Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΒΙΛΕΣ …ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΝΑ ΕΚΤΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ! ΤΟ “ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ” ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙ… ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ! Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΓΟΝΟΣ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ!

gty_teen_porn_addiction_jp_120507_wg

Είχε σοκάρει πριν από λίγο καιρό η υπόθεση του 22χρονου και το πώς εκβίαζε νεαρά ανήλικα κορίτσια προκειμένου να “εξασφαλίσει” γυμνό και αισθησιακό περιεχόμενο μέσω διαδικτύου. Ακούγεται απίστευτο αλλά συνέβη. Ή μάλλον συμβαίνει. Φερόμενος ως μοντέρ βίντεο παιδικής πορνογραφίας και εκβιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού, γνωστός και ως «δράκος» του Facebook είναι ο πρώτος φυλακισμένος σε… βίλα της Εκάλης. Συγκεκριμένα, ο πρώτος κατηγορούμενος για τον οποίο διετάχθη ο περιορισμός στην οικεία του, σύμφωνα με σχετικό άρθρο εφημερίδας.
Σύμφωνα με το άρθρο που διαβάσαμε, ο 22χρονος γόνος εύπορης οικογένειας, που ασχολείται με τις εισαγωγές-εξαγωγές αθλητικών ειδών, τις τελευταίες επτά ημέρες βρίσκεται «φυλακισμένος» στο σπίτι του με έναν αστυνομικό στο κατώφλι της οικίας του. Στον 24χρονο έχει απαγορευτεί η έξοδος από το σπίτι του και η πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η απόφαση των δικαστικών λειτουργών προήλθε μετά από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του ή όχι.
Ετσι αποφάσισαν τον κατ’ οίκον περιορισμό του, έως τη λήψη της απόφασης, η οποία θα βγει σήμερα.
Ο 22χρονος που αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις διατάξεων των άρθρων 348 Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 348Γ Π.Κ. «Πορνογραφικές Αναπαραστάσεις Ανηλίκων», πράξεις τελεσθείσες μέσω Διαδικτύου.
Ο νεαρός συνελήφθη μετά από καταγγελία 14χρονης την οποία εκβίαζε μέσω Facebook. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας υποστηρίζουν ότι ο νεαρός για να εκβιάσει τα ανήλικα κορίτσια, είτε αλίευε μόνος του τις φωτογραφίες, είτε πρώτα γινόταν διαδικτυακός φίλος μαζί τους. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του στο μοντάζ μόνταρε με τις φωτογραφίες αυτές βίντεο παιδικής πορνογραφίας, τοποθετώντας τα πρόσωπα των ανηλίκων σε αυτά πρωταγωνιστριών πορνό.
Στη συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους και τα εκβίαζε ότι θα διαρρεύσει τα συγκεκριμένα βίντεο στον οικογενειακό και φιλικό τους περίγυρο, καθιστώντας τα υποχείριά του. Μάλιστα, έβαζε τα ανήλικα να προβαίνουν σε διαδικτυακά ακατονόμαστες πράξεις και τις κατέγραφε. Είναι χαρακτηριστικό ότι για ένα κορίτσι 14 ετών είχε καταγράψει 14 βίντεο, σκηνοθετώντας ερωτική ταινία μιας ώρας.
Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κάνει το ίδιο και με άλλες ανήλικες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: