Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Νέα πρόκληση των Σκοπιανών: Selfie του Μιλοσοσκι με τον Ήλιο της Βεργίνας


skopianos
Νεές φωτογραφίες του αντιπροέδρου της βουλής της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι με σημαία που φέρει τον Ήλιο της Βεργίνας είδαν το φως της δημοσιότητας.Πρόσφατα ο Μιλόσοσκι με την παρέα του βρέθηκαν στην γραφική τοποθεσία NaselbaCaska, στο κεντρικό τμήμα των Σκοπίων.

Κατά τη συνήθη τακτική του, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί κρατώντας την προκλητική κόκκινη σημαία, παραβιάζοντας για μία ακόμη φορά την Ενδιάμεση Συμφωνία Αθηνών – Σκοπίων του 1995, σύμφωνα με την οποία οι γείτονες δεσμεύονταν να σταματήσουν την χρήση του αρχαιοελληνικού συμβόλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μιλόσοσκι είχε αναρτήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο φωτογραφίες από την υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, τον Μύτικα, όπου και πάλι κρατούσε σημαία με τον δεκαεξάκτινο Ήλιο της Βεργίνας.

Ερωτηθείς για τη νέα αυτή πρόκληση, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας αρκέστηκε να κάνει ένα σύντομο, αλλά αιχμηρό σχόλιο.

«Οι ενέργειες του κ. Μιλόσοσκι αποτελούν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για να έχει «15 λεπτά δημοσιότητας». Ας τον αφήσουμε στην πλάνη του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: