Βολές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά τις αναφορές για παρακώληση της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε χαρακτηριστικά, «Δεν μπορεί να υποστηριχθεί η επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη για την ΕΡΤ κι αυτό το έχω ήδη πει στον πρωθυπουργό».
Προσθέτοντας στη συνέχεια, πως δεν συγκρούεται με τις πρωθυπουργικές επιλογές όμως αυτό έκανε στην ουσία, χαρακτηρίζοντας τον Ταγματάρχη φθαρμένο πρόσωπο. «Δεν συγκρούομαι ούτε με τον πρωθυπουργό ούτε με την κυβέρνηση. Πρέπει να είμαστε πιο συλλογικοί και να μη διαλέγουμε φθαρμένα πρόσωπα».
Αιχμές και για την διαπραγμάτευση
Κατά την ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, άφησε αιχμές και για την διαπραγμάτευση
Η διαπραγμάτευση είναι ζήτημα δημοκρατίας και όχι οικονομίας, ανέφερε στην εισήγησή της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Χρέος μας είναι να ενισχύσουμε την κυβέρνηση ώστε να φέρει εις πέρας τη λαϊκή εντολή» συμπλήρωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.
Περιγράφοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης η ίδια είπε πως δεν μπορεί να καταλήξει ούτε σε διαχείριση ούτε σε ενσωμάτωση.
Αναφερόμενη στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου που έχει η ίδια συστήσει, τόνισε ότι μπορεί να ζητήσει αναστολή της πληρωμής χρέους μέχρι να τελειώσει το έργο της.
crashonline.gr