Πέρασαν τα σύνορα της Ε.Ε. οι «Λύκοι της νύχτας»


#
Παρά τις απειλές να σταματήσουν την μοτοπορεία τους τα μέλη της ρωσικής λέσχης μοτοσικλετιστών «Λύκοι της νύχτας» πέρασαν τελικά τα σύνορα της Ε.Ε. στο ταξίδι τους προς το Βερολίνο για τον εορτασμό της 70ης επετείου από την ήττα του φασισμού. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε στη Μόσχα το Σάββατο 25 Απριλίου συνεχίστηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοίνωσαν οι «Λύκοι της νύχτας» την Πέμπτη. Αρκετοί εξ αυτών μπήκαν στην επικράτεια της ΕΕ παρά τις προσπάθειες των αρχών να εμποδίσουν την πορεία.
«Παρά τις εντολές που δίδονται σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς να μην αφήσουν τους ‘’Λύκους της νύχτας’’ να περάσουν, εμείς καταφέραμε να περάσουμε τα σύνορα!» ανέφερε το μήνυμα από τον αρχηγό της ομάδας, τον μοτοσικλετιστή Αλέξανδρος «Χειρουργό» Ζαλντοστανοφ στο blog της λέσχης.
«Τώρα τα παιδιά ταξιδεύουν στην προγραμματισμένη διαδρομή τους. Προορισμός η Μπρατισλάβα.Εκεί πρόκειται να συναντηθούν με μοτοσικλετιστές από τη Βαλκανική Χερσόνησο», έγραψε η ομάδα, σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Απριλίου.
Σε αυτή την ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook, οι ποδηλάτες ανακοίνωσαν ότι τα νέα για το διασυνοριακό πέρασμα τους. Το blog της λέσχης ανέφερε ότι οι μοτοσικλετιστές είχαν περάσει στην Ευρώπη στις 23:00 το βράδυ της  29ης Απριλίου, αλλά δεν εξήγησε ακριβώς που έγινε η διέλευση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις