Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΑΧ.ΜΠΕΟ: ” ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ. ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ, ΤΑ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ” .ΚΟΛΑΣΗ!

mpeos2

Άγρια επίθεση από τον Πρόεδρο Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής με αφορμή διεργασίες που γίνονται -κατά τους ισχυρισμούς-στον Βόλο.
Η ανακοίνωση
“Σοκ και…Μπέος!!!
Πως την είδες Αχιλλέα Μπέο τη δουλειά?

Νομίζεις ότι ο δημαρχιακός θώκος που κατέχεις σήμερα , έχει σχέση με ποδοσφαιρική ομάδα?
Νομίζεις ότι τα περίπτερα είναι ”ποδοσφαιριστές” και τους πετάς στην εξέδρα?
Με ποιο ηθικό δικαίωμα συμπεριφέρεσαι έτσι , ξηλώνοντας 21 περίπτερα με το έτσι θέλω και ζητάς μετεγκατάσταση 12 ενεργών εξ’ αυτών?

Πληρώνεις από την τσέπη σου τα έξοδα μετεγκατάστασης των ενοικιαστών περιπτερούχων?
Αυτή η “νταβατζιλίδικη” συμπεριφορά σου είναι εμμονές σου και κατάλοιπα από το ποδόσφαιρο? Πού αποσκοπεί αυτή η απόφαση?
Θέλεις να κάνεις δικές σου “business” μαζί με τους αχυράνθρωπούς σου σε βάρος των περιπτέρων? Θέλεις να προλάβεις κάποιες εξελίξεις?
Η κατάργηση χηρευόμενων περιπτέρων είναι νόμιμη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου?
Με ποιο δικαίωμα καταστρατηγείς νόμους και αποφάσεις του Ελληνικού Κράτους;
Τι κρύβουν οι άνευ ουσίας δημόσιες “τσαμπουκαλίδικες” δηλώσεις?
Αυτό το “υφάκι “ του κουραδόμαγκα , νομίζεις ότι περνάει ως τρομοκράτηση στους περιπτερούχους – Καπνοπώλες του Βόλου?
Μπραβιλίκια, τσαμπουκάδες, νοοτροπίες ποδοσφαίρου … δεν περνάνε στην κοινωνία ενός κόσμου που δουλεύει νυχθημερόν , για να βγάλει ένα μεροκάματο να ζήσει αυτός και η οικογένειά του.ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΟΙΚΤΡΑ!
Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Βούτσης , καθώς και οι Βουλευτές του νομού πρέπει άμεσα να επέμβουν σε όλες αυτές τις αυθαιρεσίες που συμβαίνουν σε βάρος των Περιπτερούχων στο Βόλο και όχι μόνο.
Καλείται ο Περιφερειάρχης της Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος , ο οποίος εμπράκτως έχει ταχθεί υπέρ του Κλάδου μας να παρέμβει άμεσα σε αυτή την αυθαίρετη απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Βόλου .
Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. πρέπει άμεσα να παρέμβει και να νομοθετήσει νέο Θεσμικό πλαίσιο που να προστατεύει το δίκτυο είσπραξης έμμεσων φόρων .
Πρέπει τα περίπτερα να οδηγηθούν ξανά στις Περιφέρειες καταργώντας την δικαιοδοσία των Δήμων να αυθαιρετούν σε βάρος των περιπτέρων με αποφάσεις που τους έδωσε η προηγούμενη Κυβέρνηση και ειδικότερα ο τέως Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας .
Επιτακτική ανάγκη να γυρίσουν οι αδειοδοτήσεις των περιπτέρων στις 13 Περιφέρειες της χώρας και ΑΜΕΣΑ να καταργηθούν οι δημοπρασίες , μέσω Δήμων.

Δούκας Γεώργιος

Πρόεδρος Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: