Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

TO “OΧΙ” ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ! ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ; – ΤΟ ΑΣΙΓΑΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!

evraioi1


Η υπόθεση εργασίας «συμμαχία με το Ισραήλ για συνεκμετάλλευση» των όποιων κοιτασμάτων υποθαλάσσιου πλούτου υπάρχει στην Ελληνική θάλασσα, ήρθε πάλι στην επιφάνεια.
Όμως το Γένος των Ελλήνων και ειδικά το μεγάλο Πατριωτικό Μέτωπο που βουβό παρακολουθεί τις εξελίξεις και τα παζάρια, δεν ξεχνά. Το ασίγαστο μίσος των εβραίων κατά των Ελλήνων δεν είναι δικές μας φαντασιώσεις. Αποτελεί ιστορική διαπίστωση, που την γνωρίζει όλος ο κόσμος, που διαβάζει βιβλία ιστορίας.

Είναι ο ίδιος λόγος που η τηλεοπτική εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αποκλείστηκε από το Αμερικανικό youtube και αναγκάστηκε πια να προβάλλεται από το Ρωσικό.
Τι πείραξαν τους φίλους μας τους Ισραηλινούς; Οι πικρές αλήθειες;
Το γεγονός ότι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ήταν μια από τις ελάχιστες ελεύθερες φωνές που στηλίτευσαν τα εγκλήματα και τις θηριωδίες των Ισραηλινών στη Μέση Ανατολή, και στην πολύπαθη Γάζα; Και τα σκοτωμένα παιδάκια; Οι χαροκαμένες μάνες; Οι Ιουδαίοι ελεύθεροι σκοπευτές που σκότωναν άμαχους από τις ταράτσες και χασκογελούσαν στη θέα του αίματος; Μήπως αγαπητοί μας φίλοι από το Ισραήλ όλα αυτά είναι ρατσισμός; Μήπως κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε φασίστες και ρατσιστές και να πάμε φυλακή για τον αντιρατσιστικό νόμο; Γιατί; Γιατί όλοι σιωπούν; Γιατί ουδείς μιλάει εναντίον σας; Γιατί όλοι κάνουν τις κότες;
evraioi2
 Ιδού τα εγκλήματα της ιστορίας
-Ο Αυτοκράτωρ Μέγας Κωνσταντίνος κατάργησε τα προνόμια, που είχαν οι εβραίοι και ευνόησε τον εκχριστιανισμό τους. Οι Ιουδαίοι που εβαπτίζοντο ελιθοβολούντο από τους ομοθρήσκους τους μέχρι θανάτου….Επί Φωκά π.χ. αιφνιδιαστικά στην Αντιόχεια επιτίθενται κατά των Ελλήνων και σφάζουν πολλούς μεταξύ των οποίων και τον Πατριάρχη Αναστάσιο….Όταν ο βασιλεύς της Περσίας Χοσρόης εξεστράτευσε κατά του Βυζαντίου νόμισαν, ότι βρήκαν την ευκαιρία να εκδικηθούν. Συμμαχούν με τους Πέρσες και κατατάσσονται στον στρατό τους. Ξαναγύρισαν στην Παλαιστίνη και έσφαξαν Έλληνες. Τελικά ο Ηράκλειος νίκησε τον Χοσρόη και τους κατέσφαξε και ακόμη τους έδιωξε απ’ τα Ιεροσόλυμα. Είναι ψέματα όλα αυτά;
 Η αντιπαράθεση του Αγίου με τους Εβραίους
Η βιογραφία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που περιλαμβάνεται στο Νέον Μαρτυρολόγιον, δεν είναι γραμμένη από τον επιμελητή του μαρτυρολογίου άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη, αλλά από το μαθητή και ακόλουθό του Σάπφειρο Χριστοδουλίδη, αυτόπτη και αυτήκοο μάρτυρα του βίου και των διδαχών του.…Οι Εβραίοι των Ιωαννίνων, από καθαρό θρησκευτικό φανατισμό εναντίον των χριστιανών, «μη υποφέροντας να κηρύττεται η πίστις και το Ευαγγέλιον του Ιησού Χριστού», συκοφάντησαν τον άγιο στον τοπικό πασά, ότι δήθεν είναι «απεσταλμένος από τους Μοσχόβους» (Ρώσους), για να παρασύρει τους ραγιάδες και να πηγαίνουν στη Ρωσία.
Έτσι, προγραμματίστηκε ο θάνατός του από τις οθωμανικές αρχές, όμως το σχέδιό τους δεν εκπληρώθηκε. Πιθανόν οι χριστιανοί, μαθαίνοντάς το, να δωροδόκησαν τους Τούρκους, γιατί ο Χριστοδουλίδης γράφει ότι «επροξενήθη αρκετή ζημία χρημάτων εις το κοινόν των χριστιανών». Από τότε ο άγιος «άρχισε να στηλιτεύη την πονηρίαν και το αδιάλλακτον μίσος, οπού έχουν κατά των χριστιανών οι Εβραίοι». Στη συνέχεια ο άγιος ήρθε στα Ιωάννινα και, πρώτον, «εκατέπεισε τους χριστιανούς να μεταβάλουν το κοινόν παζάρι από την Κυριακήν εις το Σάββατον, το οποίον τους επροξένησε μεγίστην φθοράν» (στους Εβραίους).
Δεύτερον, «τους εκήρυξε διά φανερούς εχθρούς, και ότι είνε έτοιμοι κάθε καιρόν να κάμουν κάθε κακόν εις τους χριστιανούς». Και τρίτον, «θέλοντας να βγάλη από τας κεφαλάς των χριστιανών τας μακριάς φούντας και τα τοιαύτα, τα οποία ηγόραζον από τους Εβραίους, τους εδίδασκε πως είνε ακάθαρτα, ότι επί ταυτού διά τους χριστιανούς οι θεοκτόνοι τα μολύνουσι, και να μη τα αγοράζωσιν ολότελα». Έτσι η αντιπαράθεση του αγίου με τους Εβραίους κλιμακώθηκε, οπότε κάποιοι από αυτούς δωροδόκησαν τον Κουρτ πασά για να τον βγάλει από τη μέση. Ο πασάς δέχτηκε και ο άγιος απαγχονίστηκε, κατ’ ουσίαν δολοφονήθηκε, ως γνωστόν, στο Κολικόντασι στις 24 Αυγούστου 1779. Ο άγιος δεν αντιστάθηκε.
Το σώμα του ρίχτηκε στο ποτάμι με μια πέτρα στο λαιμό, τρεις ημέρες μετά εθεάθη να πλέει όρθιο, σα να ήταν ζωντανός. Οι χριστιανοί τον ανέσυραν και τον έθαψαν. Τιμήθηκε ως άγιος από το λαό αμέσως, ενώ επίσημα κατατάχθηκε στο αγιολόγιο μόλις μετά από 182 χρόνια, το 1961.


Δεν υπάρχουν σχόλια: