Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ “ΚΑΡΦΩΣΕΙ” ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

obama-varoufakis2

Το αβίαστο γέλιο 250 παρισταμένων προκάλεσε ο Μπάρακ Ομπάμα, αναφερόμενος στο Γιάνη Βαρουφάκη. Στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου που έγινε την16ην Απριλίου και η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, χαμογελώντας ανακοίνωσε την παρουσία εκεί του Έλληνα υπουργού Οικονομικών –αφού προσπάθησε πολύ για να προφέρει το όνομά του- λέγοντας παράλληλα πως «ήρθε και μας έφερε λεφτά».

Ο Βαρουφάκης, μπορεί να γέλασε όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, γνωρίζοντας άλλωστε πως ο Αμερικανός πρόεδρος, παρά τον αιχμηρό χαρακτήρα του σχολίου του, χρησιμοποιεί πολύ συχνά τέτοιου είδους χιούμορ, και όταν αυτοσαρκάζεται, αλλά η Ελλάδα δεν είναι για σαρκασμό ,γιατί δεν είναι η πατρίδα του η Αφρική.
Σύμφωνα με το ixnos, στο κάτω –κάτω γιατί να του φέρει λεφτά ; Tου χρωστάμε;
Aπεναντίας αυτός μας χρωστά που χρησιμοποίησε όλα τα χρόνια την χώρα με τις κολοβάσεις σαν τσιφλίκι του.
Η αλήθεια;  Περίπου στο πεντάλεπτο η συνάντηση. Φυσικά, τα όσα αναφέρθηκαν στην Αθήνα (και σε επίσημη ανακοίνωση), ότι δήθεν ο υπουργός Οικονομίας θα είχε και «κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο κ. Obama», απλά πιστοποίησαν την ανευθυνότητα, άγνοια, η παραπληροφόρηση του υπουργείου και των ελληνικών ΜΜΕ.
Η δε Φωτογραφος Ρένα Δούρου είδε τον Ομπάμα και μας ξενάγησε στον Λευκό Οίκο….. αφού ως γνωστόν ο Μπαρακ βαδίζοντας στα χνάρια του Κλίντον, έχει αδυναμία στην… φούστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: