ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!! ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: ” ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ”! ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ…ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΤΥΧΕ, ΑΛΛΑ…ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ…ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ!!

kouroymplis-630x400

Δεν θα παραστεί αύριο στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας για την περιφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις που υπήρξαν στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουρουμπλής αναγκάστηκε να κάνει πίσω.

«Είναι θέμα εντελώς προσωπικό του κάθε ανθρώπου και δεν χρειάζεται να συνεχίζουμε να το συζητάμε», δήλωσε ο ίδιος σχετικά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
Ενώ είχε αρχικά ανακοινώσει ότι το πρωί της Παρασκευής θα επισκεφτεί το αντικαρκινικό νοσοκομείο Αγιος Σάββας για να παραστεί στην περιφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας εντός του ιδρύματος, τελικά θυμήθηκε ότι είχε μία άλλη πολύ σημαντική υποχρέωση. Συγκεκριμένα, θυμήθηκε ότι έπρεπε να πάει στη Γενεύη για μία διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έτσι η εμφάνισή του στο νοσοκομείο δεν θα πραγματοποιηθεί!
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Νίκος Φίλης άφησε αιχμές και κατά του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή -με γνωστό ως τότε ότι θα παραστεί στην περιφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο- λέγοντας ότι “δεν προσδίδει κάποιο κύρος η υποδοχή των λειψανων από τον υπουργό Υγείας”.
Αιχμές κατά του υπουργού Υγείας είχε αφήσει και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου δήλωσε ότι είναι υπέρ του ουδετερόθρησκου κράτους.
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις