Παλιά πήγαινε πρώτος ο Αμερικανός πρέσβης στον πρωθυπουργό, και αυτός στον Πρέσβη…


Παλιά πήγαινε πρώτος ο Αμερικανός πρέσβης στον πρωθυπουργό, και αυτός στον Πρέσβη…Τα παλιά …καλά χρόνια, ο εκάστοτε Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, επισκεπτόταν πρώτος τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον υπουργό Εξωτερικών. Με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου τα πράγματα φαίνεται ότι άλλαξαν… Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα Ζοu Xiaoli o oποίος του επέδωσε συγχαρητήρια επιστολή του πρωθυπουργού της Κίνας Li Keqiang με την οποία τον συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων του, τονίζοντας τη σημασία που αποδίδει η Κίνα στις σχέσεις της με τη χώρα μας και την προοπτική ενίσχυσής τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, χθες ο κ. Τσίπρας είχε συναντηθεί με τον πρέσβη της Ρωσίας. Το ραντεβού του Κινέζου πρέσβη Τζόου Σιαολί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δεν είχε ανακοινωθεί, αναφέρει η εφημερίδα.
Στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τηλεφώνησαν σήμερα προκειμένου να τον συγχαρούν για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ο πρωθυπουργός του Καζακστάν κ. Μassimov, ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας κ. Stubb, ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ http://WWW.PROTOTHEMA.GR

mignatiou

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις