ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
Ο οικονομικός πόλεμος εις βάρος της Ελλάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται, με σιγουριά σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να κορυφωθεί όσο πλησιάζουμε προς την 5η Ιουλίου, ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Επιχειρούν κάθε ώρα και… λεπτό να δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικής οικονομικής, αλλά και… ψυχολογικής πίεσης προς τον ελληνικό λαό, στην προσπάθειά τους να επηρεάσουν τη λαϊκή ετυμηγορία και να κερδίσουν μια μάχη που εκ πρώτης όψεως μοιάζει χαμένη για εκείνους.
Το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής θα είναι η απάντηση των Ελλήνων στον εκβιασμό για την αποδοχή ή μη, ενός πακέτου… διάσωσης των ξένων συμφερόντων, εκείνων που επιθυμούν να μη μείνει τίποτα πια σε αυτή τη χώρα, σε χέρια ελληνικά.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Όμως, έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα να δώσουμε και τη δική μας απάντηση στον οικονομικό πόλεμο που μας έχουν κηρύξει. Και αυτή η απάντηση θα τους προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά, πέραν των ήδη σημαντικών απωλειών που στην πρώτη ημέρα κατέγραψαν, από την πορεία των χρηματιστηρίων σε όλο τον πλανήτη.
Στα χέρια μας, λοιπόν, κρατάμε το πιο ισχυρό όπλο για να δώσουμε τη μάχη. Ποιο είναι αυτό;
ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…
Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις που στηρίζονται στην ελληνική παραγωγή και έτσι ενισχύουμε την ελληνική οικονομία.
Πρέπει –επιτέλους- να το πάρουμε απόφαση.
Ο μόνος τρόπος για να «πολεμήσουμε» τα ξένα συμφέροντα, είναι να γυρίσουμε επιδεικτικά την… πλάτη στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Μόνο έτσι θα στείλουμε το δικό μας, ηχηρό μήνυμα αντίστασης, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να βγούμε ενισχυμένοι ως κράτος, από αυτόν τον οικονομικό πόλεμο.
Στηρίζουμε την εγχώρια παραγωγή και συμμετέχουμε σε ένα εμπάργκο στα ξένα προϊόντα.
Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, δεν έχουμε κάτι άλλο να χάσουμε…
Ο ελληνικός λαός θα στηρίξει τα ελληνικά προϊόντα…
Η Ελλάδα αντέχει…
Η Ελλάδα αντιστέκεται…
www.newsbomb.gr