Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗ

ΑΘΗΝΑ 17-12-2014.

Ο Ελληνισμός μας βιώνει, οργανώνεται και σχηματίζει την Πολιτεία του με βάση το κοινοτικό σύστημα και τις εθνικές του παραδόσεις. Συσπειρώνεται και αποφασίζει για την ζωή και τις δράσεις του με γνώμονα το εθνικό και φυλετικό συναίσθημα, οι δε παραδόσεις του αθροίζονται στα ήθη, τα έθιμα και το θρησκευτικό συναίσθημα, στο Εθνικό και το Ορθόδοξο Φρόνημα ενιαία και αδιαίρετα. Σ’ αυτόν τον άξονα φροντίζει την αυθυπαρξία του, την ανάπτυξη, την επέκταση και την επαναστατικότητα σε καιρούς δίσεκτους ο Ελληνισμός.

Το αξιακό σύστημα τού Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή εδράζεται επιπλέον επάνω στην κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική ισχύ, στην εθνική μας ταυτότητα σε όλες τις εκδηλώσεις τής Ελληνικής Φυλής. Η Πίστη, η Αξιοσύνη, η Τιμιότητα και η Πολεμική Αρετή οδηγούν τα βήματα για την δημιουργία και την ελευθερία. Η δε Ελληνική και Ορθόδοξη Ταυτότητα δεν υπόκειται κατ’ ουδένα λόγο σε μεταρρυθμιστικές διαδικασίες και πολιτικές διαπραγματεύσεις. Οι ανασχηματισμοί τής Ελλάδος γίνονται για να χωρέσουν περισσότερους Έλληνες και οι Επαναστάσεις για να φέρουν τον ενωμένο ελληνικό λαό στο τιμόνι τής Φυλής και την κορυφή τής οικουμένης.

Η παγκοσμιοποίηση τής πολιτικής, ο οικουμενισμός τής πίστης και η αποθέωση τής ύλης δεν εκφράζουν μήτε τον Ελληνισμό μήτε την φωνή του, τον αρχέγονο, αναλλοίωτο και απροσκύνητο Εθνικοκοινωνισμό. Η Αιώνια Ελλάς έχει την δική της Αθάνατη Ελληνική Ιδέα. Οι απόψεις κάθε ανθρώπου είναι σεβαστές στο βαθμό που δεν διαιρούν την Λαϊκή Κοινότητα και δεν διαμοιράζουν το Έθνος σε κυριαρχίες ξένες.

Η ύλη είτε στην οικονομία είτε στην κτήση περιουσιακών στοιχειών είτε στα πρότυπα ζωής, υποτάσσεται στην προαγωγή των κοινών σκοπών, υποτάσσεται δηλαδή στην πρόταξη τής Ιδέας. Χρήμα και περιουσία είναι αποδεκτά όταν είναι προϊόν τού αυτόχθονος λαϊκού μόχθου, τα δε πρότυπα μαζί με την παιδεία ψυχαγωγούν και οδηγούν στην εθνογνωσία τού λαού και την ακεραιότητα τού Οικοπέδου τής Φυλής.

Η εξουσία πηγάζει, εκφράζει και υπηρετεί τα δίκαια και τα συμφέροντα τού ελληνικού λαού. Η Πατρίδα αποτελεί αποκλειστικά την εστία των πατέρων μας και το κληροδότημα των παιδιών μας. Δεν τίθεται ποτέ κάτω από ξένες σημαίες, από ξένες ομοσπονδίες, από ετεροβαρείς συμμαχίες. Η Ελληνική Σημαία είναι καμωμένη να βρίσκεται στην πρώτη βαθμίδα τής Πολιτείας, πάνω από καθεστώτα και πολιτεύματα, ψηλά στην παιδεία και ελευθερώτρια κάθε πάτριου εδάφους.

Το Ελληνικό Κράτος είναι Εθνικό και Λαϊκό Κράτος, Κράτος Ακατάλυτο, Αυθύπαρκτο και Κυρίαρχο. Οι δε συμμαχίες δεν είναι περιβάλλον αφομοιώσεως και ενσωματώσεως, αλλά οδικός χάρτης ελληνικής ευημερίας και εθνικής ηγεμονίας που σχηματίζονται και καθοδηγούνται από Έλληνες.

Η Πίστη μας είναι στηριγμένη επάνω στα αίματα Αγίων και Ηρώων. Οι Αγώνες τής Ελληνικής Φυλής έχουν δοθεί διαχρονικά υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ πίστεως και πατρίδος. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Από τις Ελληνικές Κοσμοκρατορίες και τις Θερμοπύλες τού Ελληνισμού ίσαμε τα τείχη τής Κωνσταντινούπολης και το Μανιάκι και τούς απελευθερωτικούς καιρούς, οι πραματευτάδες που μάς ζητούν να ανοίξουμε τις πύλες στα συλλείτουργα και τις πανθρησκείες και τις ψεύτικες σταυροφορίες, οδηγούνται στην θανατερή έξοδο από το Γένος μας.

Η αξιοπρέπεια τού Έλληνα πάντα συνοδεύεται από την αξιοκρατία και την ηθική. Η διαφθορά και η οικειοποίηση τού λαϊκού πλούτου από πολιτικάντηδες, εργατοπατέρες, ενημερωτάδες και εργολάβους τού λαϊκού μόχθου δεν ονομάζεται ανοχή, αλλά προδοσία ισάξια με την προδοσία αφαίρεσης εθνικού εδάφους. Το δε πολίτευμα δεν καθορίζεται από το δημοκρατικό ένσημο και την δημοκρατική ψήφο, αλλά με την έκφραση και την πραγμάτωση τής κοινωνικής βουλήσεως. Προδότης είναι και ο διεφθαρμένος και ο καταχραστής και ο ανήθικος και ο δεχόμενος ξένες δοξασίες και εξουσίες. Και το πλήρωμα τής αλλοιώσεως τού Ελληνικού Έθνους και τής μειώσεως τού εύρους του είναι η θανατική ποινή.

Ο Έλληνας Πατριώτης έχει δικαίωμα και ιερό καθήκον να προστατέψει την υπόσταση και τον χαρακτήρα τής Ελληνικής Φυλής. Η δε Επαναστατικότητα στον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό είναι και αποδεκτή και επιβεβλημένη, όταν υφίσταται τόσο εσωτερικός κίνδυνος ταραχών και υποταγής όσο και εξωτερικός κίνδυνος εισβολής και αφομοιώσεως.

Η δε συζήτηση με τούς εχθρούς μας και με τούς αιρετικούς τής πανθρησκειακής κακοδοξίας είναι μικρόβιο που εξαλείφεται υπό το λάβαρο τής Ελλάδος και τής Ορθοδοξίας. Με τον Εργάτη στην κοινωνία. Με το Τίμιο Ράσο στο Προσκύνημα. Με τον Ελληνικό Λαό ένα Σώμα. Με τον Στρατό συνεγγυητή ομαλότητος και δημιουργό Μεγάλης Ελλάδος. Αυτός είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός μας.

Το τακτικό σημείο παρακμής τής αφαιρέσεως τής ελληνικής σημαίας στα σχολεία μας από αλλοδαπούς μαθητές και η αλλοίωση τής παιδείας από ανιστόρητες και ανθελληνικές αναφορές και ψεύτικες επετείους δείχνουν κράτος που δεν έχει πάνω του στοιχειώδη ελληνικότητα. Η εκχώρηση τού ελληνικού σπιτιού και τού ελληνικού εδάφους με φοροαρπακτικές μεθόδους και μεθόδους υποχρεώσεως τάχα οικονομικής και συγκυριαρχικής είναι επιθετική ενέργεια. Η επικράτηση πάσης φύσεως διεθνισμού και τρομοκρατίας είναι τραμπουκισμός κι όχι πολιτική εκδήλωση.

Η κοινωνία μας θα παραμείνει κοινωνία Ελλήνων. Το ελληνικό έδαφος θα αυξηθεί και δεν θα μειωθεί. Οι Εθνικές Παραδόσεις θα παραμείνουν ανέγγιχτες. Η Ελλάς θα διοικηθεί αποκλειστικά από Έλληνες. Τα μικρόβια που διχάζουν και χαλούν την ηρεμία και την αρτιότητα τού Ελληνικού Έθνους θα ισοπεδωθούν από Ελληνική Δικαιοσύνη, Επαναστατική Ορμή, Εθνική Φλόγα και Ιερό Πάθος. Η Χρυσάκτινη Αυγή τού Ελληνισμού μας είναι φυσική και επομένως εθνικοκοινωνική νομοτέλεια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕ 6 ΣΦΑΙΡΕΣ 54ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ-ΕΚΑΝΕ ΞΕΠΛΥΜΑ “ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ”- ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ “ΚΟΛΑΟΥΖΟ” ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, Φ.ΒΡΥΩΝΗ-ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ- “ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΓΙΑ 300.000 ΕΥΡΩ-ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

santo-artan-vrionis

Η είδηση πέρασε στα “ψιλά”. Αλλά δυστυχώς για κάποιους, όλα -κάποια στιγμή- γίνονται γνωστά.
Οι αρχές της Αλβανίας κάνουν λόγο για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου αξίας 300.000 ευρώ. Σαν το σκυλί. Έξω από τα γραφεία του. Εδώ στην Ελλάδα η είδηση θάφτηκε. Υπήρχαν λόγοι. Ο “μπάρμπας”΄άλλωστε ταϊζει κόσμο. Μέχρι να ξεσκεπαστούν όλων τα ανομήματα μέχρι και τον τελευταίο κολαούζο.
Ο 54χρονος Αλβανός τραπεζικός και επιχειρηματίας, Αρτάν Σάντο, δολοφονήθηκε στα Τίρανα, δεχόμενος 6 πυροβολισμούς μπροστά στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας Credins Bank, που έχει δημιουργηθεί από Αλβανούς επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και το θύμα, που κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή. Το συμβάν έγινε στα μέσα καλοκαιριού και γράφτηκε από ένα-δυο ΜΜΕ στην Ελλάδα ενώ στην Αλβανία, έγινε κυριολετικά χαμός με την είδηση που βάφτηκε με αίμα.
sato-artan3
Η Credins Bank βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αλβανίας, στην περιοχή Kamal Ismail και βρίσκεται μόλις μερικές δεκάδες μέτρα από το αλβανικό Κοινοβούλιο.
Οι αρχές της χώρας κάνουν λόγο για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου που πληρώθηκε από το εξωτερικό, με αξία 300.000 ευρώ, που σκοπό είχε να σταλεί μήνυμα στους συνεργάτες του επιχειρηματία, που φέρεται σύμφωνα με τα Μέσα να έκανε ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω του τραπεζικού του ιδρύματος.

-Eως και 30 χρόνια φυλακή για όσους δωροδοκηθούν για να ψηφίσουν Πρόεδρο


-Εως και 30  χρόνια φυλάκισης προβλέπει ο Νόμος για την δωροληψία βουλευτή. Ηδη ανοίγονται ύποπτοι λογαριασμοί στην Κύπρο...
Αυτό διαμηνύουν κορυφαία στελέχη των ΑΝΕΛ, τα οποία διαβεβαιώνουν, ότι η παραπάνω θέση είναι τόσο η γραμμή του κόμματος όσο και του αρχηγού του κ. Πάνου Καμμένου.
-Θα ελεχθούν όλοι ένας-προς ένας κι όποιος δεν μπορεί να δικαιολογήσει (ο ίδιος ή συγγενικά του πρόσωπα) τον αιφνίδιο πλουτισμό θα σαπίσει στη φυλακή.
-Οσοι εντοπιστούν θα ζηλεύουν τον Ακη Τσοχατζόπουλο...,
ακούγεται στους διαδρόμους των γραφείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

kourdistoportocali

Νίκος Ρωμανός: Η "καλύτερη" διαφήμιση για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι...


σχόλιο ID-ont: Η απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού έληξε με την επέκταση του μέτρου του ηλεκτρονικού βραχιολιού και στην περίπτωσή του. Πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα η απεργία πείνας του (το "πρόβλημα"), που στη συνέχεια αντίστοιχη δημοσιότητα θα λάβει και το μέτρο του ηλεκτρονικού βραχιολιού (η "λύση" του "προβλήματος"). Πως γίνεται και σε όλα τα προβλήματα η λύση να είναι η επέκταση της ηλεκτρονικής παρακολούθησης, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε.

Ενόχληση Σκοπίων για την επιλογή Κωσταράκου- επικεφαλής της στρατιωτκής επιτροπής της ΕΕ


«Ο στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο οποίος γεννήθηκε στη  Θεσσαλονίκη, υπηρετούσε  πριν ως αρχηγός της Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, κατά τον χρόνο όπου οι κατατασσόμενοι στρατιώτες τραγουδούσαν ύμνους εθνικο-σοβινιστικούς, για ‘εκδορά του δέρματος των στρατιωτών μας – που τους αποκαλούσαν γυφτο-σκοπιανούς- καθώς και κατά της Τουρκίας», γράφει η σλαβική των Σκοπίων ‘Βέτσερ’.
Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FAC), το πρωί, όρισε τον Έλληνα στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο ως νέο πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ.
 
Τα καθήκοντα του προέδρου – συνεχίζει το δημοσίευμα- είναι να καθοδηγήσει το έργο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία είναι η υψηλότερη στρατιωτική αρχή στο πλαίσιο του Συμβουλίου της ΕΕ.
Ο Έλληνας στρατηγός θα ενεργεί ως στρατιωτικός σύμβουλος της  Υπάτου  Εκπροσώπου της Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι.
«Ο Κωσταράκος, επίσης, θα είναι το κύριο πρόσωπο επαφής για τους διοικητές των στρατιωτικών επιχειρήσεων και των αποστολών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του οποίου συμμετέχει και ο δικός μας στρατός», επισημαίνει το δημοσίευμα.
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, θα αναλάβει καθήκοντα στην ΕΕ, στις 6 Νοεμβρίου  2015 και η θητεία του στη θέση αυτή προβλέπεται για τρία χρόνια.
Ο επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής  Ένωσης, Μιχαήλ Κωσταράκος, θα αντικαταστήσει τον στρατηγό Πατρίκ ντε Ρούσι, από τη Γαλλία, που βρίσκεται στη θέση αυτή από το Νοέμβριο του 2012, γράφει η ‘Βέτσερ’ που επικαλείται δημοσίευμα του κρατικού πρακτορείου των Σκοπίων Mia.
 
--
               
 

Η επικίνδυνη δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού στη Βόρειο Ήπειρο


Η εθνολογική αλλοίωση πληθυσμού είναι μια πάγια τακτική κατάκτησης η εξαφάνισης εθνοτήτων με βαθιές ρίζες στην ιστορία και εφαρμόστηκε με ιδιαίτερη έμφαση την περίοδο της οθωμανικής αυτοκρατορίας στα Βαλκάνια. Η τακτική αυτή εφαρμόζεται ακόμα και σήμερα απέναντι σε εθνικές μειονότητες όπως η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Αλβανίας όταν το αλβανικό κράτος αγνοεί, καταπιέζει και προσπαθεί να εξαφανίσει τους Έλληνες.
 

Παραιτήθηκαν για να κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές που η συγκυβέρνηση λέει ότι δεν θα γίνουν!


μαξιμου
Την παραίτησή του υπέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μιχάλης Κατρίνης, η οποία έγινε δεκτή από τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη. Ο κ. Κατρίνης παραιτήθηκε για να μπορέσει να είναι υποψήφιος βουλευτής σε περίπτωση προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο κ. Κατρίνης παρέμεινε στη θέση του προέδρου του ΟΚΑΝΑ για οκτώ μήνες, ενώ στο παρελθόν είχε εκλεγεί βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ.

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟΣ > Οι Tούρκοι φτύνουν κατάμουτρα την «πολύτιμη ΕΕ», τον ΟΗΕ, το διεθνές δίκαιο και κάθε άλλο προϊον πολιτισμού


Όχι μόνο δεν σκοπεύουν να φύγουν οι Τούρκοι από την κυπριακή ΑΟΖ, όπου το τουρκικό ερευνητικό σκάφος, Barbaros, πραγματοποιεί εδώ και καιρό παράνομες έρευνες για ενεργειακά κοιτάσματα, αλλά σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, τουρκικά πολεμικά πλοία θα βρίσκονται μόνιμα στην περιοχή για να προστατεύουν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος στις έρευνες του, από κάθε πιθανή παρενόχληση από όπου και αν προέρχεται αυτή.

Χρυσή Αυγή: Οι προφυλακισμένοι βουλευτές πήραν άδεια για να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Σύμφωνος να μεταχθούν οι χρυσαυγίτες βουλευτές στη Βουλή από τις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να ψηφίσουν στις τρεις ψηφοφορίες για την ανάδειξη ή όχι Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο αρμόδιος εισαγγελέας. Πληροφορίες αναφέρουν πως η εισαγγελική λειτουργός εκτίμησε πως αυτή τη φορά πρόκειται για κορυφαίο πολιτειακό ζήτημα, ενώ τίθεται και συνταγματικό ζήτημα από την τυχόν μη συμμετοχής τους στη διαδικασία. 

Τσιπρας: Όσοι στήνουν Bank Run θα πανε φυλακή! (Που καταντησαμε, να βρίσκει προστασία η αστική οικονομία απο την αριστερα και να διαλύεται απο «αστικές παρατάξεις»)…


Να ανεβάσει τους τόνους δύο μόλις ημέρες πριν αρχίσει η μάχη στη Βουλή επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη περί «πιστωτικού γεγονότος», λέγοντας ότι η ίδια «υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία». Πιο αναλυτικά ο κ Τσίπρας σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και του επικοινωνιακού επιτελείου μεταξύ άλλων τόνισε:

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ π.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΜΠΟΥΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15/12/14
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Η ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ο κ.ΜΠΟΥΓΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Αγιες μέρες και ο αεικίνητος π.Αντιδήμαρχος Τρύφωνας Μπουγάς εκανε μια ανθρώπινη κι ευαίσθητη χειρονομία προς τους συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο Π.Φαλήρου. 
Πραγματοποίησε δωρεά μιας υπέροχης πραγματικά θρησκευτικής εικόνας, εντυπωσιακών διαστάσεων προκειμένου να θυμούνται ΠΑΝΤΑ τον όρκο που έχουν δώσει οι δημοτικοί σύμβουλοι και να σκέφτονται ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ οι άρχοντες της τοπικής κοινωνίας τι λένε, πως τοποθετούνται και τι ψηφίζουν! 

Κάποιοι βέβαια σύμβουλοι που έχουν βρεθεί οικογενειακώς στην τσιμπίδα του Εισαγγελέα, θα έχουν την ευκαιρία και κατά την διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων να προσεύχονται σιωπηλά και να δηλώνουν την μετάνοιά τους για τις πράξεις τους....

«Μην πληρώσετε συνταξεις, κλείστε νοσοκομεία για να πληρώσετε τα καθάρματα του μνημονιου»! Η παράνοια του ράιχ στο απόγειο!


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΓΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
«Φρένο» στην έκδοση νέων συντάξεων, νέο μαχαίρι στις δαπάνες Υγείας, εσωτερικό δανεισμό του Δημοσίου από ΔΕΚΟ και τράπεζες και πρόσθετα μέτρα 1,8 δις ευρώ για το 2015, ζητούν από την Ελλάδα οι δανειστές στην έκθεση που εστάλη στα εθνικά κοινοβούλια των κρατών-μελών της Ευρωζώνης, στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης της δίμηνης παράτασης του ελληνικού Μνημονίου.


κομισιον
«Θα είναι κρίμα η Ελλάδα να βρεθεί αντιμέτωπη και πάλι με Grexit μετά τη σημαντική δουλεία που έχει κάνει» δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Ο Επίτροπος τόνισε ότι απαιτούνται ακόμη πολλές μεταρρυθμίσεις, αν και εξήρε την σημαντική πρόοδο που έχει ήδη σημειωθεί. «Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός έχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα και έχουν υποστεί πολλές θυσίες», τόνισε.

Bρέθηκε πτώμα στη θαλάσσια περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Αμφιθέας


Η σορός ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων ανακαλύφθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Αμφιθέας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του, αν πρόκειται δηλαδή για ατύχημα ή για εγκληματική ενέργεια.

Σαΐτα μαθητή δημοτικού απο το Καστελλόριζο αγόρασε η ΝΑΣΑ


Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τη νέα γενιά σημειώθηκε χθες στο ακριτικό νησί, όταν έγινε γνωστό πως μαθητής της τρίτης τάξης του δημοτικού συμφώνησε να πουλήσει στη ΝΑΣΑ τα σχέδια της καλύτερης σαΐτας του.

Σε σχετική ανακοίνωσή που εξέδωσε η αμερικάνικη Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος, ανέφερε ως υπεύθυνη για τη διεθνή αναγνώριση του 10χρονου Αντώνη τη δασκάλα του, κυρία Μαρία, η οποία κατέγραψε στο κινητό της μια δοκιμαστική πτήση της σαΐτας και στη συνέχεια τη μεταφόρτωσε στο Youtube. Φαίνεται πως μέσα σε τρεις μόλις ώρες το βίντεο είχε διαδοθεί από στόμα σε στόμα σε μεγάλο μέρος του διαδικτύου, φτάνοντας τελικά στην οθόνη υψηλά ιστάμενου προσώπου της ΝΑΣΑ, που εντυπωσιάστηκε και επικοινώνησε άμεσα με τους γονείς του εφευρετικού μαθητή.

Παραισθησιογόνα σε αρχαία πιθάρια


Σε υπόγεια αίθουσα ενός οικοδομήματος στην κοιλάδα του Αχέροντα
βρέθηκαν τα πιθάρια με τα απανθρακωμένα αγροτικά προϊόντα
Απανθρακωμένα κουκιά, τα οποία κατανάλωναν οι πιστοί και έφταναν σε έκσταση και μέσα από τις παραισθήσεις «επικοινωνούσαν» με τις ψυχές των νεκρών στο πιο φημισμένο νεκρομαντείο του αρχαίου ελληνικού κόσμου, αυτό του Αχέροντα στην Πρέβεζα, βρέθηκαν σε μικρά και μεγάλα πιθάρια που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στον αρχαιολογικό χώρο.

Σπέρνει τον πανικό ο Βενιζέλος: «Όλα κρέμονται από μια κλωστή – Η χώρα μπορεί να οδηγηθεί στην απόλυτη καταστροφή» πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%cf%83%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bf-%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%ad.html#ixzz3LxbwA4OY


venizelos 2_82
Όλα κρέμονται από μια κλωστή, που είναι η βούληση του ελληνικού λαού, και αν κοπεί μπορεί να οδηγηθεί η χώρα στην απόλυτη καταστροφή, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε μια προσπάθεια να σπείρει τον πανικό στους Έλληνες πολίτες αναφερόμενος στην κρισιμότητα των εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, στη διάρκεια της συνάντησης με περίπου 80 στελέχη του κόμματος από τη Δυτική Μακεδονία στην Καστοριά. Ο κ. Βενιζέλος εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στην επίσπευση της προεδρικής εκλογής και κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε οργανωτική ετοιμότητα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, στην περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Νέα «βόμβα» από Αμερικανό καθηγητή: «Ο τάφος της Αμφίπολης ανήκει ή στον Αλέξανδρο ή στην Ρωξάνη» πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%ae-%ce%bf-%cf%84%ce%ac.html#ixzz3LxbRclm1

alexander1
Με ένα εκτενές άρθρο, ο καθηγητής James Romm, παρουσιάζει τα όσα αποκαλύφθηκαν μέχρι σήμερα στο λόφο Καστά, και καταλήγει στο συγκλονιστικό συμπέρασμα ότι ο μεγαλοπρεπής τάφος ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο ή στη σύζυγό του Ρωξάνη. Όμως η ίδια η Κ.Περιστέρη στην παρουσίαση στο Παρίσι είπε ότι ο σκελετός ανήκει σε άνδρα, και ότι είναι πιθανό να πρόκειται για τον Μ.Αλέξανδρο.
«Η ανασκαφή στον τάφο του 4ου π.Χ αιώνα, κοντά στην Αμφίπολη μέχρι στιγμής δίνει «πρόχειρες» αποδείξεις ότι ο τάφος είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ίσως, όμως, τελικά να είναι και της γυναίκας του». Την πεποίθηση ότι το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης έχει δώσει μέχρι τώρα… αποδείξεις ότι ανήκει στο Μακεδόνα στρατηλάτη, εκφράζει ο καθηγητής του κολεγίου Bard James Romm στο The Daily Beast, τονίζοντας παράλληλα ότι τίποτα ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί για την ταυτότητα του νεκρού, ενώ διατυπώνει και την άποψη ότι ίσως τελικά να έχουμε και γυναικεία ταφή.
Στο άρθρο ο καθηγητής γράφει:
«Περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, κοντά στα ερείπια της αρχαίας Αμφίπολης, ο λόφος που ονομάζεται Καστά απασχολεί εδώ και μήνες Φιλέλληνες από όλο τον κόσμο. Σε αυτή την αχανή κυκλική δομή, που ονομάζεται από τους ντόπιους «ο τάφος της Βασίλισσας», τρεις θολωτοί θάλαμοι έχουν έρθει στο «φως». Ο πρώτος και ο δεύτερος θάλαμος φιλοξενούν εκθαμβωτικά αγάλματα στις εισόδους τους, ενώ στο δεύτερο εντοπίζουμε και ένα καταπληκτικό ψηφιδωτό, που απεικονίζει την αρπαγή της Περσεφόνης από τον Άδη, στο πάτωμα του θαλάμου. Μετά από σχεδόν δυο μήνες, ο ελληνικός τύπος διαδίδει τα νέα: ένα όρυγμα βρέθηκε κάτω από τα χώματα στον τρίτο θάλαμο, που φιλοξενεί ένα τάφο και υπολείμματα ενός σκελετού.
Ο λόφος Καστά «εμφάνισε» το νεκρό του… αλλά χωρίς να δώσει απαντήσεις γύρω από τα αινίγματα του τάφου.
Ένα από τα κύρια αινίγματα του ταφικού μνημείου παραμένει το γεγονός πώς ένα τόσο εντυπωσιακό και μεγαλοπρεπές μνημείο που χτίστηκε τον 4ο αιώνα π.Χ., δεν υπάρχει σε κανένα ιστορικό αρχείο του αρχαίου κόσμου. Τέτοια σημαντικά οικοδομήματα – όπως ο λόφος Καστά με ταφικό περίβολο περίπου 500 μέτρων από μάρμαρο – προσέλκυαν ιστορικούς όπως ο Παυσανίας και ο Στράβων. Ωστόσο, κανένας ιστορικός εκείνης της εποχής δεν κάνει λόγο για μαυσωλείο έξω από την Αμφίπολη, αλλά ούτε για το λέοντα που δέσποζε στη κορυφή του. Κανένα γραπτό κείμενο δεν έχει διασωθεί που να αναφέρεται στο τεράστιο οικοδόμημα, και το μόνο που υπάρχει είναι η φήμη που συντηρείται εδώ και αιώνες ότι ο λόφος ανήκει σε μια «βασίλισσα».
Ένα από τα πολλά μυστήρια του τάφου, τουλάχιστον, λύθηκε στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο ελληνικό υπουργείο Πολιτισμού στις 29 Νοεμβρίου 2014. Ο Λέων της Αμφίπολης και εκατοντάδες μάρμαρα, που βρέθηκαν χιλιόμετρα μακριά από το λόφο, μετακινήθηκαν από Βρετανούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, οι οποίοι προσπάθησαν να τα βγάλουν από την Ελλάδα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρχιτέκτονα που εργάστηκε στις ανασκαφές, Μιχάλη Λεφαντζή. Ωστόσο, το εγχείρημα αυτό δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς, την ημέρα που θα γινόταν η μεταφορά τους, επιτέθηκαν στο βρετανικό στρατό Βουλγαρικές και Αυστριακές δυνάμεις.
Άλυτο αίνιγμα παραμένει η ταυτότητα του νερού, ενώ δεν αναμένεται να υπάρξει σύντομα απάντηση. Η λεκάνη του νεκρού βρέθηκε διαλυμένη και οι ειδικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ανακαλύψουν αν ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα. Τα κτερίσματα που παραδοσιακά άφηναν στις ταφές οι αρχαίοι Έλληνες έχουν πιθανώς αφαιρεθεί από τυμβωρύχους, οι οποίοι άφησαν πίσω τους μόνο τα οστά και κάποια γυάλινα αντικείμενα. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τίποτα δεν έχει βρεθεί που να αμφισβητεί τη χρονολόγηση της επικεφαλής της ανασκαφής, κ. Κατερίνας Περιστέρη, η οποία τοποθετεί τον τάφο στο τελευταίο τέταρτο του 4ου π.Χ αιώνα, την περίοδο που πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος.
Η απλή και μόνο αναφορά στο όνομα του Μακεδόνα στρατηλάτη αυξάνει τον παλμό των Ελλήνων. Από την αρχή της ανασκαφής στο λόφο Καστά, πολλοί ελπίζουν ότι ο τάφος ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο, παρότι δεν υπάρχει κανένα ιστορικό ντοκουμέντο που να αποδεικνύει το γεγονός.
Το σώμα του στρατηλάτη, μετά το θάνατό του, φυλάχθηκε και επιμελήθηκε πολύ προσεκτικά και μόλις έφθασε στην Αίγυπτο – όπου το έκλεψε ο Πτολεμαίος- όλοι οι Έλληνες είχαν ενημερωθεί για το συμβάν. Οι διάδοχοι του Πτολεμαίου, μάλιστα, φρόντισαν τη μούμια του Αλέξανδρου για αιώνες, ενώ υπάρχουν και γραπτά που αναφέρουν ότι ο Ιούλιος Καίσαρας επισκέφτηκε τη μούμια και μάλιστα έσπασε τη μύτη της. Η κ. Περιστέρη, όμως, δεν έχει διαψεύσει τη φήμη ότι το σώμα του Αλέξανδρου μπορεί τελικά να έχει ενταφιαστεί σε ελληνικό έδαφος, λέγοντας μάλιστα στους Έλληνες δημοσιογράφους ότι «τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στην παρούσα φάση».
Ακόμα όμως, και αν ο κατακτητής είναι ενταφιασμένος σε άλλο μέρος, ο σκελετός της Αμφίπολης μπορεί να ανήκει στη γυναίκα του. Η Ρωξάνη, την οποία παντρεύτηκε ο Μέγας Αλέξανδρος στο σημερινό Ουζμπεκιστάν, δολοφονήθηκε στην Αμφίπολη το 307 π.Χ., μαζί με το γιο τους και κληρονόμο του Αλέξανδρου. Μια αρχαία πηγή αναφέρει ότι το σώμα της Ρωξάνης θάφτηκε στις Αιγές, (στη σημερινή Βεργίνα), ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ο τάφος της. Έτσι, η Ρωξάνη μπορεί να είναι η «βασίλισσα» στην οποία αναφέρονται οι ντόπιοι της Αμφίπολης.
Το λιοντάρι όμως, που κάποτε δέσποζε στην κορυφή του τάφου, όπως επισημαίνει συχνά η κ. Περιστέρη, υποδεικνύει ανδρική ταφή πολεμιστή. Εάν, λοιπόν, η χρονολόγηση του τάφο είναι σωστή τότε οι υποψήφιοι στρατηγοί και μετέπειτα διάδοχοι του Αλέξανδρου, είναι αρκετοί. Οι εικασίες επικεντρώνονται στον Νέαρχο, τον Έλληνα καπετάνιο που οδήγησε το στρατό του Αλέξανδρου στον Ευφράτη το 325 π.Χ. Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει για την ταφή του Νέαρχου, ωστόσο η οικογένεια του συνδέεται με την Αμφίπολη και γι” αυτό το λόγο είναι από τους επικρατέστερους ενοίκους του τάφου.
Τα οστά που βρέθηκαν στον τάφο αυτή τη στιγμή μελετώνται αναλυτικά από τους ανθρωπολόγους, χωρίς ωστόσο, να είναι βέβαιο ότι θα εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα από τις μελέτες. Για μια πιθανή ανάλυση DNA θα πρέπει να μελετηθεί γενετικό υλικό από τους συγγενείς του νεκρού, για παράδειγμα αν ο σκελετός ανήκει στη Ρωξάνη θα πρέπει να παρθεί δείγμα από τον σκελετό που βρέθηκε στις Αιγές και εικάζεται ότι ανήκει στο γιο της».
defencenet.gr

Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγριο έγκλημα της ISIS στην Ελλάδα… [video] πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb-%ce%b1%cf%83-%ce%ac%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%ad.html#ixzz3LxaZNxAd


Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του 35χρονου άνδρα το πτώμα του οποίου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες να επιπλέει στο λιμάνι του Πειραιά, διαμελισμένο, ακρωτηριασμένο και αποκεφαλισμένο. Ενώ αρχικά θεωρήθηκε ότι πρόκειται για θύμα εμπόρων ναρκωτικών επειδή ο 35χρονος ήταν σεσημασμένος τοξικομανής, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο άνδρας να έπεσε θύμα ισλαμιστών!
Κι αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε τελετουργικά. Αυτό που τους κίνησε τις υποψίες ήταν οι δράστες είχαν ακρωτηριάσει από το θύμα ακόμη και τα γεvvητικά του όpγανα!
ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ..!! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%ba%cf%85%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9.html#ixzz3LxZVIvdVΤου Αθανασοπουλου Περικλη
Βλέποντας κάποιος το χάρτη που επισυνάπτεται, ο οποίος παρουσιάζει την όδευση των κοινών αγωγών Ελλάδας–Κύπρου…
και σε συνδυασμό με τον υπερβολικά υψηλό παραγόμενο ενεργειακό πλούτο,  αντιλαμβάνεται με μία ματιά την γεωπολιτική και στρατηγική σημασία των δυο παραγωγών χωρών οι οποίες μπορούν να μονοπωλήσουν για τα επόμενα χρόνια την ενεργειακή πολιτική όχι μόνο της Ευρώπης άλλα και παγκόσμια και να καταστήσουν την ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε κορυφαίο παγκόσμιο οικονομικό  παράγοντα.
Οι κάθετες γραμμές με τα τερταγωνάκια ,δείχνουν σχηματικα περίπου τα σημεία που σε γενικές γραμμές  θα γίνονται οι εξωρύξεις ( πλατφόρμες)  και στα σημεία που θα συναντιούνται με τον κεντρικό αγωγό θα δημιουργηθούν κέντρα επεξεργασίας ( διυλιστήρια κλπ)  με περίπου 10.000 εργαζομένους σε έκαστο.

FT: «Ουρές στα ΑΤΜ με GREXIT από ΣΥΡΙΖΑ» πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/ft-%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%84%ce%bc-%ce%bc%ce%b5-grexit-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1.html#ixzz3LxZ8sCVq


Τσίπρας
Με ένα φοβερό άρθρο στους Financial Times, ο Τζον Ντιζάρντ αποκαλύπτει και αποφλοιώνει τη ρητορική ΣΥΡΙΖΑ, ότι μπορεί να εκβιάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και να μπει σε μία λογική διαπραγμάτευσης με μονομερή μείωση του δημόσιου χρέους.
Ο αρθογράφος των Financial Times, με παραστατικό τρόπο μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κάνει λόγο για ουρές στα ΑΤΜ στην Ελλάδα, που όχι μόνο θα γίνει το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, αλλά και παράδειγμα προς αποφυγή για τις υπόλοιπες χώρες του Νότου και τους λαούς τους.
Ο Τζον Ντιζάρντ, στο άρθρο του χαρακτηρίζει ως «διασκεδαστικές» τις πολιτικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και εκτιμά ότι αυτό που δεν κατανοούν οι ηγέτες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πολλοί ευρωσκεπτικιστές είναι πως μία αντιπαράθεση με μία εχθρική ελληνική κυβέρνηση θα είναι χρήσιμη για την ευρωκρατία και κάποιες από τις κυβερνήσεις της.
«Μία θυελλώδης έξοδος από το ευρώ δεν αποτελεί συστημικό κίνδυνο για την επιβίωση της ευρωζώνης τώρα, όπως θα συνέβαινε το 2010 ή το 2011».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει καμία απολύτως σχέση ο Μπαλτάκος και το κόμμα του με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία – Πρόκειται για χριστέμπορες και πατριδέμπορες, που θα συνεργαστούν με τον Σαμαρά! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d%cf%84%cf%89%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b7.html#ixzz3LxYmZUSQ

 
 
Αρκετοί αναγνώστες της ιστοσελίδας, μου ζήτησαν τις τελευταίες ημέρες να τους πω τη γνώμη μου για το «νέο» κόμμα που ίδρυσε ο τέως Γ.Γ της κυβέρνησης Μπαλτάκος, με την επωνυμία «Ρίζες». Παρότι θεωρώ – όπως και κάθε νοήμων πολίτης – το εγχείρημα αυτό ως κάτι που υποτιμά βάναυσα τη νοημοσύνη μας, εντούτοις επειδή αφενός άρχισε η διαφήμισή του (!!!) από τα ΜΜΕ κι αφετέρου οι ίδιοι τολμούν και χρησιμοποιούν έννοιες Ιερές όπως η Ορθοδοξία και την Ελλάδα για να υφαρπάξουν ψήφους, οφείλω να τοποθετηθώ άμεσα.
 
Με μια λέξη λοιπόν: ΜΑΚΡΙΑ!!! Πρόκειται για κόμμα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ με την Πατρίδα και την Πίστη μας! Είναι μια παγίδα του ανθελληνικού και αντιχριστιανικού συστήματος, προκειμένου να εγκλωβίσει ΞΑΝΑ τους Έλληνες Ορθοδόξους Πατριώτες μέσα σε δήθεν «νέα»…μαντριά, που όμως είναι πάρα πολύ παλιά!

Σταματούν τη βοήθεια σε άστεγους και άπορους σε δήμο της Αθήνας… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να συνεργαστούν με ΜΚΟ!

iiqomrdkii548abbf08c854

Ο δήμος της Καισαριανής σύμφωνα με πληροφορίες σταματά την κοινωνική βοήθεια γιατί δεν επιθυμεί να συνεργάζεται με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις;;; Και οι άστεγοι που σιτίζονται τι θα απογίνουν; Και οι άπορες οικογένειες που λαμβάνουν σημαντικό βοήθημα τι θα κάνουν; Όλα αυτά βάση του δημοσιεύματος που διαβάσαμε στο thebest.gr Αντιδράσεις προκαλεί η άρνηση της νέας δημοτικής Αρχής της Καισαριανής, η οποία πρόσκειται στο ΚΚΕ, να συνεχίσει την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας. Η άρνηση αυτή αποδίδεται στην εν γένει στάση του κόμματος να μην συνεργάζεται με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως αυτή που υλοποιεί τα συγκεκριμένα προγράμματα.

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Κοντομηνάς με τα ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ της Σπυροπούλου: “Είστε όλοι ένα ΤΙΠΟΤΑ, θα κάνετε ότι ΓΟΥΣΤΑΡΩ” !!

kontominas-spyropoulou

Η απόφαση της διοίκησης του ALPHA για την απομάκρυνση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έσκασε σαν βόμβα… στα τηλεοπτικά δρώμενα και στον κόσμο της showbiz. Η αλήθεια είναι πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακροβατούσε για αρκετό καιρό σε τεντωμένο σκηνή εξαιτίας των αδικαιολόγητων εκρήξεων της εναντίον συνεργατών της, με τις φωνές της ακούγονται σε ολόκληρο τον ALPHA, έστω κι αν το κτίριο καταλαμβάνει πολλά τετραγωνικά.
Το κλίμα που είχε διαμορφωθεί στα παρασκήνια της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» ήταν πλέον οριακό, με αλλεπάλληλες αποχωρήσεις και με έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά των συνεργατών της για την συμπεριφορά της νεαρής παρουσιάστριας. Σε αυτά ήρθαν να προστεθούν και οι υπαινιγμοί- φωτιά της Κωνσταντίνας για την «χρυσή κυρία» του ALPHA η οποία φέρεται να εξέφρασε την δυσαρέσκεια της στον πρόεδρο του καναλιού Δημήτρη Κοντομηνά. Με κάθε τρόπο ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η ηγετική ομάδα του σταθμού προσπαθούσαν όλο αυτό το διάστημα να αποκλιμακώσουν την ένταση και να αποκαταστήσουν την ηρεμία στους διαδρόμους του καναλιού, παρεμβαίνοντας πυροσβεστικά στις εστίες που άναβε η νεαρή παρουσιάστρια.
Το επεισόδιο όμως που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε την έκρηξη του ίδιου του προέδρου του καναλιού ήρθε πριν από λίγες ημέρες με το ξέσπασμα της Κωνσταντίνας να ξεπερνά κάθε όριο, σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων στον σταθμό, σύμφωνα με το usa.gr.
Έξαλλη η Κωνσταντίνα αντέδρασε με πολλά «γαλλικά» όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με την… ανάρμοστη διαμαρτυρία ενός συνεργάτη της στην εκπομπή γιατί δεν προέβαλε στην εγγραφή της εορταστικής εκπομπής ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει. Παρουσία της παραγωγής και της διοίκησης η Κωνσταντίνα φέρεται να ξεπέρασε εαυτόν με απίστευτες εκφράσεις όπως: «είστε ένα τίποτα όλοι! Είστε εδώ γιατί εγώ γουστάρω! Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε εμένα. Στο @@@@ μου, όποιος δεν γουστάρει. Είστε όλοι αναλώσιμοι. Αν θέλετε αυτά να κάνετε αλλού, όχι στο μαγαζί μου. Εγώ είμαι εδώ για να βάφομαι και να βγαίνω όμορφη.»
Το επεισόδιο έφτασε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όσο πιο ψηλά γινότανε στην ιεραρχία του σταθμού και η απόφαση πάρθηκε ακαριαία. Έτσι, μετά την εκπομπή της Κυριακής ανακοινώθηκε στη νεαρή παρουσιάστρια το τέλος της συνεργασίας. Το αν θα απορροφηθεί σε κάποιο άλλο πόστο του σταθμού, αν θα ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια μπροστά από τις κάμερες ή θα αποχωρήσει εντελώς από την Κάντζα, παραμένει ερωτηματικό.
Πάντως, εκπρόσωπος της διοίκησης, μεταφέροντας προφανώς το κλίμα του ίδιου του Δημήτρη Κοντομηνά, φέρεται να ζήτησε συγνώμη από τους εργαζόμενους που έγιναν αποδέκτες της οργής της νεαρής Κωνσταντίνας.

Η “Financial Times” κάνει λόγο για πελατειακές σχέσεις και διαφθορά: “Κανείς στην Ευρώπη ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ την Ελλάδα!”

euro-eksodos-euro-660

Φωτιά και λαύρα η εφημερίδα…η Ελλάδα οδηγείται σε αδιέξοδο και κανείς δεν θα βοηθήσει να βρεθεί η άκρη του νήματος. Ο Τσίπρας όπως υποστηρίζει η εφημερίδα…. είναι νέος Παπανδρέου. Ο Σαμαράς δεν ξέρει τι του γίνεται και έρχεται ο όλεθρος για την χώρα μας…
Η Ελλάδα δεν έχει συμμάχους στη διαπραγμάτευσή της με τους πιστωτές. Ούτε καν η Κύπρος δεν θέλει να συνδεθεί με την Αθήνα. Κι αυτό που έχει πραγματικά σημασία, δεν είναι το χρέος, αλλά το πελατειακό σύστημα και η διαφθορά. Πολλοί βλέπουν τον Τσίπρα, σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου του 21ου αιώνα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Καλά αυτός ο κωλόγερος παντρεύτηκε στα 70; Που πας ρε πουράκλα που θέλεις και γάμους στα εβδομήντα φεύγα; Το μυστικό του Σταύρου Δήμα!

stavros_dimas

Ένας γάμος, αποκαλύπτει τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ;
ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ;;;;;
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΑ.
Όπως διαβάζουμε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ που δημοσιεύουν όπως αναφέρουν από αναγνώστη που τους έστειλε δημοσίευμα κάποιου blog, το οποίο αναφέρεται σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, από τον Ιούνιο του 2009.
 Πρόκειται για μια είδηση που σήμερα δείχνει όχι απλά προφητική, αλλα ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ!
Μια είδηση, που απόδεικνύει πως…. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Ποιοι το γνώριζαν και το… αποκάλυψαν στην τοπική εφημερίδα;;;;;;
ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ;;;;;
Στο ίδιο δημοσίευμα, υπάρχει μια ακόμη είδηση και αφορά και πάλι στον κ. Σταύρο Δήμα, και που για περίεργους λόγους, πέρασε στα … πολύ ψιλά…
Γιατί άραγε;;;;;;;

“ΠΑΤΗΣΑΝ” ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ-ΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ “ΦΙΡΜΕΣ” ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!- ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ&ΒΙΝΤΕΟ)

psonia


Ανοιχτά από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. θα παραμείνουν σήμερα τα καταστήματα, καθώς είναι η μία από τις δύο Κυριακές για τις οποίες θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου. Ανοιχτά είναι τα καταστήματα σήμερα και στη Θεσσαλονίκη.