σκοπός είναι η υπηρέτηση τής Αλήθειας κι όχι η κοινωνία αυτής με τις δοξασίες τού παγκοσμιοποιητή τυράννου. Ορθοδοξία και Ελλάς στο τιμόνι τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος. Μαζί και στην κορυφή τού κόσμου.

Ο Ελληνικός Στρατός δεν υπόκειται σε λογιστικές λογικές και ξένες εκστρατείες. Ο Έλλην στο σύνολό του είναι πρωτίστως Ιδεαλιστής κι όχι υλιστικό όχημα. Η οικονομία λοιπόν θρέφει τις φιλοδοξίες τού Έθνους. Είναι οι φιλοδοξίες που προασπίζουν και τρανώνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, η Φυσική Αριστοκρατία τού Ελληνισμού. Ο Στρατιώτης ασφαλίζει την κοινωνία, κρατάει αμόλυντο το άβατο τής Φυλής, λευτερώνει Έλληνες, μεγαλώνει Αυτοκρατορική Ελλάδα.

Η Μητροπολιτική Ελλάδα είναι η βάση τού Έθνους μας, το εργαστήριο για τούς μέσα Έλληνες και ο ενισχυτικός δεσμός με τον Ελληνισμό τής Διασποράς. Ο μηχανισμός ανάπτυξης συμπεριλαμβάνει την αμοιβαία στήριξη των δύο ομόκεντρων κοινοτήτων για τον έλεγχο τού διεθνούς κέντρου αποφάσεων στο οικονομικό, επιχειρηματικό και πολιτικό πεδίο.

Δεν μάς λείπει τίποτα. Έχουμε την Γη μας. Έχουμε την ψυχή μας που διψάει για διάκριση. Έχουμε ευφυΐα και αγάπη πολύ για την αστείρευτη ελληνικότητά μας. Για τα παιδιά μας που θα τούς δώσουμε το δικαίωμα να λένε πως πήραν από τα χέρια μας μια Δυνατή Ελλάδα για να την πάνε ακόμη πιο μπροστά. Αθάνατος Ελληνισμός, Ανίκητος Εθνικοκοινωνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι Τούρκοι μοίρασαν φυλλάδια στην Αθήνα που αποκαλούν την Κυπριακή Δημοκρατία "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση"Απίστευτη προκλητική ενέργεια της Τουρκίας πραγματοποιήθηκε στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό
Forum που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Αθήνα, την ίδια στιγμή που ο "βεζίρις" Α.Νταβούτογλου πάταγε το "πόδι" του στο Μέγαρο Μαξίμου, και μας ενημέρωνε ότι "γεωγραφικά" δεν θα αλλάξει τίποτα στην περιοχή, αλλά όλα τα άλλα (σύνορα, ΑΟΖ, θαλάσσιες ζώνες) είναι υπό συζήτηση.

Για υπεξαίρεση 800.000 ευρώ συνελήφθη ο πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά

Για υπεξαίρεση 800.000 ευρώ, με ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος του ο ανακριτής κατά της διαφθοράς κ. Σαργώτης, συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά Κ. Πρίφτης. Πρόκειται, για μια ακόμη μεγάλη υπόθεση διαφθοράς στο χώρο του αθλητισμού, μετά τις βαρύτατες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν από την εισαγγελία σε βάρος 16 προσώπων για στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση διενεργήθηκε έρευνα από την επίκουρη εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Αγγελική Τριανταφύλλου, ύστερα από καταγγελίες για κακοδιαχείριση στο εν λόγω κέντρο του αρμόδιου υφυπουργού για αθλητικά θέματα Γιάννη Ανδριανού.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε υπεξαιρέσει από τα ταμεία του αθλητικού κέντρου ποσό 800.000 ευρώ και μάλιστα μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Την ώρα που αλυσοδένουν το μέλλον σου στην Βουλή, εσύ βλέπεις «κουκουλοφόρους» > Με 15χρονα ανθρώπινες ασπίδες


Την ωρα που εκατοντάδες χιλιαδες διαδήλωναν το 2010, εσύ έβλεπες κουκουλοφόρους να καίνε την Μαρφιν.Την ωρα που μισό εκατομμυριο διαδηλωνε στο Συνταγμα, εσύ έβλεπες κουκουλοφόρους να πετάνε μολότοφ για να επέμβουν οι κρανοφοροι.
Κράτος – παρακράτος στο κλασικό σόου κατοχής. Με 15χρονα ανθρώπινες ασπίδες.


olympia

Απορρίπτει ο Ρωμανός το ραντεβού με τον Σαμαρά


aporriptei-o-rwmanos-to-ranteboy-me-ton-samaraΜε ιδιόχειρο σημείωμα που ανάγνωσε ο δικηγόρος του, ο Νίκος Ρωμανός απορρίπτει το ραντεβού των γονιών του με τον πρωθυπουργό.

3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας: Μια πολύ κακή ιδέα


rounded_cornersΗ επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Ε. Βενιζέλου στην Άγκυρα το Σαββατοκύριακο απέδειξε με ηχηρό τρόπο ότι η Τουρκία δεν σκοπεύει να υποχωρήσει από τη γραμμή της επιδεικτικής καταπάτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τις έρευνες του «Barbaros» που συνεχίζονται κανονικά εντός της κυπριακής ΑΟΖ (για όσους το έχουν λησμονήσει ή παριστάνουν ότι το έχουν λησμονήσει…). Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου παρέμεινε αδιάλλακτος κατά τις συνομιλίες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «όταν σταματήσουν οι γεωτρήσεις, θα αποσύρουμε το πλοίο» και προτείνοντας ευθέως τη συνδιαχείριση του φυσικού αερίου.

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε αγαστή συνεργασία με το «βαθύ» παρακράτος της γείτονος, έχουν στήσει ένα παιχνίδι αποσταθεροποίησης της Ελλάδας


Είναι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, γνωστός τοις πάσι ο ρόλος της ΜΙΤ, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.
Η ΜΙΤ δεν περιορίζεται μόνο στο να “στρατολογεί” λαθρομετανάστες και να τους αποστέλλει στην Ελλάδα, ούτε στο να εγκαθιστά πράκτορες και να χρηματοδοτεί «στρατούς»… υποπρακτόρων στη Θράκη για να εκβιάζεται η μουσουλμανική μειονότητα και να δηλώνει «τουρκική». Εδώ και χρόνια, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε αγαστή συνεργασία με το «βαθύ» παρακράτος της γείτονος, έχουν στήσει ένα παιχνίδι αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Έναν ύπουλο πόλεμο.

«Εμπόλεμη ζώνη» το κέντρο της Αθήνας - Δεκάδες προσαγωγές


skhniko-maxhs-sto-kentro-ths-athhnas-fwtia-se-diamerisma
Μάχη με νεαρούς κουκουλοφόρους που αποκόπηκαν από την πορεία για τον Γρηγορόπουλο και αστυνομικούς έχει ξεσπάσει στο κέντρο της Αθήνας. Tο θέατρο των επεισοδίων τώρα μεταφέρεται προς τα Εξάρχεια, όπου έχουν καταφύγει ομάδες κουκουλοφόρων και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν εισχωρήσει.

Αθήνα μετά τα επεισόδια: Δημοτικά συνεργεία μάζεψαν 50 τόνους πέτρες από τα Εξάρχεια!

Εικόνα καταστροφής από εμπόλεμη ζώνη θυμίζει το κέντρο της Αθήνας μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον πρωτεύουσα και άλλες πόλεις για τη συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ενδεικτικό των σοβαρών καταστροφών είναι ότι τα συνεργεία του δήμου μάζεψαν συνολικά 50 τόνους πέτρες από τα Εξάρχεια! Εξάλλου, η αστυνομία προχώρησε σε 296 προσαγωγές και 43 συλλήψεις. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διάφορα αδικήματα ενώ οι 19 εξ αυτών συνελήφθησαν για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν συνολικά 12 αστυνομικοί.

Άγνωστοι έχουν προκαλέσει ζημιές σε καταστήματα, φανάρια και περίπτερα στην Πανεπιστημίου, ενώ πυρπόλησαν αυτοκίνητα στην Εμμανουήλ Μπενάκη, κατέστρεψαν πεζοδρόμια και έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Επίσης άγνωστοι δεν δίστασαν να προκαλέσουν ζημιές και στον Καθολικό Ναό Αγίου Διονυσίου στην Πανεπιστημίου.

Στα μούτρα του Σαμαρά μοίρασαν χάρτη με «Βόρεια Κυπρο» οι «επιχειρηματίες». Τι δεν κατάλαβες;


ΦΩΤΟ-Τουρκική πρόκληση- Δείτε τον χάρτη που μοίρασαν στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Forum

Της Χριστίνας Κοραή
Νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας πέρασε απαρατήρητη στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Forum πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη χώρα μας. Κατά τη διάρκεια των ομιλιών των κυρίων Σαμαρά και Νταβούτογλου μοιράστηκε στους παρευρισκομένους επίσημο φυλλάδιο του υπουργείου Οικονομικών της Τουρκίας όπου στον χάρτη που είχε εικονογραφημένο η Κυπριακή Δημοκρατία εμφανίζεται με τα αρχικά GCA από τις λέξεις Greek Cypriot Administration, δηλαδή «Ελληνοκυπριακή διοίκηση».
Το θέμα προκάλεσε τη δυσαρέσκεια πολλών παρευρισκομένων στο Forum.
Enikos.gr


olympia

Η «αγανάκτηση» στην υπηρεσία του κράτους


ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ) ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, 100ΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

Δευτερεύουσες πτυχές δράσης των Τζιχαντιστών στα Βαλκάνια, του Ιωάννη Μιχαλέτου


Αριθμός που δεν δύναται επακριβώς να προσδιοριστεί, αλλά ξεπερνά τα 100 άτομα, έχουν προμηθευτεί Βουλγαρικά διαβατήρια, προτού καταφύγουν στη Τουρκία και εν συνεχεία να μεταβούν στις ζώνες πολέμου σε Συρία-Ιράκ.

Το κάλεσμα της Νεράϊδας από το βυθό της λίμνης στο νερόμυλο του Μπουγά κάτω από τον Ναό του Επικουρείου Απόλλωνα στις Βάσσες!Πάνε χρόνια τώρα που όλα εκείνα τα παλιά έμειναν στο βυθό της λίμνης στο νερόμυλο. Τα πέτρινα και πλίνθινα σπίτια, το σχολείο, η εκκλησία, οι γειτονιές μας. Μαζί και τα παιδικά μας ξεφωνητά, τα παιχνίδια, οι φωνές και η αγάπη των μανάδων μας, οι εικόνες των πατεράδων με την κούραση αλλά και τη γαλήνη στο πρόσωπο, οι παππούδες μας στον φθινοπωρινό ήλιο να κάθονται και να μιλούν για τα τόσα και τόσα που πέρασαν, γνώρισαν και έζησαν. Ακόμη και το μεγάλο μας ποτάμι, στο κεφαλόβρυσο κάτω από τον Ναό τουΕπικουρείου Απόλλωνα στις Βάσσες , με τα πλατάνια και τα πουλιά, έσβησε κι αυτός.

ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ: Άδεια η βουλή την ώρα συζήτησης του προϋπολογισμού!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015!


Γράφει ο δημοσιογράφος
Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος
Έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες που διαθέτουμε για το επικρατέστερο σενάριο που συζητείται σχετικά με τις πιθανές ημερομηνίες που έχουν αποφασίσει η κυβέρνηση με τον Πρόεδρο της Βουλής για την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας σας αποκαλύπτουμε : Η διαδικασία θα αρχίσει στις 15 Ιανουαρίου 2015 με συζήτηση του θέματος στην Ολομέλεια της Βουλής και κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος οι πρώτες ψηφοφορίες θα διεξαχθούν στις 23 και 28 αντίστοιχα κατά τις οποίες απαιτείται τα 2/3 των βουλευτών , δηλαδή 200 να ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου . Σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί αυτός ο αριθμός , τότε θα διεξαχθεί τρίτη ψηφοφορία στις 3 Φεβρουαρίου 2015 με απαιτούμενο αριθμό 180 βουλευτών . Αν και πάλι κανένας από τους προταθέντες για το αξίωμα του Ανωτάτου Άρχοντα δεν λάβει τον απαιτούμενο αριθμό , τότε θα οδηγηθούμε σε Εθνικές Εκλογές της πρώτης Κυριακής του Μαρτίου 2015 δηλαδή στις 2 Μαρτίου

«Πεδίο μάχης» τα Εξάρχεια κατά την πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Ένταση αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, αφού κατά την πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου σημειώθηκαν μικροεπεισόδια. Σπασμένες βιτρίνες αλυσίδων καταστημάτων και τραπεζών και φωτιές σε κάδους έβαλε ομάδα διαδηλωτών, ενώ υπήρξαν και μικροσυμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ στο Σύνταγμα και στην Βουκουρεστίου.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ… για τα ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ !!!ΕΛΛΗΝΕΣ..ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ ΒΙΖΒΙΖΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΟΙΚΙΣΜΟ »ΑΚΡΙΤΑ» ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ..ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΚΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ..ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ..ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ..ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ..Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ..ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΤΙΓΜΗ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ..Η ΜΑΝΑ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6670-109859-581
ΙΒΑΝ:GR5001716700006670109859581
SWIFT CODE :
PIRBGRAAXXX
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΟΥ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΚΑΚΗ : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=445626902230886&set=t.1050516090&type=1&theater ΠΗΓΗ

Μια τουρκική φρεγάτα στον Σούνιο και στον Σαρωνικό δεν είναι τίποτα για την κυβέρνηση. Οπισθοχώρησαν ακόμα και στην κατάρριψη του Ηλιάκη!

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Για πρώτη φορά το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στον ουρανό του Αιγαίου – που έχει κουκουλωθεί στο γνωστό δόγμα των ελληνικών κυβερνήσεων «Μην ενοχλείτε και καταγγέλλετε την Τουρκία».
Από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανασύρουμε το φάκελο του θανάτου του ηρωικού σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη στις 23 Μαΐου 2006, στην περιοχή της Καρπάθου.

Οι τζιχαντιστές στρατολογούν πολεμιστές στην ΕλλάδαΜε «μαγνήτη» τα δεκάδες τζαμιά που δημιουργούνται και λειτουργούν ανεξέλεγκτα
Ισλαμιστές μετατρέπουν τα δεκάδες ανεξέλεγκτης λειτουργίας τζαμιά στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα, σε κέντρα κατήχησης και μύησης στη τζιχάντ, αλλοδαπών και τους στέλνουν να ενταχθούν στο ISIS και να πολεμήσουν στη Συρία και στο Ιράκ!
Αυτό φέρεται να περιγράφεται μεταξύ άλλων σε ειδική έκθεση της ΕΥΠ που συντάχθηκε πριν από λίγες ημέρες. Και όμως, κανείς στην κυβέρνηση δεν έδωσε σημασία και δεν ενδιαφέρεται όταν οι εκατοντάδες (σε καθημερινή βάση) λαθρομετανάστες (παράτυποι μετανάστες, η νέα ορολογία που προωθείται) που μπαίνουν στην Ελλάδα, αποτελούν μία ωρολογιακή βόμβα. Αφενός γιατί μέσω αυτών περνούν στην χώρα τζιχαντιστές και ό,τι άλλο βάλει ο νους και αφετέρου γιατί και οι ίδιοι στρατολογούνται, πιθανόν για να βγάλουν την υποχρέωση που πέρασαν στη… Δύση.

Ο Ιπποκράτης είχε λύσεις και στη γυναικολογία


http://1.bp.blogspot.com/-p5a_nugWXHw/UkMBozfPJlI/AAAAAAAADbU/NPCn81EtNiQ/s1600/477.1280.jpg
Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ»
Aριστοι γνώστες της Γυναικολογίας ήταν οι αρχαίοι Ελληνες γιατροί. Εκαναν διάγνωση ακόμη και γυναικολογικών καρκίνων, ενώ χρησιμοποιούσαν δεκάδες βότανα για κάθε νόσημα. Ο Ιπποκράτης περιγράφει μια σειρά νόσων -όπως ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας- με τρόπο, ο οποίος μοιάζει πολύ με τη σημερινή νοσολογία.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ … ΤΟΥΡΚΟΙ!Κολοσσιαίο κοίτασμα φ.α. περί τα 19 τρισ. κυβικά πόδια «χτύπησε» το Barbaros! – Και τώρα τι γίνεται;Περιπλέκεται η κατάσταση στην κυπριακή ΑΟΖ, μετά τον εντοπισμό, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αγκυρα που ήδη ξεκίνησε να … πανηγυρίζει, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros εντόπισε μεγάλο κοίτασμα υδρογονανθράκων εντός του Οικοπέδου 3!

Ο Νταβούτογλου οραματίζεται τη «Νέα Τουρκία»


Ο Νταβούτογλου οραματίζεται τη «Νέα Τουρκία»
Οι προθέσεις του διδύμου Ερντογάν-Νταβούτογλου είναι περισσότερο από φανερές. Διεκδικούν για την Τουρκία τον ηγετικό ρόλο στους μουσουλμάνους όπου γης.
Έφθασαν μάλιστα στο σημείο να κάνουν παραστάσεις στην Κίνα, κατηγορώντας την ότι καταπιέζει τους Ουιγούρους, φυλή από την οποία προέρχονται οι Τούρκοι.
Δεν είναι τυχαίο, ότι οι τελευταίες αναφορές του κ. Ερντογάν, αλλά και υπουργών του, ότι μουσουλμάνοι ανακάλυψαν την Αμερικανική Ήπειρο, μουσουλμάνοι πρώτοι αντελήφθησαν ότι η γη είναι σφαιρική, κ.ά. παρόμοια, κάνουν λόγο για μουσουλμάνους και όχι για Τούρκους. Επειδή έτσι εμφανίζονται ως ηγέτες και προστάτες του μουσουλμανικού κόσμου.
Το ζήτημα είναι ότι εμείς τους πήραμε στα σοβαρά, όσον αφορά τις δηλώσεις τους, και μάλιστα πολλοί στην Ελλάδα μελέτησαν με εμβρίθεια τα γραπτά του κ. Νταβούτογλου για να βρουν μέσα σοφίες. Και οι αναλύσεις επ’ αυτών, δεν ήσαν χλευαστικές, αλλά έγιναν με σοβαρότητα. Όποια ανοησία και αν εκστομίζει ο Τούρκος πρωθυπουργός, εδώ αντιμετωπίζεται ως περισπούδαστη αναφορά.

Καταγγελία : “Αναρχοκομουνιστής τζάμπα μάγκας απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει για τον Ρωμανό αλλά πήδηξε επί του στρώματος και ουχί του οδοστρώματος”!

apopeira-autoktonias

Διαβάστε καταγγελία για την απόπειρα αυτοκτονίας 55χρονου ως συμπαράσταση στον Νίκο Ρωμανό:“Άσσοι στο… παπατζιλίκι και στις τζάμπα μαγκιές είναι οι αναρχοκομμουνιστές, μικροί και μεγάλοι.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ο Νταβούτογλου από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! (Βίντεο&φωτό)

da3

Το πρώτο πράγμα που είδε ο νεοθωμανός πρωθυπουργός Νταβούτογλου εισερχόμενος στην Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει τα γιουσουφάκια του, ήταν οι μοναδικοί εναπομείναντες ελεύθεροι και απροσκύνητοι Έλληνες, αναφέρει χαρακτηριστικά στο επίσημο σάιτ του κόμματος, η Χρυσή Αυγή.
607

Μια προφητεία που λέγεται πως βρίσκεται στην βιβλιοθήκη της Ιεράς μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος και γράφτηκε το 1053 μ.χ. επιβεβαιώνει, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, τα σημερινά γεγονότα. Κάποιοι αμφισβητούν την χρονολογία αυτή. Κατά την άποψη ειδικού γλωσσολόγου του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, φαίνεται ότι είναι μάλλον αμφίβολο να γράφτηκε τον 11ον αιώνα. Ίσως θα πρέπει να είναι του 16ου (1503)ή του 17ου (1609).
Ιδού η προφητεία:
1. Μέγας Ευρωπαϊκός πόλεμος
2. Ήττα της Γερμανίας,καταστροφή της Ρωσίας και Αυστρίας.
3. Ήττα Άγαρ υπό των Ελλήνων.(Άγαρ=Τουρκία).
4. Ενίσχυσις Άγαρ υπό Δυτικών λαών και ήττα των Ελλήνων υπό Άγαρ.
5. Σφαγή ορθοδόξων λαών.
6. Και μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών.
7. Εισβολή ξένων στρατευμάτων έξ Αδριατικού πελάγους. Ουαί εις τους κατοικούντας επί της γής,ο Άδης έτοιμος.
8. Προς στιγμήν Μέγας Άγαρ.
9. Νέος Ευρωπαϊκός πόλεμος
10. Ένωσις ορθοδόξων λαών μετά της Γερμανίας.
11. Ήττα Γάλλων υπό Γερμανών.
12. Επανάστασις των Ινδιών και χωρισμός αυτών από της Αγγλίας.
13. Αγγλίας είς μόνους Σάξωνας.
14. Νίκη ορθοδόξων λαών. Ήττα Άγαρ και γενική σφαγή Άγαρ υπό ορθοδόξων λαών.
15. Ανησυχία κόσμου.
16. Γενική απελπισία επί της γής.
17. Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολι. Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη ενός μεγαλυτέρου κράτους κατά έξ κρατών.

Η ΑΘΗΝΑ…ΕΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΜΕΤ ΤΟΝ “ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ” – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗ “ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ” ΣΤΟΝ ΒΕΖΙΡΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

axmet-makeleio

Έφτασε μετά…βαΐων και κλάδων πριν από τις 15:30 στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ.Βενιζέλος» ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος συνοδεύεται από εννέα υπουργούς της κυβέρνησή τους εν όψει του 3ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας, το πρωί του Σαββάτου.

ΗΠΑ: Καθηγήτρια σε φοιτητή: «Εάν δεν συμφωνείς με τον ‘γάμο’ των ομοφυλόφιλων φύγε από το μάθημά μου»


Οι φοιτητές που αντιτίθενται στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων είναι «ομοφοβικοί», σύμφωνα με τα ηχογραφημένα λόγια μιας καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Marquette, σύμφωνα με την οποία τα θέματα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων δεν μπορούν να συζητηθούν στην τάξη, διότι μπορεί να «προσβληθούν» οι ομοφυλόφιλους.
 
Πλησιάσαμε τον 20χρονο φοιτητή, του πρωταγωνιστή αυτής της εξωφρενικής ιστορίας που θα πρέπει να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση για όποιον σκέφτεται ότι οι θρησκευτικές σχολές αποτελούν ένα ασφαλές καταφύγιο για ανοικτό διάλογο.
[Το Πανεπιστήμιο Marquette είναι ένα ιδιωτικό, Ιησουιτικό Ρωμαιοκαθολικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Ιδρύθηκε το 1881 από την «Κοινωνία του Ιησού», δηλ. τους Ιησουίτες].

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ 6ης ΔΕΚΕΜΒΡΗ! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! “ΡΟΛΟΙ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Ν.ΡΩΜΑΝΟΥ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR) –

mesogeion1

/Γενικός Φόβος για αίμα το τριήμερο/ Ποιοι παίζουν με τη φωτιά
“Stop” των αντρών των ΜΑΤ στους αντιεξουσιαστές στο ύψος του”Σωτηρία” στη Μεσογείων. Πριν λίγη ώρα άρχισαν τα όργανα όταν οι αναρχικοί αποφάσισαν να κάνουν πορεία από το “Γεννηματάς” για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.Εκατοντάδες αντιεξουσιαστές έκλεισαν τη Μεσογείων και έκοψαν στα δύο την Αθήνα.  Μυρίζει μπαρούτι έξω από το νοσοκομείο.
Σε συναγερμό οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Η αστυνομία έχει δώσει σαφέστατη εντολή ότι σε Μεσογείων και Κατεχάκη θα “κόψουν” τους αντιεξουσιαστές.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...