Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιωάννινα: Καταγγελίες για απόπειρες αρπαγής παιδιών!


Η αστυνομία αναζητά ένα κόκκινο αγροτικό φορτηγάκι με τρεις επιβάτες που σύμφωνα με δύο καταγγελίες, επιχείρησαν να προσελκύσουν ανήλικα παιδιά...
475ast

Η αστυνομία αναζητά ένα κόκκινο αγροτικό φορτηγάκι με τρεις επιβάτες που σύμφωνα με δύο καταγγελίες, επιχείρησαν να προσελκύσουν ανήλικα παιδιά
Ο σκοπός τους ακόμη παραμένει άγνωστος με τις αστυνομικές αρχές να «χτενίζουν» την περιοχή των Ιωαννίνων για να εντοπίσουν τους επιβάτες.
Όπως κατήγγειλε η μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, το φορτηγάκι πλησίασε το παιδί της σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Αμφιθέας Ιωαννίνων, με τον οδηγό να φωνάζει το αγόρι με το πρόσχημα πως θα του δώσει σοκολάτα. Το αγόρι αρνήθηκε και συνέχισε το δρόμο του, με το όχημα να τον ακολουθεί και μόλις ο 10χρονος άρχισε να τρέχει αυτό το καταδίωξε με την όπισθεν!
Το περιστατικό αυτό ήταν το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς είχε προηγηθεί καταγγελία για ανάλογη απόπειρα αρπαγής ανήλικου παιδιού στο γειτονικό Πέραμα Ιωαννίνων! Και τα δυο ερευνώνται με προσοχή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που προσπαθούν να εντοπίσουν το ύποπτο όχημα από τυχόν βίντεο που μπορεί να κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στις δυο περιοχές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις