Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Η Αθήνα διαψεύδει τα σενάρια περί πρόωρης κάλπης


Η Αθήνα διαψεύδει τα σενάρια περί πρόωρης κάλπης
Αθήνα: Η λαϊκή νομιμοποίηση που τυγχάνει η πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε όσους απεργάζονται σενάρια εκλογών, τονίζουν κυβερνητικές πηγές σε απάντηση του δημοσιεύματος της «Bild» που εμφανίζει την κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αναλόγως της έκβασης των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και δανειστές.
 
«Για ακόμα μια φορά επανέρχονται σενάρια περί εκλογών. Η λαϊκή νομιμοποίηση που τυγχάνει η πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε αυτά τα σενάρια. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την αναζήτηση μιας αμοιβαία επωφελούς λύσης, τηρώντας τη λαϊκή εντολή, και αφήνουμε τους άλλους να απεργάζονται ό,τι σενάρια τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα» είναι η απάντηση κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου στο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας.
 
Για σενάρια σκοπιμότητας από την «Bild» κάνει επίσης λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, επισημαίνοντάς σε σχόλιό του στο Twitter ότι η κυβέρνηση διαθέτει σαφή εντολή για διαπραγμάτευση και κοινά αποδεκτή λύση, και όχι για νέες εκλογές. «Η Bild φτιάχνει και πάλι σενάρια σκοπιμότητας», αναφέρει.
- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/251449/i-athina-diapseydei-ta-senaria-peri-prooris-kalpis#sthash.u19lD0EL.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: