Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tρόμος: Oι τζιχαντιστές θα μπορούν να εξαπολύσουν επίθεση με πυρηνικά σε 12 μήνες!


Προπαγάνδα… τρόμου έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό το Ισλαμικό Κράτος. Ωστόσο, αυτή τη φορά υπερέβη κάθε όριο διαμηνύοντας σε όλους...
b3ccc44e8a31aec11f1187fbe2d20174_XL

Προπαγάνδα… τρόμου έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό το Ισλαμικό Κράτος. Ωστόσο, αυτή τη φορά υπερέβη κάθε όριο διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους ότι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν στην κατοχή τους πυρηνικά σε διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.
Ειδικότερα, άρθρο του περιοδικού Dabiq που απηχεί τις θέσεις των τζιχαντιστών, αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος αναπτύσσεται τόσο γρήγορα ώστε σε ένα χρόνο να μπορεί να αποκτήσει το πρώτο του πυρηνικό όπλο.
Το άρθρο με τίτλο «Η τέλεια καταιγίδα» ξεκινά περιγράφοντας την κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί μετά τη συμμαχία με την τρομοκρατική οργάνωση Μπόκο Χαράμ για να καταλήξει στη συνέχεια με τον εξής συλλογισμό: «ας βάλω ένα υποθετικό ερώτημα στο τραπέζι. Το ισλαμικό κράτος έχει δισεκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα οπότε θα μπορούσε να αγοράσει από το Πακιστάν μια πυρηνική συσκευή».
Ορισμένοι υπολογίζουν ότι το ισλαμικό κράτος έχει στη διάθεσή του 2 δισ. δολάρια αν και μέχρι σήμερα είναι αδύνατο να εξακριβώσει κανείς το ακριβές ύψος του ποσού αυτού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις