Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προσφέρθηκε να την πυροβολήσει για να την βοηθήσει να αυτοκτονήσει!


Την απίστευτη αυτή υπόθεση εξιχνίασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία παρενέβη και εξασφάλισε τη σωματική ακεραιότητα της γυναίκας...
aftoktonia

Την απίστευτη αυτή υπόθεση εξιχνίασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία παρενέβη και εξασφάλισε τη σωματική ακεραιότητα της γυναίκας που είχε εκφράσει την πρόθεση να αυτοκτονήσει.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από σχετική καταγγελία και κινήθηκε άμεσα για να προλάβει τυχόν δυσμενή εξέλιξη.
Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα είχε δηλώσει μέσα από το Facebook ότι ήθελε να αυτοκτονήσει και ζήτησε βοήθεια για να το κάνει.
Τότε ήταν που… προσφέρθηκε ένας χρήστης της ιστοσελίδας ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο, να την «βοηθήσει» πυροβολώντας της.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης μετά από συντονισμένη έρευνα εντόπισε τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη αλλά και την γυναίκα που είχε εκφράσει την πρόθεση να αυτοκτονήσει και διασφάλισε τη σωματική της ακεραιότητα.
Σε βάρος του χρήστη σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο υποβολής αιτήματος δικαστικής συνδρομής.
newsbomb.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις