ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΤΩΝ 120ΕΥΡΩ! ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!!ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ!(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ ΜΑΚΕLEIO.GR)

1TRAPEZES-ATM-1

Οι πρώτες λιποθυμίες έξω από τις τράπεζες είναι ήδη γεγονός!
Εικόνες ντροπής και αίσχους  από σήμερα νωρίς  το πρωί στις τράπεζες με τους συνταξιούχους να συνωστίζονται απέξω προσπαθώντας να πάρουν 120 ευρώ από τη σύνταξή τους!
Ουρές έξω από τα 1.000 υποκαταστήματα τραπεζών σχηματίζουν από πολύ νωρίς το πρωί οι συνταξιούχοι προκειμένου να πάρουν τα 120 ευρώ από τις συντάξεις τους.

1TRAPEZES-ATM-4
1TRAPEZES-ATM-3

1TRAPEZES-ATM-2
Οι Εικόνες ντροπής κάνουν το γύρω του κόσμου
Οργή έχει προκαλέσει στους συνταξιούχους το γεγονός ότι στις τρεις από τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες – με την εξυπηρέτηση της τράπεζας Πειραιώς – θα εξυπηρετηθούν αλφαβητικά. Την οργή τους μεγαλώνει, μάλιστα, το γεγονός ότι η ανακοίνωση έγινε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης κι έτσι δεν είχαν ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή.
Ουρές παρατηρούνται σε όλη τη χώρα καθώς στις μεγάλες πόλεις άνοιξαν λιγότερα υποκαταστήματα σε σχέση με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Στην Πάτρα, σύμφωνα με το patrastimes.gr, καταγράφηκαν δύο λιποθυμικά επεισόδια καθώς οι ηλικιωμένοι προσήλθαν στις τράπεζες από το βράδυ περιμένοντας να ανοίξουν τα υποκαταστήματα στις 8 το πρωί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις