Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

ΜΑΚΕΛΕΙΟ LIVE: ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ YOUTUBE ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΙΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”-ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ YOUTUBE-ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

EVRAIOI1

Με μια πρωτοφανή απόφαση “ποινής” προς το ΜΑΚΕΛΕΙΟ το Αμερικανικό YOUTUBE αποφάσισε να επιβάλλει κυρώσεις στην…δημοσιογραφική δουλειά που κάνουμε, να επιβάλλει δηλαδή λογοκρισία με την αιτιολογία για “ρατσιστική συμπεριφορά” επειδή σε τηλεοπτική εκπομπή προβάλλαμε εμπεριστατωμένη ιστορική έρευνα υπό τον τίτλο ”

ΕΒΡΑΙΟΙ – Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μετά από την προβολή του ρεπορταζ και αφού πέρασαν μήνες, το αμερικανικό youtube είδε ρατσισμό και μας αφαίρεσε την δυνατότητα να ανεβάζουμε ρεπορταζ και εκπομπές στο κανάλι του.
ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ από εδώ και στο εξής ανεβάζει τις εκπομπές του στο Ρώσικο youtube, εκεί που ήδη ανήκουμε και οργανικά αλλά και-κατά την δική μας εκτίμηση-και από πλευράς εθνικών συμφερόντων αλλά και εξωτερικής πολιτικής, γεγονός που θα πρέπει να δει σοβαρά η Ελληνική κυβέρνηση εαν έχει τα “γκατς” και εαν βέβαια την αφήσουν οι Αμερικανοί κουμανταδόροι της ντόπιας πρεσβείας αλλά και του Διεθνούς Αμερικανικού Φόρουμ που δείχνει να “συμπαθεί” τον σημερινό πρωθυπουργό όχι επειδή τον αγαπάει αλλά επειδή λειτουργεί αποσταθεροποιητικά (και καλά κάνει)στους ξεχαρβαλωμένους Ευρωπαικούς αρμούς.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τους Αμερικανούς για ρατσισμό, απρέπεια και λογοκρισία, τους δηλώνουμε ότι από εδώ και στο εξής είμαστε απέναντί τους και τους υποσχόμαστε ότι θα καλοπεράσουν . Και μην μας πείτε ότι έχουμε κάτι να φοβηθούμε από τα ραμολιμέντα της Διεθνούς Τάξης Πραγμάτων. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ούτε εμείς ούτε και η πονεμένη και πολυ-σκοτωμένη πατρίδα μας. Μια ματιά στην ιστορία του 1821 θα σας πείσει για όσα λέμε.
@@@Eπισημαίνουμε ότι οι παλιές εκπομπές μας είναι ακόμα στο κανάλι μας ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2012 αλλά  πια δεν υπάρχει η δυνατότητα -λόγω ποινής-να ανεβάσουμε καινούργιες εκπομπές στους Αμερικανούς. Στο καλό…
Δείτε την χθεσινοβραδυνή εκπομπή μας από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: