ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ; ΤΟ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Όχι δεν είναι η σωστή απάντηση το ότι οι αλλοδαποί είναι συνηθισμένοι στην πείνα και στα λίγα. Αυτή θα ήταν η συνηθισμένη απάντηση που θα περιμέναμε από τους πολυπολιτισμικούς διεθνιστές. Οι αλλοδαποί δεν ήλθαν εδώ για λίγα αλλά για να πλουτίσουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο γιαυτό και πρωταγωνιστούν με διαφορά στην εγκληματικότητα. Είδαν το ότι είμαστε ένα κράτος μπουρδέλο και μαζέψαμε όλους τους τυχοδιώκτες και φονιάδες του πλανήτη.
Η σωστή απάντηση λοιπόν είναι πολύ απλή και η εξής:
Οι μόνοι κυνηγημένοι μέσα στην ίδια τους μάλιστα την χώρα, είναι οι Έλληνες και αυτούς εξοντώνει οικονομικά και ηθικά η ελληνική κυβέρνηση. Μόνο οι Έλληνες τα πληρώνουν όλα και μόνο από τους Έλληνες αναζητούνται "θυσίες"...
Οι αλλοδαποί μέσα στην Ελλάδα τυγχάνουν μίας πολύ μυστηριώδους και περίεργης ασυλίας. Δεν τους ελέγχει ούτε τους κυνηγάει κανείς σε αντίθεση με τους Έλληνες, να συνεισφέρουν στα κοινά και στην οικονομία, δεν τους ζητάει κανείς να πληρώσουν το παραμικρό αλλά τα πάντα τους παρέχονται κυριολεκτικά εντελώς δωρεάν από αυτό το απίστευτα ξενολαγνικό και ανθελληνικό κράτος, ούτε καν τους αγγίζει κάποια υπεύθυνη κρατική αρχή βλέποντας τους παντού να παρανομούν και να κερδίζουν μαύρο και αφορολόγητο χρήμα πολλών δις κάθε χρόνο οδηγώντας μας κάθε μέρα όλο και περισσότερο στην ολοκληρωτική καταστροφή και τον όλεθρο - αφανισμό!!!!

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μόνο Έλληνες βλέπουμε να αυτοκτονούν κάθε μέρα και ούτε έναν αλλοδαπό. Η χώρα αυτή έγινε η κόλαση των Ελλήνων και ο παράδεισος των αλλοδαπών.
Πρέπει να σώσουμε την Πατρίδα και τους Έλληνες από τους γραικύλους που μας κυβερνούν,που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο και τον αφανισμό. Σκεφτείτε το καλά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις