Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Λαθρομετανάστες δεν έχουν αφήσει τίποτα ΟΡΘΙΟ στην Λέσβο! Έχουν ρημάξει μέχρι και εικονοστάσια και εξωκλήσια! (φωτο&βιντεο)

m1

Λαθρομετανάστες προβαίνουν σε πράξεις, που δημιουργούν έντονη ανησυχία στην κοινωνία του νησιού.
Έχουν καταγραφεί έστω και ανεπίσημα – εκτός των πρόσφατων επεισοδίων – μικροκλοπές, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμοί και φθορές σε κινητές και ακίνητες περιουσίες, όπως διαβάζουμε στο lesvosnews.gr
“Tο να καταστρέφεις εικονοστάσια, εξωκλήσια, ή να βρομίζεις με διάφορους τρόπους δημόσιους χώρους, στερώντας από αυτούς που απλόχερα σε βοηθούν, τα αυτονόητα δικαιώματά τους, αυτό φέρνει την οργή και την αγανάκτηση των συνανθρώπων τους.
Μπορεί να είναι λίγοι ή πολλοί αυτοί που έχουν αυτές τις τάσεις, όμως η ευθύνη καταμερίζεται σε όλους.

Στη διαδρομή από το Μανταμάδο προς τη Μυτιλήνη, δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο.
Και δεν θέλουμε με τίποτα να εκλάβουμε τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει, ως θρησκευτικές διαφορές…” σχολιάζει το τοπικό site της Λέσβου.
m1m2m3
Στην περιοχή της Επάνω Σκάλας – μία προσφυγική γειτονιά – οι κάτοικοί της καταγγέλουν στο lesvosnews.gr, ότι ο ελάχιστος χώρος που τους έχει απομείνει για τα καλοκαιρινά τους μπάνια, λόγω της ύπαρξης εκεί κοντά του εργοστασίου της ΔΕΗ, έχει μετατραπεί σε μία απίστευτη χωματερή, αφού εκεί έκαναν και κάνουν τις …διακοπές τους οι μετανάστες, αφήνοντας πίσω τα «σημάδια» τους.
Δείτε το σχετικό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: