Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΑΘΗΝΑ 24-12-2014.

Οι αξίες και οι αντιστάσεις στις σύγχρονες προκλήσεις είναι έννοιες παντελώς άγνωστες στο καθεστώς τής ντροπής και τής κατοχής. Είναι εντελώς άτοπη η αναφορά στην Ηθική και τούς κανόνες της σε μια ψευτορωμιά πολιτεία που εκδίδεται στον οίκο ανοχής τής παγκοσμιοποίησης. Μιλάμε για ένα καθεστώς που ασχολείται αποκλειστικά με την ενθυλάκωση παράνομου πλούτου, με την κατάχρηση εξουσίας και την αντιποίηση ιδιοτήτων πολιτικής βουλήσεως ενάντια στην βούληση τού ελληνικού λαού και τα δίκαια τού ελληνικού έθνους.

Η συμπεριφορά τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας και οι θεσμοί της μαζί με τούς οικονομικούς και επικοινωνιακούς της μηχανισμούς διανθίζεται με τα βαθιά σκυψίματα και τούς διαλόγους με τούς διαμορφωτές μιας πατρίδος που παραδίδει τα ιερά και τα όσια αμαχητί. Ανασφάλεια, τρόμος και μετάλλαξη τής ελληνικής κοινωνίας. Με την ξένη εγκληματικότητα να θερίζει στυγνά και αδιάκριτα ανυποψίαστες ελληνικές ψυχές. Με τούς διαλόγους τούς ελληνοαλβανικούς να φέρνουν αλβανικές μειονότητες και γλώσσες σε κοινωνία και σχολεία.

Στο θέατρο τού παραλόγου και το ανακάτωμα τού ελληνισμού μας όλα προσφέρονται αφειδώς. Στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με τις προβολές των εχθρικών απαιτήσεων. Με τα ψυχαγωγικά και τα ειδησεογραφικά προγράμματα να προβάλλουν ανώμαλη ηδονή, νέα «ιστορία» και αποδεκτή συναλλαγή με τούς εμπόρους και δανειστές των εθνών, προκειμένου να νομιμοποιηθούν με ψήφους και ανοχές λαϊκές. Να μιλήσουμε και να βοηθήσουμε κείνους που λένε πως μάς βοήθησαν τάχα στις απελευθερωτικές μας επαναστάσεις και μάς ζητούν κι άλλα εδάφη ελληνικά, αχόρταγοι από όσα μάς έχουν ήδη κλέψει.

Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες. Πιέσεις στα εσωτερικά και στα εξωτερικά μας ζητήματα ταυτόχρονα. Συμπτυχθείτε και αξιολογηθείτε από την τρόικα, πουλήστε το κράτος και το λαό σας στην Σκύλα και στην Χάρυβδη τού καιρού μας. Με την οικονομική τυραννία να λαμβάνει μόνιμη φύση νομοθετικού περιεχομένου. Με την παραμόρφωση τού εθνοφυλετικού μας ιστού όχι απλώς να ξεμπροστιάζεται, αλλά και να δίνει τα αποτελέσματα για τα οποία φέρανε τη λαθρομετανάστευση. Με το κατέβασμα ελληνικής σημαίας σε σχολεία, με τα καλάσνικοφ σε δημόσιους χώρους, με την επικείμενη έλευση τής αλβανικής γλώσσας, γεωγραφίας και ιστορίας σε ελληνικά σχολεία.

Οι παράνομοι και οι προδότες ασκούν εξουσία. Οι νόμιμοι και οι πατριώτες κατοικούν σε φυλακές. Ο κοινοβουλευτισμός και η κομματοκρατία λειτουργούν μονάχα με λαδώματα και νεοταξικά χρίσματα από τον σιωνιστή τύραννο κα την παγκόσμια διακυβέρνηση που επιβάλλει αυτός και διατυμπανίζουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Το εθνικό φρόνημα και η πίστη διώκονται. Οι ενέργειες υπέρ τής αναπτύξεως και τής ενισχύσεως τής θέσεως επιρροής τού Έθνους μας, ο Λαϊκός Εθνικισμός μας, θεωρούνται ενέργειες αντιδημοκρατικές, όταν τα ξένα συμφέροντα και οι νεοταξικές ενέργειες σε βάρος μας προωθούνται μανιωδώς. Η Αλβανία ζητάει, η Τουρκία ζητάει, οι τοκογλύφοι ζητούν, εσύ ραγιά να μην ζητάς.

Η Ηθική και ο Πατριωτισμός είναι έννοιες που κατοικούν σε ελεύθερα έθνη με Ανδρείες Ηγεσίες. Η Ελλάς δίδαξε τι πάει να πει Ήθος σ’ αυτούς που σήμερα μάς κάνουν μάθημα χρηστής διοικήσεως. Οι εραστές τού ισλαμικού δικαίου και τής κτηνοβασίας μαζί με τούς σκηνίτες δεν έχουν πολύ χρόνο ακόμη. Και μαζί θα απέλθουν οι προδότες, οι βολεμένοι και οι εθελόδουλοι. Οι δουλευτήδες γης ελληνικής, οι πιστοί των πατερικών προσκυνημάτων και οι πολεμιστές δικαίων και τρανής πατρίδος είναι εκείνοι που έχουν δικαίωμα και χρέος ιερό να επικαλούνται ελληνικότητα και να ρυθμίζουν τις τύχες των παιδιών μας.

Οι Αριστείς και οι Δίκαιοι τής Ελληνικής Φυλής ρυθμίζουν τις διδαχές, τούς κοινωνικούς κανόνες και την επάνδρωση τής Πολιτείας. Παιδεία, ψυχαγωγία, χαρακτήρας, εντιμότητα και ορμές διακρίσεως τής Ελλάδος είναι στοιχεία που οδηγούν στην ελευθερία τού ανθρώπου και τής πατρίδος. Το Ήθος και το Ελληνικό Αίμα αντάμα συνιστούν την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία τού λαού μας, την καθημερινότητα και την συλλογική φιλοδοξία τού Ελληνισμού μας. Να αποδίδουμε τον σεβασμό στον Θεό και τον άνθρωπο. Να φτιάχνουμε έργα ταιριαστά στον πολιτισμό και την ευημερία μας. Να κρατούμε καθαρό, ανθηρό και μεγάλο τον Ελληνισμό και τα εδάφη του.

Για να προασπίζεις την γη και τον λαό σου, πρέπει να διάγεις βίο ταιριαστό στην φύση και τον προσανατολισμό σου. Να σχηματίζεις οικογένειες ελληνικές. Ελληνίδα Σύντροφος και Έλλην Μαχητής κι όχι κρεατομηχανές που μπερδεύουν ρόλους και σάρκα σαν σκεύος προς πώληση στους μισέλληνες και αντίθεους. Για να ασκείς εξουσίες και να λαμβάνεις αποφάσεις, πρέπει να προέρχεσαι από τα σπλάχνα τής Ελληνικής Φυλής και να ενεργείς υπέρ τής αναπτύξεως και τής επιρροής τού Ελληνικού Έθνους. Να είσαι εικόνα όμοια και φυσική συνέχεια των Αγίων και των Ηρώων που μάς έδωσαν πνοή ελεύθερη και εντολή να διαιωνίσουμε τον Ελληνισμό μας ακόμη πιο γερό και υγιή.

Ο μεγαλύτερος σεβασμός στην Ράτσα που μάς ανέστησε είναι να κινηθούμε μέσα στα πλαίσια, την φυσιογνωμία και τις αξίες που την οριοθετούν. Να συνεχίσουμε τον εθνικό και θρησκευτικό βηματισμό μας. Με Αρετή και Τόλμη μαζί, στον δρόμο τής εθνικής και κοινωνικής δικαιοσύνης. Με αξιοπρέπεια και νοιάξιμο για την προαγωγή των κοινών μας υποθέσεων, με τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται από κοινού και τα θετικά έργα να αποδίδονται στους καματάρηδες που τα φτιάχνουν.

Με σεβασμό και απαίτηση μαζί, θα μείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι σε όλο το εύρος τής εθνικής και εδαφικής μας κυριαρχίας. Ενάντια στους σάπιους και τούς ψεύτικους που αντιλαμβάνονται τον άνθρωπο ως πολίτη τού κόσμου υπό κοινή στέγη, ο Εθνικοκοινωνισμός μας θα επιβάλλει την Ελλάδα τής Εθνικής Υπεροχής και τής Τιμής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

“ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ”-ΣΤΗΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

kammenos-tsipras3

Δεν θα αναζητήσουμε μόνο πολιτικές, αλλά και ποινικές ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν, διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας  στην Αλεξανδρούπολη και σκληραίνοντας τη στάση του έναντι της κυβέρνησης και του «συστήματος της διαπλοκής», όπως ο ίδιος είπε.
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε εκτεταμένη αναφορά στην υπόθεση της καταγγελίας του Παύλου Χαϊκάλη, παραθέτοντας και αποσπάσματα των ηχογραφημένων ντοκουμέντων, ενώ στάθηκε συνολικά στα φαινόμενα του χρηματισμού βουλευτών, υιοθετώντας πρακτικά όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει.

Οι απαιτήσεις του ΔΝΤ για δημοσιονομική λιτότητα εξασθένησαν τα συστήματα υγείας των αφρικανικών χωρών


dnt-kai-empola-dielysan-to-systhma-ygeias-ths-afrikhs
Οι απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) για δημοσιονομική λιτότητα εξασθένησαν τα συστήματα υγείας των αφρικανικών χωρών που πλήττονται περισσότερο από τον ιό Έμπολα και εμπόδισαν να δοθεί μια συντονισμένη απάντηση στη μάχη κατά της επιδημίας, υποστήριξαν σήμερα ερευνητές. Σύμφωνα μ' αυτούς τους εμπειρογνώμονες του τμήματος κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και της Σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου, τα προγράμματα μεταρρυθμίσεων που απαιτεί το ΔΝΤ έχουν επιβραδύνει την ανάπτυξη αποτελεσματικών υπηρεσιών υγείας στη Γουινέα, τη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε, τις τρεις χώρες που βρίσκονται στο επίκεντρο της επιδημίας, η οποία έχει στοιχίσει μέσα σ' ένα χρόνο τη ζωή σε περισσότερους από 7.370 ανθρώπους.

Deutsche Bank: Κατά 80% η Ελλάδα θα πάει σε πρόωρες εκλογές


Deutsche Bank: Κατά 80% η Ελλάδα θα πάει σε πρόωρες εκλογές
Με τους επιθετικούς προσδιορισμούς «ρευστή» και «εύθραυστη» και με πιθανότητα πρόωρων εκλογών που φτάνει στο 80%, σκιαγραφεί η γερμανική τράπεζα Deutsche Bank την κατάσταση την Ελλάδα.

Παύλος Χαϊκάλης: "Δεν έχω χρηματιστηριακή συναλλαγή, ο Αποστολόπουλος μου έλεγε ότι ο Σ.Θεοδωράκης τα παίρνει από παντού"


Δεν έχω καμία χρηματιστηριακή συναλλαγή, τόνισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας με δημοσιογράφους, μετά την ακρόασή του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Την κλήση του κ. Χαϊκάλη είχε ζητήσει η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή την αναφορά ότι έπαιζε σε χρηματιστήριο του εξωτερικού.

Σε συναγερμό έχει τεθεί ο εκλογικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας


se-synagermo-exei-tethei-o-eklogikos-mhxanismos-ths-neas-dhmokratias
Γράφει ο Ιωάννης Μαρτέλλος > Σε εκλογικό συναγερμό έχει τεθεί η Νέα Δημοκρατία, παρά το γεγονός ότι η προσοχή του Μεγάρου Μαξίμου είναι στραμμένη στην αυριανή δεύτερη ψηφοφορία, αλλά και στην τρίτη και πιο καθοριστική της 29ης Δεκεμβρίου.

Οι μαζικές αποδόσεις ιθαγένειας, Δούρειος Ίππος των εθνών


Με αφορμή την προσωρινή μου (ελπίζω) διαμονή στην Γερμανία, ανέσυρα από την μνήμη μου ένα παλαιότερο γεγονός από την πρώτη περίοδο που έζησα και εργάστηκα στην χώρα (1995-2003). Γεγονός το οποίο συνέβη σε μια χώρα όπου ζουν και εργάζονται άνθρωποι πολλών εθνικών κοινοτήτων, με κυριότερη (λόγω πληθυσμού) την τουρκική.
 
Η αλλοίωση της θέλησης ενός λαού
Συνέβη στις εθνικές εκλογές του 2002, όταν ο υποψήφιος της Κεντροδεξιάς (CDU-CSU), Βαυαρός Χριστιανοκοινωνιστής Έντμουντ Στόιμπερ, έχασε για κάτι χιλιάδες ψήφους από τον σοσιαλιστή (SPD) καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ. Το πως όμως έχει τεράστια σημασία. Δύο γεγονότα ανέτρεψαν όλες τις δημοσκοπήσεις, που «έδειχναν» το συνασπισμό των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας (CSU) και των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) εταίρων τους, 10 ολόκληρες μονάδες μπροστά από τους Σοσιαλιστές (SPD), λίγες μόνο μέρες προ των εκλογών. Το πρώτο, ήταν η φωτογραφία του καγκελαρίου Σρέντερ που τον εμφάνιζαν με λαστιχένιες μπότες ως τον καβάλο κι ένα φτυάρι στο χέρι, να «βοηθάει» τους κατοίκους της Δρέσδης που είχε πληγεί από πλημμύρες κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, να ανακόψουν την πορεία του νερού. Δεν θυμάμαι εφημερίδα, τηλεοπτικό κανάλι και διαδικτυακό τόπο που δεν δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία. Μια φυσική καταστροφή, λοιπόν, ανέδειξε το «κοινωνικό» πρόσωπο του καγκελαρίου.
 
Έφτανε όμως αυτό; Μάλλον όχι. Χρειαζόταν και κάτι άλλο ο καγκελάριος για να κερδίσει τις εκλογές. Αυτό το «κάτι άλλο», όμως δεν τον ανησυχούσε: Το είχε λύσει λίγα χρόνια πριν, όταν χορηγούσε με νόμο, παρά την αντίδραση των Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών, γερμανικά διαβατήρια σε περίπου 1.000.000 Τούρκους της Γερμανίας στα πλαίσια της «ελάφρυνσης» των κριτηρίων για την Πολιτογράφηση αλλοδαπών. Να σημειωθεί εδώ ο δεδομένος φιλοτουρκισμός των Γερμανών σοσιαλιστών καθώς και ότι οι δημοσκόποι ξεγελάστηκαν από τις αλλοπρόσαλλες ή ακόμα και τις μη-απαντήσεις των νέων Γερμανών υπηκόων τουρκικής καταγωγής. Είναι πασίγνωστη η αντικοινωνικότητα των Τούρκων στην Γερμανία, όταν πρόκειται να συναναστραφούν με Γερμανούς και γενικά με μη-Τούρκους.
 
Παρ’ όλη βέβαια την «ελάφρυνση», οι Τούρκοι είχαν κατηγορήσει ακόμη και τους σοσιαλιστές, ότι ο νόμος τους βάζει αυστηρά κριτήρια και σαν παράδειγμα έφερναν μια παράγραφο του νομοσχεδίου που προέβλεπε ότι ο υποψήφιος για την κτίση της γερμανικής ιθαγένειας έπρεπε να γνωρίζει την γερμανική γλώσσα επαρκώς (genug). Οι ... αθεόφοβοι, ούτε εξετάσεις στην γλώσσα της χώρας που τους φιλοξενούσε και τους έκανε την τιμή να τους πολιτογραφήσει, δεν θέλανε. Έτσι αντιλαμβανόταν την φιλοξενία οι Τούρκοι! Έτσι και διαβατήρια πήραν και SPD ψήφισαν μαζικά κι έκαναν την διαφορά. Υπολογίζεται ότι το 98% των Τούρκων που ζουν στην Γερμανίαψήφισαν SPD. Άντε μετά ο καγκελάριος της Γερμανίας κι όχι των Γερμανών πλέον, να ασκήσει εθνική πολιτική στα θέματα που αφορούν στις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας. Ο Δούρειος Ίππος είναι εντός των τειχών και ο κάθε Γερμανός καγκελάριος θα πρέπει να έχει στο νου του και τους «γερμανοποιημένους» Τούρκους όταν παίρνει αποφάσεις.
 
Ο αντίλογος που υπάρχει σε όσες συζητήσεις έχω κάνει για το θέμα, είναι ο εξής: «Και που ξέρεις εσύ κ. Τζιόπα ότι οι Τούρκοι επηρέασαν το αποτέλεσμα; Ήσουν μέσα στα παραβάν και ξέρεις τι ψήφισαν»; Αφελέστατο, για να μην πω ηλιθιότατο ερώτημα. Δηλαδή είναι κάποιος Τούρκος της Γερμανίας και έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα κόμμα που προσφέρει τα πάντα σε αυτόν, την οικογένειά του και στην Μητέρα-Πατρίδα του κι απέναντί του ακριβώς το αντίθετο. Θα πρέπει να είναι ή προδότης ή ηλίθιος για να επιλέξει το δεύτερο. Οι Τούρκοι φημίζονται για πολλά άσχημα πράγματα ιστορικά, όπως σφαγές και γενοκτονίες κατά συρροή. Προδότες όμως και ηλίθιοι δεν υπήρξαν ποτέ. Πλην αυτού, οι τίτλοι των γερμανικών M.M.E. την επομένη των εκλογών μετά από τις αναλύσεις των ειδικών εκλογολόγων ήταν εντελώς κατατοπιστικοί για το τι είχε συμβεί: «Τούρκοι και Πλημμύρες έσωσαν το Σρέντερ».
 
Η ιθαγένεια μείζον εθνικό ζήτημα
Επειδή το διαβατήριο είναι ένα «χαρτί» το οποίο δεν συνοδεύεται απαραίτητα κι από εθνική συνείδηση, είναι εύκολο να αντιληφθεί ο καθένας το πόσο «δημοκρατικά» θα εκλέγονται οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα μια και ο νόμος για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας έρχεται. Καθήκον όλων των δυνάμεων που επικαλούνται την διατήρηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας είναι να αναδείξουν το θέμα της ιθαγενείας σε μείζον εθνικό ζήτημα. Κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα διότι σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, το μείγμα γίνεται εκρηκτικό και απειλείται ευθέως η βιολογική συνέχεια του έθνους.
 

Τουρκία-γενοκτονίες: 47 μαζικοί τάφοι με 822 σκελετούς…


Σοκ έχει προκαλέσει ανακάλυψη αρχαιολόγων στη Σύρτη της Τουρκίας. Εντοπίστηκαν 47 μαζικοί τάφοι στους οποίους βρίσκονται θαμμένοι 822 ανθρώποι. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα κουρδικά Μέσα Ενημέρωσης οι τάφοι βρίσκονται στην περιοχή εδώ και 100 χρόνια, ωστόσο οι τουρκικές αρχές συνέχισαν να θάβουν ανθρώπους μέχρι και πριν από 30 χρόνια.

O Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη, παντρεύεται τον Τούρκο καλό του, Ramadan Çaysever!!!


Εδώ και καιρό στους διπλωματικούς κύκλους της Κωνσταντινούπολης ήταν κοινό μυστικό. Ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ, Charles F. Hunter, ο οποίος το παρελθόν υπηρέτησε στις πρεσβείες των ΗΠΑ στη Βαγδάτη και τη Δαμασκό, διατηρούσε... δεσμό με τον Τούρκο νεαρό Ramadan Çaysever. Μάλιστα, από ένα σημείο και μετά, ο νεαρός Τούρκος μετακόμισε στην επίσημη κατοικία του Αμερικανού διπλωμάτη, ενώ στις δεξιώσεις ο κ. Γενικός πήγαινε επισήμως με τον αραβωνιαστικό του!

«Μπλόκο» από τον Δικηγορικό Σύλλογο στη μήνυση Σαμαρά!


«Πόρτα» του ΔΣΑ στο αίτημα του Πέτρου Μαχά, δικηγόρου του πρωθυπουργού, προκειμένου να δοθεί άδεια, για να κατατεθεί η μήνυση στον Παύλο Χαϊκάλη. Συγκεκριμένα, η αποχή των δικηγόρων «μπλόκαρε» τη μήνυση του Πρωθυπουργού στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλο Χαϊκάλη για την δήλωση του ότι πίσω από την επιχείρηση χρηματισμού ήταν ο Αντώνης Σαμαράς. Ο δικηγόρος του Πρωθυπουργού Πέτρος Μαχάς ζήτησε μεν άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο ώστε να μπορέσει να καταθέσει την μήνυση, ωστόσο η πρωτοβάθμια επιτροπή απέρριψε το αίτημα.

Ο Σύλλογος απέρριψε το αίτημα με το σκεπτικό ότι δεν τίθεται θέμα παραγραφής καθώς η μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης μπορεί να κατατεθεί μέσα σε διάστημα τριών μηνών.
Τελικά, ο δικηγόρος του πρωθυπουργού απέσυρε το αίτημα του για χορήγηση αδείας.
Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα να καταθέσει ο ίδιος τη μηνυτήρια αναφορά, ακόμα και σε Αστυνομικό Τμήμα, ανεξάρτητα εάν το κείμενο της μηνύσεως το έχει συντάξει ο δικηγόρος του.
Avantipopolo.gr


olympia

Μ.Κακλαμάνος: Εισαγγελικό ΣΟΚ. Άρα, έμπορος ναρκωτικών, μπορεί να πουλά, αρκεί να έχει κρυφή κάμερα! #haikalisgate


wpid-20141221102030.jpgΜάνος Κακλαμάνος
Σήμερα η δημοκρατία και η δικαιοσύνη υπέστησαν ένα ισχυρό ΣΟΚ!!! Ούτε στη χούντα….
Τι μας είπαν οι εισαγγελείς της χώρας σήμερα; Ότι επειδή ο Αποστολόπουλος είχε κρυφή κάμερα μαζί του, για να γράψει τον Χαϊκάλη, αυτό σημαίνει ότι δεν είχε πρόθεση να τον δωροδοκήσει πραγματικά!!!!!!!!!!!!!
Πρόκειται για ένα επιχείρημα, που αν δεν ήταν αστείο, θα το λέγαμε τραγικό. Δηλαδή, οι εισαγγελείς μας λένε:

ΤΩΡΑ: 168 ΙΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ 131 ΘΗΛΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΝ-ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΑΡΑΤΩΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΜΑΣΟΝΟ ΣΤ.ΔΗΜΑ

mpoukoyras-aleksopoylos3

168 ψήφους υπέρ της εκλογής ΠτΔ και 131 παρών με μία απουσία, ήταν το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας για ΠτΔ. Τους ψήφους και 2 «πρώην» χρυσαυγιτών συγκέντρωση η πρόταση της συγκυβέρνησης. Ανεξαρτητοποιήθηκε η Νίκη Φούντα από τη ΔΗΜΑΡ, που ώστόσο ψήφισε παρών. Το αποτέλεσμα της 1η ψηφοφορίας, θυμίζουμε, ήταν 160 υπέρ,135 «παρών» και 5 απουσίες. Ο αποστάτης-κατ’επάγγελμα και καθ’εξιν Σαμαράς- από σήμερα θα πρέπει να είναι πανευτυχής που δύο ξεπουλημένοι πρώην Χρυσαυγίτες του δίνουν μια ακόμα ανάσα ζωής στην εντατική.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Οκτώ βουλευτές περισσότερους μέτρησε η κυβέρνηση στη… μάχη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και πλέον της λείπουν… οκτώ για να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές.
Ο Βασίλης Οικονόμου, η Μίκα Ιατρίδη, ο Παναγιώτης Μελάς, ο Κώστας Γιοβανόπουλος και ο Γιάννης Κουράκος είχαν ψηφίσει “παρών” στην πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Σταύρου Δήμα στην προεδρία της Δημοκρατίας αλλά σήμερα, στη δεύτερη ψηφοφορία, άλλαξαν στάση και ψήφισαν υπέρ του υποψηφίου της κυβέρνησης.

Στην Ελλάδα δεν λες ποτέ όχι σε μίζα γιατί…


Στην Ελλάδα δεν λες ποτέ όχι σε μίζα γιατί…
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΒΟΥΛΗ,ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΙΚΑΛΗ,ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ιστορίκο tweet της Πιπιλή! «Είμαι χαζούλα, αμόρφωτη, άσχετη και…» @FotiniPipiliΚωνσταντίνος και Νετάκιας
Εχθές στο twitter (σ.σ. εννοώ 13/9/2012) ρωτήθηκε η Πιπιλή για το άρθρο μας που αφορά το Failed State κι ήταν πολύ ειρωνική. Ελπίζουμε να αποκτήσει -έστω και την τελευταία στιγμή- συναίσθηση εκείνων που ψηφίζει, αν και δε νομίζουμε πως έχει τέτοια προδιάθεση.
Όμως, η κυρία Πιπιλή δεν θα μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν γνώριζε, ότι δεν ειδοποιήθηκε ή ότι δεν διάβασε… Εκτός και αν απαντά σε ερωτήσεις χωρίς να ξέρει σε τι απαντά… οπότε μάλλον θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση της, γιατί -αν δεν κάνουμε λάθος- είχε κατακρίνει σφόδρα τον κ. Χρυσοχοΐδη, όταν εκείνος δήλωσε το περιβόητο «δεν είχα χρόνο να διαβάσω το μνημόνιο»…
Όσο για τον ισχυρισμό της κυρίας Πιπιπλή, πως δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες, επειδή το κείμενο (που περιέχει επιστολή προς τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά) είναι γραμμένο στα Ελληνικά, δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως η κυρία Πιπιλή δεν γνωρίζει Ελληνικά ή ότι θεωρεί τα Ελληνικά ξένη γλώσσα…

ΓεΛάΤε ΕπειΔή ΕίΜαΙ ΔιΑφΟρΕτΙκΟς, ΓεΛάΩ ΓιΑτΙ ΕίΣτΕ ΟλΟι ΙδΙοι' !

Οι φιλελεύθεροι και κάθε είδους δημοκράτες ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι γεννιούνται «ίσοι» μεταξύ τους, δηλ. κάτι σαν όμοια λευκά χαρτιά, στα οποία μεταγενέστερα ο διαφορετικός κοινωνικώς περίγυρος ζωγραφίζει διαφορετικούς πίνακες. Αυτό, φυσικά, είναι συκοφαντία, και η συκοφαντία αυτή είναι κακόσκοπη. Οι άνθρωποι γεννιούνται όχι ίσοι, αλλά διαφορετικοί, με διαφορετική συλλογή δυνατοτήτων και γνωρισμάτων, με διαφορετικό γενότυπο, με διαφορετικό αστρολογικό διαβατήριο και με διαφορετικό προορισμό.
Δεν πρέπει να σκέφτεστε ότι αυτοί που φωνάζουν σαν παπαγαλάκια για την ιουδαϊκή «ισότητα» πιστεύουν σε αυτό το σύνθημα. Οι δημοκράτες και φιλελεύθεροι δεν είναι ηλίθιοι. Ξέρουν ότι εκ φύσεως οι άνθρωποι διαφέρουν σε όλα. Το ξέρουν πολύ καλά.

ΤΟ ΤΡΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης. Κάποτε ήταν ένας ψηλός, λυγερόκορμος νεανίας, γόνος μιας πασίγνωστης ελληνικής..
πολιτικής οικογένειας, από ένα από τα πιο γνωστά πολιτικά τζάκια, γιος ενός από τους πιο διάσημους Έλληνες πρωθυπουργούς που είχε γεμίσει αυτή την χώρα με τα πιο ωραία συνθήματα αλλαγής και ευημερίας. Ο νέος αυτός, που είχε σπουδάσει στα καλυτέρα πανεπιστήμια της Αμερικής, κάποια μέρα κλήθηκε να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο και αυτό το δέχτηκε παρά του ότι του έτρωγε πολύτιμο χρόνο από τα γυμναστήρια του, τα μπάνια του σε μαγευτικές ακρογιαλιές και τα περιπετειώδη σερφινγκ του στο διαδίχτυο

Χαϊκάλης: Για ποιο λόγο να το έχω στήσει; πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%ad%cf%87%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9.html#ixzz3MclTcYEj


Χαϊκάλης: Για ποιο λόγο να το έχω στήσει;
Με αγανάκτηση απάντησε μέσω facebook ο Παύλος Χαϊκάλης σε όσους των αμφισβητούν σχετικά με την υπόθεση δωροδοκίας του.
«Κάποιοι θεωρούν απίθανο να με προσέγγισε κάποιος προκειμένου να με δελεάσει να ψηφίσω Πρόεδρο.Αντιθέτως θεωρούν πιο πιθανο να εφερα την αντιτρομοκρατική σπίτι μου, να ζώστικα με κοριούς, να πήγα στον εισαγγελέα 2 φορές και μια φορά στη Γαδα, καταθέτοντας 2 cd με ηχογραφημένο και βιντεοσκοπημενο υλικό και όλο αυτό να το έχω στήσει. Για ποιο λόγο;» έγραψε ο βουλευτής.
Καταλήγοντας ο βουλευτής ρωτά: «μπορεί επίσης να μου κάποιος γιατί μια εβδομάδα μετά η έρευνα δεν είχε ξεκινήσει ενώ υπήρχε υλικό;»
πηγή

O επερχόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για να «επανεκκινηθεί» το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα! πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/o-%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%87%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af.html#ixzz3Mcl7j8iI


inner-pic514
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η παγκόσμια οικονομία έχει ανάγκη πολέμους παγκόσμιας κλίμακας , για να επιταχύνει την ανάπτυξη της. Αυτό θεωρούν πολλές κορυφαίες αμερικανικές εφημερίδες, αμερικανοί οικονομικοί αναλυτές, και « διεστραμμένοι επενδυτές» αλλά και ινστιτούτα οικονομικής ανάλυσης , σε πλήθος άρθρων τους και ερευνών.
Σε ένα από αυτά αναφέρεται ότι στα χρόνια μετά την οικονομική κρίση του 2008, πολλοί δυτικοί οικονομολόγοι, έχουν προσεγγίσει με εκατοντάδες διαφορετικούς τρόπους το γιατί η παγκόσμια οικονομία δεν μπορεί να πάρει «μπροστά», και να αναπτυχθεί ταχύτερα. Η κακοκαιρία, οι «άπληστες» τράπεζες, οι «τεμπέληδες» Ευρωπαίοι, οι «πονηροί» Κινέζοι, απλά συμπληρώνουν έναν μακρύ κατάλογο με δικαιολογίες, για την παρατεταμένη οικονομική ύφεση που μεγαλώνει και συνεχώς μεγαλώνει, αναφέρει άρθρο στην ιστοσελίδα vestifinance.ru .

139+1 παράνομα τζαμιά – βόμβες σε όλη τη χώρα πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/1391-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b6%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ac-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%b7-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b1.html#ixzz3Mck7JyZT


Η επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα συνέβη μόλις δύο 24ωρα μετά τις καθησυχαστικές δηλώσεις ότι δεν έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές στην Ελλάδα.
 Ωστόσο, οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία για πρόσωπα και «κέντρα» που αναπτύσσουν δραστηριότητα στην Ελλάδα, υπό την κάλυψη μουσουλμανικού θρησκευτικού μανδύα.
Ειδικότερα, έχουν εντοπιστεί και χαρτογραφηθεί περίπου 140 παράνομα τζαμιά, τα οποία δεν εξυπηρετούν πάντοτε τις ανάγκες απλών μουσουλμάνων πιστών, αλλά ελέγχονται από οργανώσεις, διασυνδεδεμένες με φονταμενταλιστικά κέντρα της Ασίας.

Naomi Klein: "Ελληνες θυσιαστήκατε για να σωθούν η ευρωζώνη και το ΔΝΤ. Σας εκπαιδεύουν να νοιώθετε ένοχοι!" πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/naomi-klein-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b8%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%89%ce%b8%ce%bf%cf%8d.html#ixzz3McjnWdFL


«Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Εχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε άρρωστοι».Η κυρία Κλάιν μένει μόνιμα στο Τορόντο του Καναδά, μαζί με τον σύζυγό της Αβι Λιούις. Σε λίγο καιρό θα
κυκλοφορήσει στην ελληνική γλώσσα το τελευταίο βιβλίο της με τίτλο «Το δόγμα του σοκ» («Τhe Shock Doctrine»), το οποίο αποτελεί μια σκληρή πολεμική εναντίον του «καπιταλισμού της καταστροφής», όπως η ίδια τον αποκαλεί.
Στο βιβλίο «Το δόγμα του σοκ» της Ναόμι Κλάιν υπάρχει μια λεπτομερέστατη καταγραφή της δράσης του ΔΝΤ σε διάφορες χώρες την τελευταία 30ετία, όπου αποτυπώνονται οι δραματικές επιπτώσεις της παρέμβασής του, κυρίως στη Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Βολιβία), αλλά επίσης στη Ρωσία.
«Παρακολουθώ από πολύ κοντά την ελληνική κρίση και φυσικά την παρέμβαση της τρόικας του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας» λέει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα» η κυρία Κλάιν. «Αυτό που με εντυπωσίασε» σημειώνει, «ιδιαίτερα στην αρχή της κρίσης, ήταν ότι οι Ελληνες αντιστάθηκαν στα όσα πήγαιναν να τους επιβληθούν. Οταν μάλιστα και στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαμε την κρίση με τις τράπεζες, επεσήμαινα το γεγονός αυτό σε αμερικανούς συνομιλητές μου».

Αν υπάρχουν εκεί μέσα 121 έντιμοι άνθρωποι… του @I_Raskolnick


121 by OKTANA for My Pillow Book
Alexandros Raskolnick
Παρόλο που αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι να βλέπω τηλεόραση, η παράσταση της πρώτης ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν μπόρεσε να με αφήσει παντελώς αδιάφορο. Κάνοντας ένα γρήγορο ζάπινγκ, κι αφού γέλασα λιγάκι με τις αγράμματες εθνομητέρες  μας που ψήφιζαν «παρών», αντί για «παρούσα», έμεινα για άλλη μια φορά -παρόλο που δεν θα έπρεπε- έκπληκτος από τη σπουδή των πλουμιστών ψιττακών της Τηλεδημοκρατίας μας, που από τα εκτάκτως συγκροτημένα πάνελ τους, κάλεσαν πάλι, σε όλους τους τόνους, για συναίνεση.
Μια σπουδή που, ασφαλώς, δεν προδίδει τίποτα λιγότερο από τον πανικό των ιδίων και των αφεντικών τους!

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΜΑΡΑ: Ράκος μπροστά στις κάμερες της ΝΕΡΙΤ: Εκλιπαρεί για συναίνεση, υποθάλπει τους Μαφιόζους και ΔΕΝ αφήνει την καρέκλα-ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ(BINTEO)

samaras1

Έκκληση προς τους βουλευτές για συναίνεση προκειμένου να εκλεγεί ο Σταύρος Δήμας στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας απηύθυνε  ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Είναι εθνική υποχρέωση, πρώτα να τελειώσουμε τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και μετά θωρακισμένοι οικονομικά και πολιτικά, μπορούμε να βρούμε χρονοδιάγραμμα για εθνικές εκλογές, ακόμα και στο τέλος του 2015, τόνισε στο μήνυμά του ο Πρωθυπουργός
Πιο συγκεκριμένα:
“Eίναι εθνική υποχρέωση πρώτα να τελειώσουμε τη διαπραγματευση με τους διανειστές με συνθήκες ασφάλειας και όχι κάτω από συνθήκες προεκλογικής πόλωσης. Αυτό λεει η φωνή της ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό.
Και συνέχισε:
”Πρώτα συνταγματική αναθεώρηση και συμφωνία με το χρέος και εκλογές στο τέλος του 2015”
“Η επόμενη μέρα να βρει τη πατρίδα μας ενωμένη.” τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.
Προσδοκώ τη στήριξη όλων των βουλευτών. Δεν μπορεί να συνεχιστεί το όργιο φημών. ”
Κατονόμασε τον Α. Τσίπρα ως υπεύθυνου του νοσηρού κλίματος με τις καταγγελίες περί χρηματισμού


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Κυριακάτικης Εφημερίδας: “Ο Άδωνις ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ βιβλίο Άγγλου συγγραφέα και το ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ως ΔΙΚΟ του”!!

adonis-biblia

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε… η Κυριακάτικη έκδοση της “Εφημερίδας των Συντακτών”, που κατηγορεί ούτε λίγο ούτε πού για “παραποίηση” και “φιλολογική απάτη” τον  Άδωνι Γεωργιάδη. Αναδημοσιεύσουμε το δημοσίευμα (που αν και μακροσκελές, αξίζει να το διαβάσει κανείς ως το τέλος) άρθρο και αναμένουμε την αντίδραση του γνωστού βουλευτή και τηλε-πωλητή βιβλίων:
Αν ήθελε να ξεχωρίσει κανείς μεταξύ των βουλευτών εκείνον που έχει συνδεθεί περισσότερο με το βιβλίο, δεν θα δυσκολευόταν να σκεφτεί τον Αδωνι Γεωργιάδη. Συγγραφέας ο ίδιος, αλλά κυρίως εκδότης, συνοδεύει ακόμα και σήμερα την πολιτική του δράση με τις ιδιότυπες εκπομπές τηλεπωλήσεων εθνωφελών βιβλίων που μεταδίδονται σε πολλά κανάλια και μάλιστα σε όλη την επικράτεια.
Αυτή η δραστηριότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας μαρτυρά πολλά για τον τρόπο που πολιτεύεται ο ίδιος, για την πραγματική του σχέση με τα γράμματα, τη γλώσσα και τη λογοτεχνία. Μέχρι στιγμής ο κ. Γεωργιάδης έχει συγγράψει τρία βιβλία: έναν κατάλογο αρχαίων ελληνικών νομισμάτων, μία μελέτη για την αποκατάσταση του τρωθέντος ανδρισμού των αρχαίων ημών προγόνων (βλ. Ιός, «Ελλάς, Ελλήνων Ομοφοβικών», «Εφ.Συν.», 21.9.2014) και ένα ιστορικό μυθιστόρημα για την άλωση της Κωνσταντινούπολης.
Με το τελευταίο του αυτό βιβλίο ο κ. Γεωργιάδης διεκδικεί μία θέση στην παράδοση των λογοτεχνών-εθνοσωτήρων της ελληνικής συντηρητικής παράταξης, δίπλα στον προδικτατορικό αποστάτη Αθανασιάδη Νόβα, που δοξάστηκε με το περίφημο ποίημα «γαργάλατα», και τον μεταπολιτευτικό υπουργό Δημόσιας Τάξης Αναστάσιο Μπάλκο, που είχε μπλέξει με τα ερωτικά δίκτυα κατασκόπων της Τασκένδης. Για την ακρίβεια ο Αδωνις τούς ξεπερνά, γιατί δεν μπαίνει καν στον κόπο να γράψει κάτι δικό του. Παίρνει ένα έτοιμο μυθιστόρημα, γραμμένο από έναν Αγγλο στα μέσα του 19ου αιώνα. Ακόμα και τη μετάφραση έτοιμη την παίρνει από άλλον. Και το χειρότερο: βάζει το χεράκι του και προσθέτει ή αφαιρεί ό,τι του καπνίσει, μόνο και μόνο για να προσαρμόσει το κείμενο στις δικές του εθνοπατριωτικές εμμονές. Και όλα αυτά, αποκρύβοντας το όνομα τόσο του συγγραφέα όσο και του πραγματικού μεταφραστή. Πρόκειται για ένα βιβλίο-ντροπή!

Πακιστανός βίαζε επί 3 ώρες μια 20χρονη λέγοντάς της: “Εσείς οι λευκές είστε καλές σε αυτό!”

pakistanos-1

Πακιστανός, πατέρας τεσσάρων παιδιών, άρπαξε μια νεαρή που περπατούσε στο δρόμο και τη βίαζε επί τρεις ώρες λέγοντάς της «εσείς οι λευκές είστε καλές σε αυτό».
Ο πρωτοφανής βιασμός συνέβη στη Βρετανία. Η γυναίκα, μια 20χρονη κοπέλα, επέστρεφε στο σπίτι της από τη δουλειά όταν την άρπαξε ο Αμπντούλ Γκαφούρ (Abdul Ghafoor) και την παράχωσε μέσα σε χαμηλή βλάστηση, κοντά στον δρόμο, για να εκτονωθεί πάνω της.
Ακολουθεί η φωτογραφία του σημείου του βιασμού.

Aυτούς τους βουλευτές προβάλλουν ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ως αποστάτες για να ψηφίσουν τον Πρόεδρο-μαριονέττα. Ιούδες ή θύματα βρωμερής προπαγάνδας;-ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ioudas

Τις τελευταίες ώρες χρηματιζόμενα ΜΜΕ που έχουν βγάλει τη γλώσσα και αναμένουν “αγίασμα” από το ΜΑΞΙΜΟΥ για να επεκτείνουν τις αυθαίρετες βίλες τους, βγήκαν παγανιά και βρίσκουν ευπροσήγορους Ιούδες και ανακαλύπτουν πρόθυμους αποστάτες.
Εμείς αναφέρουμε τα ονόματα τους. Εαν έχουν ευθιξία να βγουν να διαψεύσουν ότι θα ψηφίσουν Δήμα. Θέλει φιλότιμο και κότσια για να το κάνουν.

Τι ψυχή θα παραδώστε μωρέ; Δεν ντρέπεστε να αβαντάρετε ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ; Για πόσες χιλιάδες ευρώ διαφήμιση και υποσχέσεις γελοιοποιείστε στο πανελλήνιο;

evaggelatos-pretenteris-tragas2

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εκφράζει τον ανθρώπινο αλλά και δημοσιογραφικό του αποτροπιασμό που λειτουργοί του Τύπου και των ΜΜΕ, οι οποίοι έχουν πιάσει τα ταμπούρια σε μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, εδώ και καιρό έχουν γίνει “φυσαρμόνικες” της εξουσίας, αβαντάροντας με τον λόγο τους και τις ενέργειες τους κακουργηματικές συστηματικές πράξεις πολιτικών και διαμορφώνοντας κλίμα υπερ θεσμικών παραγόντων, παραβατικών και εγκληματικών στοιχείων που εαν αλλάξουν τα πολιτικά πράγματα, κάποιοι από αυτούς τους πολιτικούς κινδυνεύουν να πάνε φυλακή.
Ένα μοναδικό ερώτημα θα θέσουμε και τα υπόλοιπα ας τα σκεφτούν οι εκονιζόμενοι επιστρατεύοντας το φιλότιμο τους: Αλήθεια , τι ψυχή θα παραδώσετε; Δεν ντρέπεστε λίγο; Λίγη τσίπα δεν υπάρχει;
Τίποτα άλλο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...