Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ  για πρώτη φορά για την υπόθεση της <εγκληματικής οργάνωσης > κλήθηκε ο πρόεδρος  του Ολυμπιακού  Βαγγέλης  Μαρινάκης ο οποίος απαξίωσε την κλήτευση του και δεν παρουσιάστηκε ενώ έλαβε προθεσμία με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Βασίλη Δημακόπουλο για να απολογηθεί στις αρχές Ιουνίου .

Σύμφωνα με ποδοσφαιρικό παράγοντα η άρνηση Μαρινάκη (σ.σ ο μόνος κατηγορούμενος σε αυτή την υπόθεση που δεν εμφανίστηκε στον ανακριτή Γιώργο Αδρεάδη )  να δηλώνει <<παρών>>  στην ανάκριση έγινε προς αποφυγή της αρνητικής δημοσιότητας που θα προκαλούσε η εμφάνιση του στα δικαστήρια της  Ευελπίδων .
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ  Ολυμπιακός στο  πόρισμα του πρώην αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Καρέα , χρεώνεται για κακουργηματικές κατηγορίες . Πρόκειται για αυτές τις ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης της   ηθικής  αυτουργίας εκβίασης με απειλή βλάβης  δραστηριότητας που ασκεί ο  εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις  κατ’ επάγγελμα και κατ’  εξακολούθηση, της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος  για τον άνθρωπο και και της ηθικής αυτουργίας σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία – δωροληψία για αλλοίωση  αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις  από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επεδίωκε ο δράστης .
Ωστόσο στον ανακριτή κατά  της  διαφθοράς παρουσιάστηκε χθές προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της δωροδοκίας – δωροληψίας για αλλοίωση  αποτελέσματος αγώνα ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδιακού . Γιάννης  Κομπότης .   Αμέσως   μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος και του επιβλήθηκε , με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως  ο περιοριστικός όρος της μη συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσης του , όρος ο οποίος έχει επιβληθεί και σε ακόμα τρείς κατηγορούμενους στην υπόθεση  οι οποίοι απολογήθηκαν τις προηγούμενες  ημέρες .
<<Δώσαμε τις απαραίτητες εξηγήσεις τις οποίες θεωρούμε ειλικρινείς και βάσιμες>> ανέφερε  σε δηλώσεις του ο Κος  Κομπότης κατάτην αναχώρηση του από τα δικαστήρια . Νωρίς το πρωί δύο ακόμα κατηγορούμενοι για την υπόθεση της <εγκληματικής οργάνωσης >  που φέρεται να λυμαίνεται το  Ελληνικό   ποδόσφαιρο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς στις αρχές Ιουνίου  . Πρόκειται  για τον πρώην νομικό σύμβουλο της   ΕΠΟ  Θεόδωρο Κουρίδη (2 Ιουνίου)  και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ Αριστείδη Σταθόπουλο ,(3 Ιουνίου) . Την Πέμπτη αναμένεται να περάσουν και άλλοι κατηγορούμενοι το κατώφλι  του ανακριτή .  
Έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες :  Ο Κος  ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ  υπέβαλε την παραίτηση του από την Διοίκηση της  ΠΑΕ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: