ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΕΙ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 2 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ-ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!

MITROPOULOS-MIXELOGIANNAKIS

Ενώ χθές ο κ. Μιχελογιαννάκης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτά τα μέτρα, ΣΉΜΕΡΑ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ζητώντας διευκρινίσεις.
Μερική αναδίπλωση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, αναφορικά με την ψήφιση της συμφωνίας Ελλάδας – δανειστών.
Ενώ χθές ο κ. Μιχελογιαννάκης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτά τα μέτρα, σήμερα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ζητώντας διευκρινίσεις.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Channel 9, ο Γ. Μιχελογιαννάκης υποστήριξε ότι μία τέτοια συμφωνία θα αποτελέσει “μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα” και ότι θα διευρύνει την κοινωνική εξαθλίωση, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε να σταματήσει.
«Με τα νέα μέτρα υπολογίζω ότι θα χάσουν απ’ την τσέπη τους οι Έλληνες τουλάχιστον δύο μισθούς» τόνισε χαρακτηριστικά, καλώντας τον Τσίπρα να αρνηθεί έναν τέτοιο συμβιβασμό.

Αντικοινωνική χαρακτήρισε την ελληνική πρόταση για συμφωνία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.

«Πιστεύω ότι στο τέλος, αυτό το πακέτο που έχετε ανά χείρας δεν μπορεί να έρθει στην ελληνική Βουλή» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

«Η προσωπική μου στάση είναι ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να ψηφιστούν», δήλωσε ο ίδιος.
τΟ μακελειο απευθύνεται και στους δύο: Μιχελογιαννάκη πήγαινε ρε να φας καμια σπαλομπριζόλα στο Σύνταγμα με τους λαθραίους απεργούς πείνας . Μητρόπουλε ακόμα δεν ήρθε το συγχωροχάρτι από το δικαστήριο για να μην πληρώσεις τα 2 εκ ευρώ που χρωστάς στηνεφορία;
Ε ρε κάτι αριστεροί γιαλαντζί.
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις