Με διασπορά του Στόλου & Πυρά Επιφανείας άρχισε η «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ»…Στο Αιγαίο!


kataigida
Με διασπορά των Πολεμικών  Σκαφών του ΠΝ και πραγματικά πυρά άρχισε η άσκηση  «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2015 » στο Αρχιπέλαγος …Την ίδια ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η Ξαφνική ενεργοποίηση της Μονάδος «Δ» και η  ενεργοποίηση της Αεράμυνας σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαμε πολεμικό πυρετό από τις 5 τα χαράματα και ενώ τα Επιτελεία έχουν πάρει φωτιά ο ΥΕΘΑ ακολουθεί το πρόγραμμα των Αρχηγών χωρίς Σταματημό !
EMB 145H

Ο ΥΕΘΑ πέταξε με αεροσκάφος  ASEPE  για να παρακολουθήσει την Άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ  3/15 άλλα΄και την άσκηση Έρευνας και διάσωσης σε νησί του Αιγαίου και εκτελούνταν απο Μονάδες και Ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας!

Συνέχεια της Πολεμικής Κατάστασης που επικρατούσε  στο Αιγαίο ήταν η Πτήση του Υπουργού και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ  με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού σε Φρεγάτα  κάπου στο Αιγαίο  ,από όπου παρακολούθησαν την διασπορά των Μονάδων του ΠΝ ,αλλά και τις βολές με πραγματικά πυρά που εκτελούσαν εν πλω τα Σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού !

kategis

Η Μέρα δεν έχει τελειώσει ακόμη και δεν ξέρουμε τι μας περιμένει η νύχτα …Ενώ το ΓΕΕΘΑ  ετοιμάζει με συνεργασία των Επιτελείων εκπλήξεις πρώτου μεγέθους στα νησιά του Ανατολικά Αιγαίου !

( Χαρακτηριστά είναι τα εύσημα του Α/ΓΕΕΘΑ )
     
    1. Συγχαρητήρια σε όσους μετείχαν στο σημερινό ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ. Άριστη σχεδίαση, οργάνωση και εκτέλεση. Μπράβο!!
     
  1. ΚΑΤΑΙΓΙΔΆ με πυρά σημερα στο Αιγαίο. Συγχαρητήρια στο Στόλο. «Έχουμε γη και πατρίδα όταν έχουμε πλοία στη θάλασσα.» Θεμιστοκλής 480 πΧ
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις