Το κίνημα των Αλβανών εθνικιστών «Balli Kombëtar» ( εθνικό Μέτωπο), θα πραγματοποιήσει μεγάλες διαδηλώσεις στο Κόσοβο εναντίων των Σέρβων   εθνικιστών» (Τσέτνικς).

Η απόφαση αυτή ανήκει αποκλειστικά  στην Προεδρία του  κινήματος των Αλβανών στο Κοσσυφοπέδιο, η οποία  εξέδωσε  ανακοίνωση στα ΜΜΕ, όπου  και ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια μεγαλειώδη διαμαρτυρία εναντίον των Σέρβων Τσέτνικς την ερχόμενη  Κυριακή  στις 9:00 πμ, αναφέρει αλβανική εφημερίδα.
«Η διαμαρτυρία θα είναι ειρηνική. Σκοπό έχει  να διασφαλίσει την οργάνωση «Balli Kombëtar» του Κοσσυφοπεδίου,  για την ασφάλεια, τονίζει το δημοσίευμα  .
Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr, τονίζουμε ότι αποτελεί έκπληξη το αιφνιδιαστικό του χαρακτήρα αυτής της μεγάλης διαδήλωσης, η οποία έχει σκοπό να πυροδοτήσει μίση και πάθη στο Κόσσοβο, στην νότια Σερβία και στην ΠΓΔΜ.   Μιλάμε για σκληρούς εθνικιστές του UCK και όχι για καμία » φιλοζωική οργάνωση».
Το ερώτημα δεν είναι  «εάν θα γίνει» αλλά  το «πότε θα γίνει». Ο λόγος αφορά στην αιματηρή σύγκρουση μεταξύ Αλβανών αυτονομιστών και στρατιωτικών  δυνάμεων στην ΠΓΔΜ. Είναι  ζήτημα χρόνου  το πότε κάποιοι ακραίοι Αλβανοί θα προχωρήσουν  στο επόμενο βήμα.
Στόχος  επίσης είναι  και η Σερβία , όπου επιχειρείται κεκαλυμμένη αλλαγή κυβέρνησης, η οποία κατηγορείται από  ΝΑΤΟ και ΕΕ  για   φιλορωσικές τάσεις   . Την Βουλγαρία, το ΝΑΤΟ  την έχει  « καταλάβει» ολοκληρωτικά όπως  την Ρουμανία και την Μολδαβία. Την Ελλάδα προσπαθούν να την ελέγξουν μέσω του χρέους , έχοντας ως στόχο την πτώση της κυβέρνησης και την πρόκλησης χάους σε συνεργασία με « λαθρομετανάστες».  Αυτό είναι λίγο πολύ  το σκηνικό στην περιοχή μας και έχει ως απώτερο στόχο την εξουδετέρωση της Ρωσίας  και την διάλυση της ΕΕ επ’ ωφελεία της οικονομικής ένωσης ΗΠΑ και ΕΕ. Το «φυτίλι» για την έκρηξη αυτή θα είναι ο αλβανικός εθνικισμός   και τα χρέη των χωρών της περιοχής.
Πρόκειται  για μεγαλόπνοα σχέδια  από « σκοτεινά μυαλά» που δεν υπολογίζουν ανθρώπινες υπάρξεις. Αλλά είπαμε ότι,  όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο « θεός γελάει». Όλα αυτά τα « προγράμματα» που έχουν κοινό σπόνσορα στην Ουάσιγκτον θα αποτύχουν στο σύνολο τους,  με παταγώδη μάλιστα τρόπο!