Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΛΑΣΗ: “Αυτός είναι ο Μεσάζων με τα εκατομμύρια”- Το Μαξίμου διαρρέει ΦΩTΟ με ΚΑΜΜΕΝΟ και ΤΣΙΠΡΑ!

160

Συστημικά site ανέβασαν πριν από λίγο φωτογραφίες του φερόμενου ως “σύμβουλου του πρωθυπουργού” που διέρρευσε το Μαξίμου το όνομα του οποίου δεν ανέφερε ο Καμμένος
Εμείς εαν δεν υπάρξει ανακοίνωση δεν παίρνουμε καμία θέση για τα προβάλλόμενα

ΑΝΑΥΤΙΚΑ
Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη, καθώς στο παιχνίδι μπαίνει και η Νέα Δημοκρατία, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπο που καταγγέλεται ότι αποπειράθηκε να εξαγοράσει τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Πρόκειται για το Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος την εποχή που τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου και συμμετείχε ακόμη και σε συναντήσεις του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

ΡΙΧΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Ο ΧΡ.ΓΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΣΥΚΙΕΣ”, ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑ: “Η ΣΥΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΕΡΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΟ”!

koumantareas4

ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ (ΑΝΟΧΗΣ) ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ (ΑΘΗΝΑΙΩΝ)
Από τον καθηγητή Χρίστο Γούδη, δημοτικό σύμβουλο της “Ελληνικής Αυγής για τη Αθήνα”, λάβαμε διευκρινιστικό email για τα όσα φέρεται να διημείφθησαν στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων και αναπαρήχθησαν σχεδόν σε όλο το διαδίκτυο, λαμβάνοντας τη μορφή καταιγίδας. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν ήταν παρόν στην συνεδρίαση άρα δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς έχει γίνει παρά μόνον εαν λάβει τα επίσημα πρακτικά. Έτσι η είδηση διατυπώθηκε όπως γίνεται πάντα όταν δεν υπάρχει πρώτη άποψη για το θέμα: Ως αναπαραγωγή και περίληψη των όσων φέρεται να συνέβησαν. Ο γνωστός καθηγητής όμως περιγράφει τα συμβάντα διαφορετικά. Φυσικά με το δικό του καυστικό ύφος με έκδηλη -όπως πάντα-δόση ειρωνείας και σαρκασμού. Διαβάστε το. Έχει ενδιαφέρον:

Έτσι έγινε η προσπάθεια χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, άτομο το οποίο υπήρξε σύμβουλος πρωθυπουργών και τραπεζιτών, τον πλησίασε στις 2 Δεκεμβρίου και του πρότεινε να ψηφίσει για πρόεδρο Δημοκρατίας με ανταλλάγματα. Η πρώτη συζήτηση ήταν καθαρά διερευνητική. Ο Παύλος Χαϊκάλης ενημέρωσε τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο και αποφάσισαν να καταγράψουν τις επόμενες συνομιλίες. Το ίδιο άτομο επανήλθε στις 6 Δεκεμβρίου και έγινε πιο συγκεκριμένο στις προτάσεις. Το τρίτο ραντεβού έγινε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου και η συζήτηση καταγράφηκε όπως και η προηγούμενη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης τον κατονόμασε και έδωσε στον εισαγγελέα δύο διευθύνσεις του.

Στο υλικό που κατατέθηκε στον Εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο, το άτομο προτείνει στο Χαϊκάλη να του προσφέρουν 2-3 εκατομμύρια ευρώ τμηματικά με ένα ποσό σε μετρητά και τα υπόλοιπα μέσω σβησίματος δανείων ή τιμολόγησης σε εταιρεία. Συγκεκριμένα του πρότεινε να του παραδώσουν 700.000 ευρώ "μαύρα" και κατά τον Μάρτιο η Τράπεζα στην οποία είχε δάνεια ο Χαϊκάλης θα έσβηνε το δάνειό του. Η τρίτη δόση θα εμφανιζόταν ως πληρωμή μέσω εργασιών του Χαϊκάλη σε εταιρείες.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ “ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ” ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ’93! Ο “ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ! (BINTEO MAΚΕΛΕΙΟ5)

dora-mitsotakis

Προτείνει τη Ντόρα για μεταβατικό Πρωθυπουργό…Επ ‘ αφορμή της συνάντησης Καμμένου – Μητσοτάκη, ετοιμάζεται “αιμοκάθαρση” στο Σαμαρά…
Ομως ο Καμμένος δεν αποκάλυψε το όνομα του μεταβατικού Πρωθυπουργού, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Τουρκία απειλείται να παρασυρθεί από το κύμα χρεοκοπίας που φέρνει το δολάριο μαζί του


Ο φόβος μεγάλος για τα αναμενόμενα κύματα χρεοκοπίας στις αναδυόμενες οικονομίες. Το ισχυρό δολάριο απειλεί την παγκόσμια οικονομία. Σε χώρες, όπως η Τουρκία, η σχέση δολαρίου έχει φθάσει και πάλι στα επίπεδα τέλη του 2013. Η αξία της τουρκικής λίρας διολισθαίνει, αλλά και οι εξαγωγές γίνονται όλο και πιο ακριβές. Η αυξανόμενη δύναμη του δολαρίου είναι επικίνδυνη για τον υπόλοιπο κόσμο, ειδικά για τις αναδυόμενες χώρες με μεγάλο όγκο εξωγωγών. Εάν η τιμή του δολασίου συνεχίζει να αυξάνεται, απειλείται νέα νομισματική αναταραχή, κύματα πτώχευσης, ακόμη και χρεοκοπίας.

Συνελήφθησαν αλλοδαποί με πλαστές αιτήσεις ασύλου


synelhfthhsan-allodapoi-me-plastes-aithseis-asyloy
Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα τρεις υπήκοοι Ερυθραίας, ηλικίας 26, 40 και 42 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Οι Τούρκοι ζητούν σύλληψη Έλληνα πιλότου Mirage 2000 για κατάρριψη F 16 τους στο Αιγαίο!


Image
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ - Τη σύλληψη του πιλότου του ελληνικού Μιράζ 2000 που η Τουρκία ισχυρίζεται πλέον επίσημα ότι κατέρριψε τουρκικό F-16 στις 8 Οκτωβρίου 1996 ανοιχτά της Χίου,ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας του Τούρκου κυβερνήτη του μαχητικού που σκοτώθηκε όταν το αεροπλάνο του πήρε φωτιά και έπεσε κατά την διάρκεια αερομαχίας με το ελληνικό αναχαιτιστικό. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της οικογένειας του πιλότου Να'ί'λ Ερντογάν, κ. Μεχμέτ Εμίν Κελές, δήλωσε ότι επιθυμεί να εκδοθεί απόφαση σύλληψης για τον Έλληνα πιλότο ( Σ.Σ. αναφέρει το όνομά του ), αλλά και τους Έλληνες στρατιωτικούς αρμοδίους της εποχής- δηλαδή προφανώς την ηγεσία του ΓΕΑ, τον διοικητή της αεροπορικής βάσης που ανήκε το αεροσκάφος κλπ.. Να σημειωθεί ότι η σωρός του πιλότου, παρά τις έρευνες που έγιναν και τότε και σχετικά πρόσφατα δεν έχει βρεθεί - ούτε και συντρίμμια του F-16 έχουν βρεθεί και ανασυρθεί.

Guardian > «Οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα θα αποσταθεροποιήσουν την Ευρωζώνη»


guardian
Σημερινό άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Guardian. «Ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα πιθανώς να αποσταθεροποιήσουν την ευρωζώνη» γράφει σήμερα η βρετανική Guardian, καθώς όπως αναφέρει «οι 300 βουλευτές της χώρας απέτυχαν να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την πρώτη ψηφοφορία». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι «οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι απογοητεύτηκαν» από το γεγονός ότι μόνον 160 βουλευτές στήριξαν την υποψηφιότητά Σταύρου Δήμα.

ΠΟΥΤΙΝ:»ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΥΨΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ»


Vladimir Poutine, président de la Russie

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Ο πρόεδρος Πούτιν στην 3ωρη ετήσια συνέντευξη που παραχώρησε σε 1200 με 1300 δημοσιογράφους από 150 τηλεοπτικά κανάλια και πολυάριθμα ξένα μέσα: H ασφάλειά μας είναι η μακροοικονομική πολιτική μας που είναι δίκαιη. Μιλάτε για γραφειοκρατία; Μιλήστε γι αυτό στις Βρυξέλλες οι γραφειοκράτες της δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τους δικούς μας. Οι θεσμοί μας θα επικεντρωθούν στα πρόσωπα που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

Η Κεντρική μας Τράπεζα δεν λογαριάζει να ξοδέψει τα αποθέματά της και καλά κάνει. 8 400 δις ρούβλια είναι τα αποθεμάτα μας.

Με αυτά εμείς θα μπορέσουμε να επιτελέσουμε όλες τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις.

Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει ανταλλαγή αιχμαλώτων και να ξεβρεθούν όλοι με τις οικογένειές τους πριν τις γιορτές του τέλους της χρονιάς. Οι εκπρόσωποι του Κιέβου αρνήθηκαν κάθε ανταλλαγή πριν τις επόμενες διαπραγματεύσεις στο Minsk. Αύριο οφείλει να γίνει μια τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους εμπλεκόμενους που πρέπει να καταλήξουν σε μια νέα συνάντηση στο Μινσκ. Θα δούμε.

Δημοκρατίααααα/ Πέρασαν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου την παράταση του Μνημονίου!


σαμαρασ
Πάλι στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έγραψαν τη Βουλή. Με το γνωστό αποφασίζομεν και διατάσσομεν πέρασαν με την γνωστή …δημοκρατική επιλογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου την παράταση του Μνημονίου! Τη λήξη στις 28 Φεβρουαρίου 2015 της περιόδου διαθεσιμότητας της δανειακής διευκόλυνσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) προς την Ελληνική Δημοκρατία και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) προβλέπει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Βύρων Πολύδωρας: Όχι και στις τρεις, και στις εκατοντρεις ψηφοφορίες!


ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
Δεν πρόκειται να ψηφίσει ΠτΔ ο Βύρων Πολύδωρας και το ξεκαθάρισε με τον πιό γλαφυρό τρόπο, την στιγμή που κάποια παπαγαλάκια… έβγαιναν και προεξοφλούσαν την θετική του ψήφο στην τρίτη εκλογή. Ούτε τους δεξιούς δεν συσπείρωσε ο Σαμαράς. Όπως άλλωστε και με τους δεξιούς ψηφοφόρους, αφού σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση, η ΝΔ φαίνεται να έχει την μεγαλύτερη διαρροή προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

olympia

Το Reuters απλώς επιβεβαίωσε αυτό που λέγαμε εδώ και βδομάδες: Εντολή για πρόωρες εκλογές και συγκυβέρνηση


ΤΡΟΙΚΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑ
Κάντε κλικ. Σήμερα το Reuters επιβεβαιώνει πως δεν υπήρξε κανένας «αιφνιδιασμός» από τον Σαμαρά…Εντολή της Τρόικας είναι οι πρόωρες εκλογές μέσω αποτυχημένης εκλογής ΠτΔ, ώστε να εξασφαλίσουν ακόμα μία πειθήνια κυβέρνηση με ευρύτερη συμμετοχή, αφού η παρούσα φαίνεται ότι καταρρέει. Δυστυχώς η συνάντηση Τσίπρα – Προβόπουλου είναι ένας πολύ κακός οιωνός για την συνέχεια.

olympia

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

Και μην ακούω διάφορες μπούρδες περί Ρώσων. "Πότε μας βοήθησαν για να το κάνουν τώρα;". Πρώτα απ' όλα ΓΙΑΤΙ να μας βοηθήσει ο Ρώσος και άλλες χώρες; Πιστεύετε πως είναι υποχρεωμένος να βοηθάει το ΜΑΛΑΚΑ το ΡΑΓΙΑ που τα σκατώνει εκατοντάδες χρόνια τώρα στο πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο;
Δεύτερον ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ..εμείς απόγονοι κοσμοκρατόρων που κάποτε ζήταγαν άλλοι βοήθεια από μας... Ως εδώ έφτασε το ξεφτιλίκι μας πια;; Ολόκληρος πλανήτης νομίζετε πως μας χρωστάει και οφείλει να μας ξεσκατώνει για δικά μας λάθη; Καθείς κοιτάει την πάρτη του, τα συμφέροντα του και την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!

Μέγαρο Μαξίμου: Ή Πρόεδρος Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου ή πρόωρες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου

Καθαρές λύσεις προκρίνει το Μέγαρο Μαξίμου και το δίλημμα πλέον μετά την ψυχρολουσία της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι: ή στις 29 Δεκεμβρίου κατά την τρίτη ψηφοφορία εκλέγεται στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα ο Σταύρος Δήμας ή η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές με ταχύτατες διαδικασίες στις 25 Ιανουαρίου.

Οι 160 θετικοί ψήφοι που έλαβε η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα αιφνιδίασαν το Μέγαρο Μαξίμου που ανέμενε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο, ώστε να δημιουργηθεί δυναμική για τον κοινό υποψήφιο της Ν.Δ. και του ΠαΣοΚ.

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.....! Η ΖΩΗ ΤΙΜΩΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.....!


ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.....! Η ΖΩΗ ΤΙΜΩΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.....!


Συντριπτική ήττα για την κυβέρνηση: Με το ζόρι 160 ψήφοι!! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ae%cf%84%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5.html#ixzz3MF7mES6p


160 ψήφισαν υπέρ και 135 παρών πρόκειται για μια πραγματική συντριβή άνευ προηγουμένου για..
την κυβέρνηση.
Παρών ψήφισε μέχρι και ο Π.Μελάς ο οποίος θεωρούνταν σίγουρος για πολλούς στη ΝΔ ότι θα ψήφιζε υπέρ της υποψηφιότητας Στ.Δήμα.

Το ΝΕΟ "κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου" παίρνει ποσοστό….. ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b5%ce%bf-%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%bf%cf%85.html#ixzz3MF6lyvXJ


Τη μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας αναμένεται να φέρει το κυοφορούμενο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Οι κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού με το βαρύ όνομα και την ιστορία του Καστελόριζου να τον ακολουθεί… βρίσκουν απήχηση στο εκλογικό σώμα.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της VCITIZENS το «Κόμμα Γιώργου Παπανδρέου» κάνει τη διαφορά με 0,5%…
πηγή

Με κρατικά επιδόματα την έβγαζε ο ισλαμοπίθηκος της Αυστραλίας τα τελευταία 10 χρόνια! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ad%ce%b2%ce%b3%ce%b1%ce%b6%ce%b5-%ce%bf-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1.html#ixzz3MF6OH3hq


Με κρατικά επιδόματα την έβγαζε ο ισλαμοπίθηκος της Αυστραλίας τα τελευταία 10 χρόνια!
Κατά συρροήν σεξουαλικό αρπακτικό, με συμμετοχή στην βίαια δολοφονία της πρώην συζύγου του!
Μέρα με την μέρα ολοένα και περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ζωή και την δράση του τζιχαντιστή μακελάρη της Αυστραλίας βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και έρχονται για να αποδείξουν το παράλογο που έχει στοιχειώσει το μυαλό της Δύσης. Ο τζιχαντιστής δράστης της επίθεσης και ομηρίας Αυστραλών σε καφέ του Σίδνεϊ είχε μπει στο στόχαστρο των αντι-τρομοκρατικών υπηρεσίων της χώρας από το 2010, όταν η συμπεριφορά του τράβηξε την προσοχή των πρακτόρων που ειδικεύονταιι σε θέματα αντι-τρομοκρατίας.

ΠΛΗΡΩΝΕ «ΚΟΡΟΙΔΟ» ΕΛΛΗΝΑ – 150.000 ΕΥΡΩ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%b9%ce%b4%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1-150-000-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf.html#ixzz3MF5sCV5H


Την απόφαση να επιχορηγήσει με εκατό πενήντα χιλιάδες Ευρώ τον ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ πήρε η Βουλή.

Η μπόχα της στήριξής σας δεν αντέχεται άλλο… πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%b7-%ce%bc%cf%80%cf%8c%cf%87%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%ae%cf%82-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9.html#ixzz3MF5b8fHK

Θεωρώντας πως εκφράζει το σύνολο του Ελληνισμού, όχι αυτού που κινείται ως γνήσιο κομματόσκυλο, αλλά τον Έλληνα που υποφέρει από τα απότοκα της Ευρωπαϊκής (ναζιστικής) Ένωσης, σας προτείνω να διαβάστε με προσοχή το κάτωθι άρθρο

«Πετάξτε μας, ρε, έξω. Κλείστε μας την πόρτα του Ευρώ στα μούτρα. Κάντε μας την χάρη να ακούσετε τα «παπαγαλάκια» που πληρώνετε στα διεθνή ΜΜΕ με πρώτους τους Financial Times και το Forbes.
Κάντε μας την χάρη να στείλουν τους φωτορεπόρτερ και τους δημοσιογράφους να καταγράφουν τις ουρές των…

μισθωτών και συνταξιούχων στις Τράπεζες που θα κλαίνε μπροστά στα άδεια ΑΤΜ, τους πεινασμένους Έλληνες να κείτονται στους δρόμους. Στείλτε τα τηλεοπτικά συνεργεία να «καλύπτουν» πώς θα κάνουν ντου στα σούπερ μάρκετ οι εξαθλιωμένοι να πάρουν μία κονσέρβα. Πάρτε πλάνα και φωτό να τα δείχνετε σε Ιταλούς, Ισπανούς και Πορτογάλους να φοβούνται ότι αυτά θα πάθουν αν δεν κάνουν ό,τι θέλει η ΕΕ….»

«ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;» Δωράκι 22δις+60δις Χρέος στον επόμενο Πρωθυπουργό!


netakias

netakias
Οταν το 2010 (πότε πέρασαν 4 χρόνια;) γράφαμε όλοι εδώ στο blog, ότι το μνημόνιο είναι πλιάτσικο 4/12/2010 για να σώσει τους πάντες εκτός από τους Ελληνες και την Ελλάδα ήμασταν «καταστροφολόγοι»
Τα 100δις που μας «χάριζαν» τότε ήταν μια παράταση ώστε να απορροφήσουν όλο το ρευστό και τον πλούτο και μετά να μας χρεοκοπήσουν όπως στην Αργεντινή.

Πρώτα με τους φόρους για τους απλούς πολίτες, έγινε έμμεσα κούρεμα των καταθέσεων που λίγα ή πολλά είχε ο καθένας και μετά με το PSI έκλεψαν τις συντάξεις όλων των Ελλήνων σε μια νύχτα.
Τώρα ο Σαμαράς δραπετεύει κι αφήνει τα παιδιά μας να πληρώσουν τον λογαριασμό. Ποιος είπε ότι ο ΓΑΠ κι ο Σαμαράς δεν συνεργάστηκαν σε αυτό;
Για το 2015 έρχεται ο λογαριασμός 22δις
  • Φεβρουάριο-Μάρτιο 2,1 δισεκατομμύρια στο ΔΝΤ και 1,9 δισ. ευρώ για τόκους
  • Ιούνιο του 2015 η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει 2,62 δισεκατομμύρια ευρώ.
  • Ιούλιο πρέπει να πληρώσει 5,12 δισεκατομμύρια
  • Αύγουστο πρέπει να βρει άλλα 3,69 δισ. ευρώ!
Το 2015, πάντως, για να έχουμε συνολική εικόνα, η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει στους δανειστές της περίπου 22,5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ενώ το 2017 έρχεται και νέο φέσι 60δις (πίνακας), δηλαδή μετά από 7 χρόνια λιτότητας, 30% ανεργίας, μεταναστευτικής αιμορραγίας, δημογραφικής αιμοραγία και «μεταρρυθμίσεων» θα χρωστάμε περισσότερα από ότι πριν τις «μεταρρυθμίσεις» και με τον μισό πληθυσμό και το μισό ΑΕΠ!
Ποιος φοβάται τα ειδικά δικαστήρια τώρα;
#Greece #Debt #Bonds #Bloomberg
(με πληροφορίες από Δελαστίκ και ΠΠ)

Σήμερα η συνάντηση του Καμμένου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

mitsotakis-kammenos

Με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο θα συναντηθεί σήμερα… το πρωί στις 11, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Μάλιστα, η συνάντηση πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη προς τον κ. Καμμένο και θα γίνει στο γραφείο του επίτιμου Προέδρου, στην οδό Αραβαντινού.
Ο κ. Καμμένος, σχολίασε τη συνάντηση αυτή χθες προσερχόμενος στη Βουλή και τόνισε πως «η συνάντηση δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα συζητήσουμε για την προεδρική εκλογή», προσθέτοντας πως αρκετά συχνά μιλάει με τον επίτιμο πρόεδρος της Ν.Δ.

Τίτλοι τέλους για το ΜΕΤΡΟ! Ποιος υπέβαλε αίτηση ΔΙΑΛΥΣΗΣ;

metro

Αίτηση διάλυσης της σύμβασης για το Μετρό… Θεσαλονίκης αποφάσισε να υποβάλει η ανάδοχος κοινοπραξία (ΑΕΓΕΚ- Impregilo- Ansaldo- Ansaldobreda- Seli), μετά και την έκδοση της σχετικής απόφασης του αρμόδιου Διαιτητικού Δικαστηρίου για το θέμα της οριακής προθεσμίας του έργου, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ.
Μετά τον έλεγχο της αίτησης, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες εντός του προβλεπόμενου από τη νομοθεσία δεκαπενθημέρου, «με γνώμονα όπως πάντα τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος».

Λύση για το πράσινο χαρτί των αδειών κυκλοφορίας; – Από το 2012 το Υπουργείο Μεταφορών δίνει “μπακαλόχαρτο” στους ιδιοκτήτες οχημάτων

adeia-kikloforias

Σε επικοινωνία με το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, μάθαμε πολλά ενδιαφέροντα για το πράσινο χαρτί των αδειών. Από ότι φαίνεται, επίκειται λύση, προς Μάρτιο ή Απρίλιο.
Αφορμή για την επικοινωνία του autotriti.gr με το Υπουργείο στάθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΥΜΕ:

Εξαρθρώθηκε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργάνωση που “πουλούσε” ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σε 24 Μαγαζιά της Αττικής- Εισέπρατταν από 200 έως 700 ευρώ το ΜΗΝΑ! (ΦΩΤΟ)

187

Εξαρθρώθηκε, ύστερα από πολύμηνη και συστηματική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που ενέχεται σε εκβιασμούς με το πρόσχημα της «παροχής προστασίας» σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση, ως αρχηγικά και βασικά μέλη, κατηγορούνται συνολικά δεκατρία (13) άτομα (4 ημεδαποί και 9 αλλοδαποί), ηλικίας από 26 έως 42 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία σε κακουργηματικό βαθμό, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβιάσεις, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και για  νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες («ξέπλυμα βρώμικου χρήματος»).

ΧΑΜΟΣ σε εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας: Μαχαίρωσαν τον σεκιουριτά που τους έπιασε να κλέβουν – Συνελήφθη 32χρονη Αλβανίδα…

h&m-maxairi

Μαχαίρι έβγαλε στον σεκιουριτά του “Η&Μ”, με το οποίο μάλιστα τον χτύπησε… στο αλεξίσφαιρο γιλέκο -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες-, ο άντρας που καταζητείται από την Αστυνομία με την κατηγορία της ληστείας.
Θυμίζουμε ότι για την ίδια υπόθεση ήδη μια 32χρονη Αλβανίδα συνελήφθη την Κυριακή καθώς την έπιασε ο ίδιος σεκιουριτάς, γιατί σύμφωνα με τη δικογραφία για ληστεία που σχημάτισε η Αστυνομία, η γυναίκα αυτή μαζί με τον άνδρα που έβγαλε το μαχαίρι και έναν ακόμη συνεργό τους έκλεβαν ρούχα από το κατάστημα “Η&Μ”, στην Καλαμάτα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr

ΑΚΡΑΙΟΣ Σεξισμός μέσα στα έδρανα της ΒΟΥΛΗΣ!- Βουλευτές Μύριζαν το ΠΑΛΤΟ της Ρ.ΜΑΚΡΗ!! (ΦΩΤΟ)

4445555

Χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης “αριστεράς της ευθύνης” όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται.

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της,σύμφωνα με το left.gr, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο “υπεύθυνος αριστερός” μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος!!! Ύμνος στο σεξισμό από τα έδρανα της βουλής.
Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσουν.
Παραπάνω σχόλια περιττεύουν…
156

ΒΟΜΒΑ-ΤΩΡΑ: ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ “ΚΟΥΚΙΑ”- Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΕΤΥΧΕ-ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ “ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ-ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

samaras-venizelos-kanapes

Κλίμα πανικού έχει καταλάβει από χθες τη νύχτα Μαξίμου και Χαριλάου Τρικούπη αφού αντιλαμβάνονται ότι η επιχείρηση αποστασίας και προδοσίας αλλά και συναλλαγής με λεφτά, υποσχέσεις και αξιώματα, έπεσε στο κενό και στην εκλογή για τη μαριονέττα, τον Σταύρο Δήμα, υπάρχει ενδεχόμενο να πέσει το καράβι της διαφθοράς στα βράχια. Έτσι άρχισαν τις διαρροές και τις γνωστές καθεστωτικές αλητείες. Μετά την όξυνση τώρα επιχειρείται η δεύτερη απόπειρα συναλλαγής: Η δήθεν συνθηκολόγηση με διάφορα τερτίπια στα οποία μανούλα είναι ο Τούρκογλου και το επιτελείο των Βρυξελλών που κυβερνά τη χώρα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...