Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ 19-12-2014.

Το κράτος μας να κάνουμε ελληνικό. Τον λόγο να έχουν αποκλειστικά και κατά κυριότητα οι Έλληνες στις υποθέσεις τού Έθνους μας. Αφέντες τής ζωής μας και διαχειριστές των τυχών μας, εργάτες τής γης μας, στηρίγματα των παιδιών και των αδερφών μας, στρατηγοί και στρατιώτες δικαίου και σχεδίου ισχυρής εθνικής προσωπικότητας. Να κόψουμε την μιλιά και το δάχτυλο στους μισέλληνες. Διότι τώρα μιλούν οι Αληθινοί Έλληνες.

Βάλθηκαν να μοιράσουν τα πλούτη μας στους τυχοδιώκτες τής οικουμένης. Να στερήσουν την εργασία στους στρατοκόπους τής δημιουργίας και να κόψουν το ψωμί στους απόμαχους τού μόχθου. Να παρατείνουν την σκλαβιά στα κάτεργα τής παγκοσμιοποίησης με την παροχή τής ελληνικής εργασίας στους τοκογλύφους έως την βιολογική εξόντωση των Ελλήνων. Το δε κρατικό χρήμα, το χρήμα που παράγει δηλαδή ο ελληνικός λαός αφαιρείται από τα χαμηλά ελληνικά εισοδήματα και δίδεται στα στημένα τοκογλυφικά δάνεια και τα ισλαμικά τζαμιά.

Είναι σαφές ότι αυτοί που μάς διοικούν έχουν περιβάλλει με δημοκρατικό σχήμα μια στυγνή σιωνιστική δικτατορία. Η δε πολιτική δίωξη τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πλέον ομολογείται από «προοδευτικούς» τύπους πως έγινε για να ψαλιδιστεί η Χρυσή Αυγή. Δεν θέλουν αντιστάσεις, ενωτικές φωνές και δράσεις, σχέδιο ανάταξης και απελευθέρωσης τής Πατρίδος μας οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες και τα νεοταξικά αφεντικά τους. Κι αυτός είναι ο λόγος που επεκτείνουν τον διωγμό σε τρομοκρατία.

Εκρηκτικοί μηχανισμοί σε τοπικές οργανώσεις των Ελλήνων Εθνικιστών. Αναφορές γελοίες και υποβολιμαίες για λάβαρα και σύμβολα ελληνικά που συνδέονται με ξένους ολοκληρωτισμούς. Και την ίδια στιγμή ατέρμονοι διάλογοι με τούς σύγχρονους ολοκληρωτιστές τής Εσπερίας και περιοδείες των κατοχικών συνεργατών για να τούς αποδεχτούν οι τοπικές κοινωνίες.

Γελωτοποιοί τού συστήματος λέγουν πως πράκτορες ενεργούν φόνους και παραδίδονται οικειοθελώς στους εντολείς τους. Αμερικανοί με νου και γνώση λέγουν πως όταν το κύκλωμα τής πολιτικής εξουσίας βλέπει ανεξάρτητες φωνές να αποκτούν ανάστημα με σθένος πατριωτικό, σπεύδει να προσλάβει υπαλλήλους αδίστακτους να ντυθούν την στολή τού έθνους και να στοχεύσουν την καρδιά του. Συλλογική ευθύνη κατά το δοκούν τού παγκοσμιοποιητή τύραννου. Προβοκάτορες αυτοί που πυροβολούν τον ελληνισμό μας με σφαίρες, με κεφαλικούς φόρους, με κεκαλυμμένη ξένη διοίκηση πίσω από συμμετρική κακοδιοίκηση.

Ήρθαν να μάς βάλουν να σκοτωθούμε αναμεταξύ μας. Ήρθαν να προσημειώσουν τα υπάρχοντά μας με την βούλα πολιτικάντηδων δωσίλογων. Ήρθαν να μάς πουν πως θα πρέπει να ανοίξουμε τα σπίτια μας στους γυρολόγους τού κόσμου και να τούς πληρώσουμε τούς ναούς τους, κάνοντάς τους «δικούς μας». Ήρθαν να μάς βάλουν τις γλώσσες τις αλβανικές, τις τουρκικές, τις κατακτητικές στα σχολειά μας που βρίζουν τούς ήρωες που χύσανε το αίμα τους για την δική μας λευτεριά. Ήρθαν να γκριζάρουν οικονομικά και κυριαρχικά το Καστελόριζο. Ερχόμαστε να τούς δικάσουμε με ρομφαία γαλανόλευκη και πύρινη.

Τίμα τον Πατέρα και την Μητέρα. Τίμα τον Πρόγονο που σού έμαθε να σκέπτεσαι, να μιλάς και να πολεμάς. Γράψε με την δική σου φιλοσοφία τούς κανόνες τού βίου σου. Πάρε στην ψυχή με νοητό μελάνι το απόσταγμα των Σοφών και δώσε την σκυτάλη στο απείρως ανώτερο Αίμα των Πολεμιστών. Φράξε το δρόμο στους σκλάβους τής ύλης, προδότες και βαρβάρους. Ξερίζωσε την ψυχή κείνων που νομίζουν πως είναι πάνω από Θεό και Ελλάδα. Σπούδασε την Ελλάδα. Όργωσε το χωράφι της. Φτιάξε ναούς πίστης και πολιτισμό. Κάμε διοίκηση και κοινωνία ελληνική και εθνικιστική.

Εκάς οι βέβηλοι. Τώρα είναι η ώρα τής νεμέσεως. Όσοι αχαμνοί και ξενηλάτες, είναι ομοίως ξένοι και εχθροί τού Ελληνικού Έθνους. Όταν μιλάς για την ανάπτυξη τής Ράτσας σου, συμπεριλαμβάνεις την ανάπτυξη τού ανθρώπου και τού εδάφους μαζί. Όταν μιλάς για την κοινωνική δικαιοσύνη, αναφέρεσαι στους δικούς σου ανθρώπους ως μετόχους τής παραγωγής και των αποφάσεων. Όταν μιλάς για εθνική κυριαρχία, εννοείς ένα κράτος εθνικό και λαϊκό που εξουσιάζει τον εαυτό του και σκέπει όλα τα παιδιά του, που εργάζεται για τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Τότε και μόνον τότε είσαι Έλλην. Όταν είσαι αδάμαστο παιδί τού Έθνους σου και στοργικός γονιός τής κοινωνίας σου. Όταν είσαι δηλαδή Εθνικοκοινωνιστής, όταν δεν διαχωρίζεις τον Όλο Ελληνισμό από την Πολιτεία, όταν θες να είσαι παντού παρών και πρώτος. Κάμεις το καθήκον προς την Φάρα σου όταν διατηρείς συνεκτικό τον λαό και την πίστη των πατέρων σου στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης κι όχι γονυπετή σε πρωτεία ανήθικα. Όταν το ελληνικό έθνος διατηρεί την συνέχεια από τα βάθη των αιώνων και όταν τα πρωτεία τού Ελληνισμού είναι το πρώτο και το τελευταίο σου μέλημα, από το σχολείο ίσαμε την θρησκεία και από την οικονομία έως την εθνική ολοκλήρωση.

Δεν υπάρχει χώρος για ανοχές και διγλωσσίες, σαν αυτές που κάμουν χώρο για ξένες επιδιώξεις και σαν εκείνες που κάνουν τον πρόμαχο τάχα τού γένους εντός και τον χορηγό τού ελληνικού αίματος στα μολυσμένα νεοταξικά σκυλιά εκτός συνόρων. Το Ελληνικό Έθνος δεν έχει ούτε προστάτες ούτε αφεντικά. Οι υβριστές συντρίβονται και τα τσιράκια τους ανατρέπονται.

Δεν υπάρχουν δεξιές, αριστερές και κεντρώες προξενήτρες. Υπάρχουν Έλληνες εντολείς και εντολοδόχοι, άρχοντες και αρχόμενοι, εργάτες και πολεμιστές, μαθητές και εκπολιτιστές αγίας ελληνικής γης και οικουμένης. Ο ήλιος τής δικαιοσύνης απλώνει τις αχτίδες του και σκορπά χρυσό το φεγγοβόλημα τής ελληνικής αυγής. Καιρός να αγκαλιάσουμε το κληροδότημα τής Φυλής και να το ετοιμάσουμε καθαρό και μεγάλο για νέους πνευματικούς και υλικούς καρπούς, για νέες νίκες και δόξες ελληνικές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΤΟ Α.Τ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ SIEMENS, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΕΚΕΡΗΣ- “ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ”-ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

sekeris3

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ , στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου βρίσκεται από το πρωί το ανώτερο στέλεχος της Siemens και πρώην συγγενικό πρόσωπο του πρωθυπουργού της Ελλάδος και της μίζας, Αντώνη Σαμαρά, ο κύριος Ευάγγελος Σέκερης, άνθρωπος που όπως κατά καιρούς όπως έχει γράψει το makeleio.gr γνωρίζει όλες τις προγραμματικές συμφωνίες που έκανε ο ΟΤΕ, με τον Κόκκαλη μέσω της Intracom αλλά  και της Siemens. Ο κ.Σέκερης-κατά την πληροφόρηση που έχουμε από αστυνομικές πηγές- την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο του, έχασε τον έλεγχο και κινδύνευσε να σκοτωθεί πάνω στις προστατευτικές μπάρες της Αττικής Οδού. Κατεβαίνοντας διαπίστωσε ότι κάποιοι του είχαν κόψει με μαχαίρι τα λάστιχα του αυτοκινήτου του, γεγονός που δεν είχε αντιληφθεί την ώρα που ξεκίνησε να φύγει από το σπίτι του στα νότια προάστια. O 49χρονος Σέκερης ήταν παντρεμένος με την αδερφή της συζύγου του πρωθυπουργού και πήρε διαζύγιο μετά από έντονες ενδοοικογενειακές προστριβές πρόσφατα.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! – ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΓΩΓΗ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ”- ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ (ΦΩΤΟ &ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR)

xrisi1

Κορυφώνεται το πολιτικό θερμόμετρο…
Έφτασαν πριν λίγο στη Βουλή οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χ.Α προκειμένου να συμμετάσχουν στην πρωτή ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟΥΣ “ΙΟΥΔΕΣ” ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ- 135 ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ- 160 ΘΗΛΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΗΜΙΤΡΕΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ “ΚΗΔΕΙΑ” ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ- ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ

samaras-stamatis-polan

Μόλις 160 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του Στ. Δήμα – 135 καταψήφισαν την πρόταση δηλώνοντας «παρών» ενώ 5 βουλευτές απουσίαζαν – Σε ελιγμούς προχώρησε ο Αντ. Σαμαράς λίγες ώρες πριν, δηλώνοντας το μεσημέρι πως «το “ναι” στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα δεν είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση»
Στις 160, δηλαδή πολύ χαμηλότερα από τις αρχικές προσδοκίες της κυβερνητικής πλειοψηφίας, διαμορφώθηκαν οι ψήφοι υπέρ του Σταύρου Δήμα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στους 135 οι βουλευτές που ψήφισαν «παρών». Πέντε οι απόντες. Μόλις 5 ανεξάρτητοι τάχθηκαν υπέρ της εκλογής ΠτΔ: Λυκούδης, Ψαριανός, Μάρκου, Αηδόνης και Νταβρής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ αυτή την ώρα επικρατεί αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ του βουλιμικού και του ημίτρελου.
Μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται σε Καραμανλικούς βουλευτές της ΝΔ. Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ LIVE στις 22:45 :MAKELEIO#SOFITEL#LIVE: 160 ΘΗΛΙΕΣ στο λαιμό του αποστάτη-Φήμες για εσπευσμένη εισαγωγή του σε Ψυχιατρική Κλινική-Το παρακράτος πιάνει “δουλειά” μήπως μαζέψουν τα “κουκιά”-Ύποπτοι για δολιοφθορές και παλιανθρωπιές “ποντικοί” του Μαξίμου-ΜΕΤΑ ΤΙΣ 22:45
θα σας μεταφέρουμε ότι πληροφορίες υπάρχουν για την ψηφοφορία αλλά και για φόβους που ψιθυρίζονται και αφορούν πιθανές προβοκατόρικες ενέργειες από εδώ και στο εξής βρωμερών παρακρατικών τύπων ώστε να ανακοπεί ο δρόμος για τις εκλογές. Το χουμε πει πολλές φορές: Ο απόκοσμος αυτός τύπος μπορεί να μετέλθει τα πάντα-ακόμα και να αιματοκυλίσει τη χώρα μαζί με την παχύσαρκη καρικατούρα που συγκυβερνάει- όχι για να παραμείνουν απλώς στην εξουσία αλλά για να μην πέσουν από τους θρόνους και κινδυνεύσουν να πάνε φυλακή.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ! «ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ!»


πουτινnetakias
Δεν πέρασαν μερικοί μήνες και για μια ακόμη φορά το site δικαιώνεται από τις έγκυρες πληροφορίες που πρώτο μετάδωσε από τις 11 Ιουλίου 2014. Οπως γράψαμε τότε

Ξένα ΜΜΕ: «Ορατός ο κίνδυνος ακυβερνησίας από πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα»


Ξένα ΜΜΕ: «Ορατός ο κίνδυνος ακυβερνησίας από πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα»

Telegraph: Αν η Ελλάδα θέλει να σωθεί, πρέπει να βγει από το ευρώ - Reuters: Μικρή πιθανότητα η Ελλάδα να προκαλέσει νέα κρίση στην ευρωζώνη - Διαβάστε τι γράφει σήμερα ο διεθνής Τύπος. Κίνδυνο ακυβερνησίας στην Ελλάδα από επικείμενες εκλογές “βλέπει” η HSBC, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα επιδεινώσει την οικονομία. Στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και στο χρονοδιάγραμμα των εκλογών αναφέρεται νέα έκθεση της HSBC για τις προοπτικές του α' τριμήνου του 2015, σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ(ΨΕΠ) ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ > Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Η εικονική εκτέλεση είναι μία από τις πλέον ψυχοφθόρες μεθόδους βασανιστηρίων. Χρησιμοποιείται από στρατούς, αστυνομίες, μυστικές υπηρεσίες και εγκληματικές οργανώσεις προκειμένου να σπάσουν τον τσαμπουκά του ομήρου με στόχο την τρομοκράτησή του και τον ψυχικό εξαναγκασμό του. Για να "σπάσει" ψυχικά. Για να λυγίσει και να παραδοθεί στις ορέξεις τους, για να υπακούσει. Δεν χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο απ' την αρχή. Στην αρχή χρησιμοποιούν πιο.. ορθόδοξες μεθόδους, όπως η τυπική ανάκριση με λίγο ξύλο και πολύ εκβιασμό.
Αλλά αν δεν καταλαβαίνει με το... "καλό" ο όμηρος πως πρέπει να υπακούσει, τότε θα καταλάβει με το κακό.

ΤΩΡΑ: Η πρώτη αντίδραση των ευρωπαίων για την ψηφοφορία


Η πρώτη αντίδραση της Ευρώπης μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας ήρθε δια στόματος του αντιπροέδρου της Κομισιόν Γιούρκι Κατάινεν.
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να σεβαστεί τη δημοκρατία και είναι έτοιμη να συνεργαστεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση στην Ελλάδα», τόνισε με αποκλειστική δήλωσή του στην EurActiv.gr στο Στρασβούργο ο Φινλανδός Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Γιούρκι Κατάινεν.

olympia

Τι άλλο θα ακούσουμε από τον Πάπα: "Η Μαρία μαγείρευε και σιδέρωνε τα πουκάμισα του Ιωσήφ"


«Η οικογένεια της Ναζαρέτ δεν ήταν ψεύτικη, μη πραγματική. Η Μαρία, η μαμά μαγείρευε, έκανε τις δουλειές του σπιτιού, σιδέρωνε τα πουκάμισα, ο Ιωσήφ εργαζόταν ως ξυλουργός», με αυτό τον τρόπο ο Πάπας Φραγκίσκος κατά την καθιερωμένη του ομιλία στη γενική ακρόαση της Τετάρτης θέλησε να περάσει το μήνυμα της αξίας της πραγματικής οικογένειας.
Όπως εξήγησε ο ποντίφικας, ο Ιησούς ήταν ένα παιδί που δε γεννήθηκε σε καμία πρωτεύουσα, αλλά στην περιφέρεια της Ναζαρέτ, ήταν δηλαδή «ένας υποταγμένος Θεός. Πέρασε 30 χρόνια εκεί. Δεν έκανε θαύματα, ούτε θεράπευσε κανέναν εκείνα τα χρόνια. Αυτό που ήταν σημαντικό ήταν η οικογένεια. Ο Ιησούς δεν αποθαρρύνθηκε, όμως».
 
Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας πρόσθεσε ότι ο Ιωσήφ είχε αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία του παιδιού και της συζύγου του κυρίως στις πιο δύσκολες στιγμές. 
Όπως είπε, λοιπόν, τα σημερινά παιδιά μπορούν να εμπνευστούν από τον Ιησού και να ανακαλύψουν το δρόμο τους και να κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Θα καταφύγει στα όπλα ο Πούτιν ή θα υποκύψει στην παγκοσμιοποίηση;


071114131629_9229
Δείτε τι συμβαίνει με την οικονομία της Ρωσίας, για να καταλάβετε τη δύναμη της παγκοσμιοποίησης. Το ρούβλι κατέρρευσε, ενώ τα spreads των ρωσικών ομολόγων εκτινάχθηκαν. Οι Ρώσοι πολίτες, εκεί που δεν είχαν καμία έννοια, ξαφνικά έχουν πανικοβληθεί και σαν αγέλη δημιουργούν ουρές στα super markets και στα άλλα πολυκαταστήματα.

Bloomberg: Το πρώτο ουσιαστικό τέστ για Σαμαρά


Bloomberg: Το πρώτο ουσιαστικό τέστ για ΣαμαράΟ Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αντιμετωπίζει σήμερα το πρώτο ουσιαστικό τεστ για τις διαθέσεις των βουλευτών, καθώς ξεκινά στις 7 μμ η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας που απαιτεί τη στήριξη 200 από τα 300 μέλη του Κοινοβουλίου, αναφέρουν οι Marcus Bensasson και Antonis Galanopoulos σε ανταπόκρισή τους από την Αθήνα στο BLOOMBERG με τίτλο «Samaras Seeks Greek Parliament’s Backing to Stop Syriza Threat» συμπληρώνοντας ότι ο Πρωθυπουργός χρειάζεται να διασφαλίσει την εκλογή ΠτΔ ώστε να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές, ενώ η καλύτερη ευκαιρία για να το πετύχει είναι η τελευταία ψηφοφορία στις 29, όπου απαιτείται η στήριξη μόλις 180 βουλευτών.

Ετσι έρχεται η ανάπτυξη. Το 40% των παιδιών απειλούνται από τη φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό


Ο Ρομπ Μόρις είναι ένας ακτιβιστής που μάχεται εδώ και χρόνια για τα δικαιώματα των ανθρώπων που βιώνουν την κακομεταχείριση και την υποδούλωση από το ίδιο τους το γένος. Το 2002 ο Μόρις βρέθηκε σε ένα οίκο ανοχής στη Νοτιοανατολική Ασία όπου μικρά κορίτσια έβγαιναν σε δημοπρασία. Κοπελίτσες, κάποιες εξ αυτών ήταν 11 – 12 χρόνων, εκτίθονταν στα αδηφάγα βλέμματα των παιδεραστών μέσα στο πορνείο, φορώντας κόκκινα φορέματα με έναν αριθμό καρφιτσωμένο επάνω τους. Οι ανώμαλοι έβλεπαν τις κοπέλες πίσω από ένα τζάμι και πλειοδοτούσαν. Ο Μόρις, που ήταν σε μυστική αποστολή μαζί με άλλα μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων, θυμάται ότι τα περισσότερα κοριτσάκια έβλεπαν με κενό βλέμμα ένα πρόγραμμα με καρτούν στην τηλεόραση, την ώρα που κάποιοι τις αγόραζαν. «Εκτός από μία κοπέλα», θυμάται ο Μόρις. «Ένα κορίτσι που δεν έβλεπε τα κινούμενα σχέδια. Είχε το νούμερο 146 και μας κοιτούσε πίσω από το τζάμι με το μίσος να καίει στα μάτια της». Αυτό το κορίτσι ήταν η έμπνευση για την δημιουργία της οργάνωσης «Love 146». Μια οργάνωση κοινωφελής, μη κερδοσκοπική που έχει ως στόχο την διάσωση, μόρφωση, εκπαίδευση μικρών παιδιών και ως απώτερο σκοπό έχει να σταματήσει το εμπόριο αθώων ψυχών. Ο Μόρις βοήθησε τις αρχές να σταματήσουν τα όσα γίνονταν σε εκείνο τον οίκο ανοχής και έκτοτε έχει αφιερωθεί στο να σταματά την παιδική πορνεία και την διακίνηση μικρών παιδιών. πηγή Πηγή: «Θυμήσου το κορίτσι» - Μια ιστορία ανθρωπιάς - RAMNOUSIA
Ανησυχητικά είναι τα ευρήματα της καταγραφής που έχει ξεκινήσει ο Συνήγορος για τα δικαιώματα του Παιδιού και που δείχνει ότι ολοένα και περισσότερες οικογένειες αναζητούν καταφύγιο σε ιδρυματικές δομές για τη σίτιση των παιδιών τους.
Για τα στοιχεία αυτά ενημέρωσε την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ο Γιώργος Μόσχος, βοηθός Συνήγορος του Πολίτη (κύκλος δικαιωμάτων του παιδιού). Το φαινόμενο της παιδικής φτώχειας στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκε απειλητικό, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο αριθμός των παιδιών που απειλούνται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό προσεγγίζει το 40%.

Τους πονάει πολύ που θα πάρει διερευνητική εντολή η Χρυσή Αυγή, ΓΙΑΤΙ ?

ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Στην «πιθανότητα ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές» ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 22,3% και ηΝΔ 19,1%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 8,1% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,9%,«Το Ποτάμι» με 4,2%, το ΠΑΣΟΚ με 3,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,4% και η ΔΗΜΑΡ με 1%. Τα «άλλο κόμμα» συγκεντρώνει 4, 1%. 'Ακυρο - Λευκό 5,5%, Αποχή 10,1%, «Δεν έχω αποφασίσει» 2,1%, ενώ ένα 13,1% του δείγματος δεν απάντησε.

Στην ανάλυση της κατηγορίας «άλλο κόμμα» η ψήφος μοιράζεται ως εξής: ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,7%,Οικολόγοι Πράσινοι / Κόμμα Πειρατών Ελλάδας 0,6%, «Κόμμα Γιώργου Παπανδρέου»0,5%, ΕΠΑΜ 0,5%, «Κόμμα Λυκούδη» 0,4%, Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών 0,2%, ΈνωσηΚεντρώων 0,2% και κάποιο άλλο κόμμα (χωρίς διευκρίνιση) 1%.

Φιλικά προετοιμασίας..............


Στα ομαδικά αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, οι ομάδες μαζεύονται το καλοκαίρι και πραγματοποιούν τη λεγόμενη προετοιμασία. Γυμνάζονται εντατικά και μετά την πρώτη φάση του προγράμματος τους δίνουν αρκετά φιλικά παιχνίδια για να μοντάρουν την ομάδα, να βρουν τις θέσεις τους στο γήπεδο, να αφομοιώσουν τα συστήματά και να κερδίσουν μια θέση στις βασικές προτιμήσεις του προπονητή. Κάτι σαν τις προεδρικές εκλογές στη βουλή...
που ξεκινούν σήμερα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ?


Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο: αυτοί που ενεργούν από σκοπού, και αυτοί που ενεργούν χωρίς, θα έλεγε κανείς...άσκοπα. 
Δεν υπάρχει ενδιάμεση κατηγορία.
Είτε έχεις σκοπό στη ζωή σου, που σε ωθεί κάθε πρωί να σηκωθείς από το κρεββάτι, είτε δεν έχεις.
Ο σκοπός είναι το όραμα σας...
Ο σκοπός ζωντανεύει το πάθος σας.
Ας δούμε τώρα μια υπέροχη ιστορία...
Ένα νεαρό αγόρι είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, που το ανάγκαζε να έχει λάμες στα πόδια του. Κι αυτό ήταν μια σοβαρότατη αναπηρία για ένα παιδί, ειδικά δε για αυτό το αγόρι, που αγαπούσε τόσο πολύ και ζούσε για το ράγκμπι.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ

α”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr
Ο Ζοζέ Σόκρατες κυβέρνησε την Πορτογαλία από τον Μάρτιο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2011. Ήταν ο Πρωθυπουργός που “έδεσε” την Πορτογαλία στα δεσμά του Μνημονίου. Όμως, ο Σοσιαλιστής ηγέτης και το κόμμα του κατατροπώθηκαν στις εκλογές του Ιουνίου 2011 υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης στη χώρα και τον απόηχο των δυσβάσταχτων μέτρων που επέβαλαν στην κοινωνία της.

Δαιμονικής εμπνεύσεως οικουμενιστικό-πανθρησκειακό όραμα, θα ταράξει την εκκλησία της Ελλάδος πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%b4%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%bd%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba.html#ixzz3M99ddMuF


«ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%bf%ce%b9-300-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7%cf%83-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%ce%b7-%cf%84%ce%bf.html#ixzz3M98rVMYw


…ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΤΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΧΤΥ…
Κάλεσμα προς τους Έλληνες βουλευτές να λειτουργήσουν σύμφωνα με το συμφέρον της πατρίδας, απηύθυνε …
από τα Ιωάννινα η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλώ όλους από εδώ, από τα Γιάννενα, να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτόμαστε όπως χτες, πρέπει να σκεφτούμε όπως το επιβάλλει η κρίση και ο πόνος που έχει ο ελληνικός λαός και οι θυσίες που έχει πληρώσει».
Η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα με αφορμή την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε: «Οι 300 της Βουλής δεν έχουν την ευθύνη του μέσου πολίτη. Οι 300 της Βουλής έχουν την ευθύνη βουλευτού, ο οποίος μπαίνοντας στη Βουλή των Ελλήνων ορκίζεται στο Σύνταγμα της χώρας και ορκίζεται να βάλει πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδος. Άρα, ναι, αυτά τα οποία σήμερα γνωρίζουμε, τα γνωρίζουν και οι 300 βουλευτές».

το κίνημα της εφεδρείας χθες και σήμερα


Το ελλαδικό κράτος φρόντισε από τα μέσα της δεκαετίας 1980 να απαξιώσει την στρατιωτική εφεδρεία καταργώντας τις τακτικές εκπαιδεύσεις ακόμα και των μάχιμων τμημάτων του στρατού μας όπως είναι οι ειδικές δυνάμεις. Έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ελληνικός στρατός μετετράπη σε έναν αμιγώς επαγγελματικό δημόσιο οργανισμό, πλην όμως αποστερημένος από το υψηλό φρόνημα και το ηθικό ενός ολοκληρωμένου εθνικού στρατού. Όπως ένα δέντρο που υποφέρει σε περίοδο λειψυδρίας αν και φύεται σε γόνιμο έδαφος, έτσι και ο ελληνικός στρατός διψά για την εθελοντική προσφορά του πολίτη – οπλίτη, την διαχρονική στρατιωτική αρετή του Έλληνα πατριώτη. Η κατάργηση της εφεδρείας την δεκαετία του 1980 ήταν το απότοκο της γενικότερης δαιμονοποίησης του στρατού που ξεκίνησε με την μεταπολίτευση αλλά είχε ρίζες αρκετά παλαιότερα και συγκεκριμένα μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου! Ουσιαστικά η δεκαετία του 1940 ήταν η τελευταία φορά που πολέμησε ο Έλληνας ή διαφορετικά τότε ήταν η τελευταία φορά που του επετράπη να πιάσει το όπλο στα χέρια του και να υπερασπιστεί την πατρίδα του, δηλαδή την ύπαρξή του, την οικογένεια και την τιμή του.

Κυβέρνηση: Δεν θα γίνουν Εκλογές! Και τότε γιατί τα καφενεία γέμισαν πολιτευτές; πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%8c.html#ixzz3M97r49XuΓράφει την άποψη του ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Τι περνάνε και αυτοί οι πολιτικάντηδες. Μπορεί η κυβέρνηση να διαψεύδει μετά μανίας το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών όμως οι πρώτες παραιτήσεις δημοσίων λειτουργών ήρθαν, οι πολιτευτές – υποψήφιοι βουλευτές έχουν ξεχυθεί στα καφενεία, μπας και πείσουν κανένα αγράμματα γεροντάκι, ότι εάν δεν ψηφίσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει η σύνταξη του…
Άλλα επιχειρήματα δεν υπάρχει, το μόνο που άκουσα το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν οι ευθείες απειλές απώλειας συντάξεων, μισθών, κατάσχεσης περιουσίας(;), χωρίς επιχειρήματα, χωρίς έργο, χωρίς πολιτικό λόγο, χωρίς τίποτα.

Φυτώρια τρομοκρατών τα πανεπιστήμια, ένας τρομοκράτης δεν γεννιέται γίνεται πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%cf%86%cf%85%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b9%ce%b1.html#ixzz3M97Dp2X7

“ νέα γενιά εξτρεμιστών ισλαμιστών κηρύκων και ιμάμηδων που δίνουν αρκετές διαλέξεις και μέσα σε μεγάλα πανεπιστήμια.”

Το βρετανικό περιοδικό The Week είχε πραγματοποιήσει, μάλιστα, ειδικό αφιέρωμα μόλις μερικές ημέρες πριν από την αποτρόπαια δολοφονία, κάνοντας λόγο για ριζοσπάστες ιμάμηδες, που εμπνέονται από τον φυλακισμένο ηγέτη Αμπου Κατάντα, κατηγορούμενο για κηρύγματα μίσους και σχέσεις με την Αλ Κάιντα.
Στο περιοδικό γίνεται εκτενής αναφορά για περίπου 200 περιπτώσεις όπου ιμάμηδες έδωσαν διαλέξεις σε μεγάλα πανεπιστήμια της Βρετανίας.

ΔΕΙΤΕ τους: Ποιοι βουλευτές θα ψηφίσουν (και ποιοι δεν θα ψηφίσουν) Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (βίντεο)

vouli

Λίγες μόνο ώρες πριν από την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας,… κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.Κάποιοι βουλευτές έχουν ξεκαθαρίσει ήδη τη θέση τους, ενώ κάποιοι άλλοι κρατούν ακόμη κλειστά τα χαρτιά τους.

Νέα δημοσκόπηση: Σταθερά πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ- Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

dimoskopisi

Σημαντικό προβάδισμα 6,1 ποσοστιαίων μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν… τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Palmos Analysis για το Tvxs.gr. Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με 38%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει το 32%. «Κανένας από τους δύο» απαντά το 27%.
Πρόθεση ψήφου
ΣΥΡΙΖΑ 28%,
ΝΔ 21,9%,
Χρυσή Αυγή 5,6%,
ΚΚΕ 4,7%,
Το Ποτάμι 4,3%,
ΠΑΣΟΚ 3,6%,
Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,4%
Άλλο κόμμα 4,1%
Πώς διαμορφώνονται οι έδρες στις Βουλή με βάση τα αποτελέσματα της Palmos Analysis
ΣΥΡΙΖΑ 144
ΝΔ 75
Χρυσή Αυγή 18
Το Ποτάμι 18
ΚΚΕ 17
ΑΝΕΛ 14
ΠΑΣΟΚ 12
Σε ερώτηση αν οι ψηφοφόροι θα στηρίξουν τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αν κάνει κόμμα, το 92,5% δηλώνει πως δεν θα το ψηφίσει.

Εξαρθρώθηκε η σπείρα των Γεωργιανών που είχαν “ρημάξει” τα σπίτια των επωνύμων !!

aliferi

Τέλος στους εφιάλτες επωνύμων πολιτών, μεταξύ των οποίων οι γνωστοί ηθοποιοί… Νόνικα Γαληνέα και Μαρία Αλιφέρη, αλλά και η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, φαίνεται πως βάζει η εξάρθρωση μιας από τις πιο επικίνδυνες συμμορίες κακοποιών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια.
Πρόκειται για Γεωργιανούς που είχαν “χτυπήσει” περισσότερα από 50 σπίτια εύπορων πολιτών, ακόμη και στα πιο καλά φρουρούμενα σημεία της Αθήνας.

Ελληνίδα που ασπάστηκε το Ισλάμ η σύντροφος του απαγωγέα του Σίδνεϊ – Θα ΦΡΙΞΕΤΕ με τις απόψεις της !! (βίντεο)

ellinida-islam

Η σύντροφος του δράστη της ομηρίας στην καφετέρια Lindt Chocolate, στο Σύδνεϋ είναι ελληνικής καταγωγής…
Πρόκειται για την 35χρονη Αμιράχ Ντρούδη (Droudis) που λεγόταν Αναστασία Ντρούδη πριν αποφασίσει να ασπαστεί το Ισλάμ.

“Χριστοπαναγίες” μέσα στα γραφεία της Βουλής από τον βλάσφημο αποστάτη-Τα’ σπασε όλα! Φεύγει σκυθρωπός για να πάρει ισχυρή δόση αντικαταθλιπτικών

samaras_5_0

Σκηνές απείρου κάλλους μέσα στα Γραφεία της Βουλής από τον τερατογενή και  πολιτικά λεπρό αρχηγό της ΠΟΛΑΝ των μαύρων χρόνων του 1993 για τη Δημοκρατία και τον τόπο. Αμέσως μόλις περατώθηκε το αποτέλεσμα της ψυχρολουσίας, ο υπό προθεσμία πρωθυπουργός της Ελλάδος, έσπασε-κατά πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνει κανένας και ποιος τολμάει τέτοια ώρα-ότι βρήκε μπροστά του στο πέρασμά του ενώ λέγεται ότι ξέσπασε στις γνωστές και παντελώς καταδικαστέες από όλους “χριστοπαναγίες” που συνηθίζει να εξαπολύει κάθε φορά στους στενούς του συνεργάτες.
Την ίδια ώρα πήρε τηλέφωνο τον προσωπικό του ψυχίατρο(είναι γνωστός σε όλους)για να τον συμβουλευτεί για μια ανείπωτη κρίση πανικού η οποία τον κατακυρίευσε με το που βγήκε από τα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Το τέλος του Εφιάλτη θα είναι ανάλογο των όσων έχουν τραβήξει εδώ και 2 χρόνια 2.000.000 συμπολίτες μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας αλλά και άλλα 2.000.οοο Έλληνες που είναι άνεργοι.
Του ευχόμαστε τα χειρότερα αν και κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.


Τι ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός στον απερχόμενο ένοικο του Μαξίμου – Μετά τα κοψίδια στη Βάρη ο Καραμανλής αποφάσισε να ασχοληθεί με το πολιτικό μενού!

karamanlis

Μετά από πολλά κοψίδια και μπόλικα κατρούτσα στα οβελιστήρια της Βάρης και των περιχώρων της Ραφήνας, με την μισή
και πλέον κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. να τραπεζώνεται μαζί του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής φαίνεται πως αποφάσισε να ασχοληθεί με το πολιτικό μενού.
Ήδη, μαγειρεύει το κυρίως «πιάτο» που θα σερβίρει στον Αντώνη Σαμαρά την επαύριο της εξευτελιστικής ήττας την οποία θα υποστεί μαθηματικά η «ψοφοδεξιά» στις επικείμενες εθνικές εκλογές.
Πρόκειται για την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα, στον οποίο θα συμμετέχουν πρώην και νυν «γαλάζιοι» βουλευτές.