Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΕ ΕΛΑΣ-ΕΥΠ: ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΝΤΥΘΗΚΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΖΕΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ-ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ

ELAS-epiorkoi

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο κορυφαίος πράκτορας υπήρχε ενδεχόμενο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ να γινόταν και διευθυντής της αντικατασκοπίας ενώ είναι ένα από τα πιο γνωστά κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ στην Κατεχάκη. Πρόκειται για ένα τετραπέρατο ζουλάπι που χειρίζεται καλά τις κομματικές γνωριμίες, έχει διασυνδέσεις με το χώρο των φυλακών, πουλάει εκδουλεύσεις σε ξένους και εγχώριους δουλέμπορους που λέει ότι τους χρησιμοποιεί ως πηγές ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με το προηγούμενο σύστημα διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ειδικά με το περιβάλλον Βενιζέλου. Για το συγκεκριμένο πρόσωπο, υπάρχει φρέσκο δημοσίευμα που ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα και κυριολεκτικά τον αποκαθηλώνει: Από το 2013 το Τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος φέρεται να είχε αποφασίσει να ανοίξει τα κινητά του τηλέφωνα και να τον παρακολουθεί διαρκώς. Στα αυτιά των διωκτικών αρχών είχαν φθάσει “καρφωτές” ότι εμπλέκονταν σε περίεργες επαφές με Τούρκους δουλέμπορους που έφερναν λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική μέσω Τουρκίας. Το πρόσωπο αυτό που γνωρίζει τα κατατόπια των λαθρομεταναστών και τους τρόπους εισόδου στην Ελλάδα όχι απλώς διευκόλυνε αλλά εμφανίζεται ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης έναντι μεγάλων οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Στο κύκλωμα φέρεται να επλέκονται και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ , ειδικά από το Τμήμα Αλλοδαπών ενώ υπάρχει “μυρωδιά” και σκιά εμπλοκής ακόμα και για άρτι αφιχθέν πρόσωπο στην ΕΥΠ που ξέρει καλά τις υποθέσεις λαθραίων και τα μονοπάτια εισόδου στη χώρα μας και έχει καταλάβει καίριο πόστο πουλώντας εκδουλεύσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και εμφανιζόμενος από τις τάξεις του κομματικού ΠΑΣΟΚ, στην αντιπέρα όχθη ως αριστερός!
Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι αναφορές στον Τύπο για διαφθορά και υπηρεσιακή σήψη των εν λόγω,  θα δύνατο να θεωρηθούν ως μέρος από τα γνωστά αλληλοφαγώματα με τις διάφορες βρώμικες φατρίες ΕΥΠ και ΕΛΑΣ που κατά καιρούς τρώνε τις σάρκες τους για μια θέση και ένα γαλόνι παραπάνω. Όμως όσοι γνωρίζουν καλά συγκεριμένα περιστατικά επιμένουν ότι οι τηλεφωνικές συνομιλίες, τους καίνε κυριολεκτικά. Μέχρι και συναντήσεις σε ψησταριές με Τούρκους έχουν καταγραφεί. Τι ήθελαν εκεί; Να φάνε δίπιτα με γύρο και τζατζίκι; Μια ακόμα λεπτομέρεια που τρομάζει για ένα από τα υπηρεσιακά στελέχη της ΕΥΠ που παρουσιάζονται ως περιέργως εμπλεκόμενα είναι τα ταξίδια συγγενικών του προσώπων πρόσφατα σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Τι πήγαν να κάνουν εκεί; Να κουβαλήσουν παγωτά ή να βγάλουν έξω χρήματα που δεν έπρεπε να βρεθούν σε ελληνικές τράπεζες;
Για την ιστορία, σύμφωνα με το δημοσίευμα που τους ανακατεύει(και από όσο είμαστε σε θέση να ξέρουμε θα ανακατευτούν κι άλλοι), η υπόθεση είχε ανατεθεί στο Εσωτερικών Υποθέσεων αλλά θάφτηκε το 2013. Τότε κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και τα λαμόγια καλύφθηκαν. Τώρα που υποτίθεται κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ(με την συνδρομή των ίδιων πρασινοφρουρών)υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να μάθουμε αλήθειες και να πάει κανένας βρωμιάρης φυλακή; Και γιατί μια υπόθεση που θεωρείται “δεμένη” δίνεται στον Τύπο υπό μορφή διαρροών ενώ κανονικά θα έπρεπε όλοι αυτοί να βρίσκονται ήδη στο γραφείο του ανακριτή; Που είναι η δικογραφία και πάνω από όλα που είναι οι διώξεις; Εκτός κι αν κάποιοι αναλώνονται σε αλληλομαχαιρώματα παίζοντας με ένα τόσο σοβαρό θέμα όσο η λαθρομετανάστευση. Και επιπρόσθετα θεωρούν ότι πάλι η βρωμιά θα κουκουλωθεί.Δεν υπάρχουν σχόλια: