Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ τα λέει έξω από τα δόντια: "Η Ν.Δ. υπέστη καθαρή ήττα"

Στην εισήγησή του, ο Σάκης Ιωαννίδης ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: Η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε αύξηση 4 ποσοστιαίων μονάδων στο ηλικιακό κοινό 18-34 σε σχέση με το 2012. Πιο συγκεκριμένα, στο ηλιακό κοινό 18-34 η Νέα Δημοκρατία σημείωσε τη δεύτερη καλύτερή της επίδοση.Τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ είχε δυναμική παρουσία στον προεκλογικό αγώνα. Αξιομνημόνευτη είναι η παρουσία της σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις καθώς και σε ολόκληρη εκλογική διαδικασία.
Ο Σάκης Ιωαννίδης χαρακτήρισε καθαρή την ήττα της Νέας Δημοκρατίας και στάθηκε στο γεγονός ότι οι πολίτες στάθηκαν απέναντι στο σκληρό διακύβευμα που τέθηκε, ενώ τόνισε ότι οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι του κόμματος έμειναν στο σπίτι τους, αγνοώντας τις ακραίες φωνές και την στρατηγική του φόβου.
Επιπλέον, σχετικά με την συμπεριφορά πρωη κυβερνητικών στελεχών, είπε συγκεκριμένα: “Τι άλλο από αστοχία είναι να ακούν οι πολίτες Υπουργό της Κυβέρνησης να δηλώνει υπερήφανος για τις πολιτικές περικοπών και να διεκδικεί την πατρότητα αυτών”. “Πόσο καλό μας έκαναν οι δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ του στυλ δε θέλω να μου κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν”. Η αναφορά φυσικά φωτογράφισε τον Άδωνη Γεωργιάδη, που ως Υπουργός Υγείας είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με την παραπάνω αποστροφή του.
Κλείνοντας την ουσιαστική και μακροσκελή τοποθέτησή του, ο Σάκης Ιωαννίδης ανέφερε πως θα συγκλιθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες τα όργανα της ΟΝΝΕΔ ζητώντας παράλληλα να πράξει το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις