Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Β.Πούτιν απευθύνεται απ’ευθείας με επίσημη ανακοίνωση του Κρεμλίνου προς τον ελληνικό λαό: "Σας στηρίζω στις δύσκολες στιγμές σας"!


ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Β.ΠΟΥΤΙΝ Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμι Πούτιν...
PutinPistol

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Β.ΠΟΥΤΙΝ
Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμι Πούτιν απευθύνθηκε εμμέσως στον ελληνικό λαό με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο και εξέφρασε την στήριξή του στους Ελληνες προκειμένου να ξεπεραστούν οι τρέχουσες δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Τα ρωσικά ΜΜΕ δίνουν μεγάλη δημοσιότητα  με ανταποκρίσεις του TASS και του Sputnik.
Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, «Οι δύο αρχηγοί συζήτησαν στην τηλεφωνική τους επικοινωνία τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος αλλά και θέματα διμερούς οικονομικής συνεργασίας. Ο Πούτιν εξέφρασε στον Ελληνα πρωθυπουργό να μεταβιβάσει  την στήριξή του στον ελληνική λαό  στις δυσκολίες που βιώνει»
Σε παρέμβασή στην κρίση και στο ελληνικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου προχώρησε ο μέντορας του Β.Πούτιν και θεμελιωτής της σύγχρονης ρωσικής σχολής γεωπολιτικής Αλεξάντρ Ντούγκιν, απευθυνόμενος προς τον ρωσικό λαό και ζητώντας να παράσχει υποστήριξη στην Ελλάδα.
Σε ένα εντυπωσιακό κείμενο ο Α.Νούγκιν που το αμερικανικό περιοδικό Foreign Affairs τον χαρακτηρίζει σε άρθρο του, ως το «μυαλό του Πούτιν» είναι σαφές οτι δίνει «σήμα» στην ρωσική κοινωνία να είναι έτοιμη να στηρίξει την Ελλάδα.
«Οι Ρώσοι βρίσκονται στο πλευρό των Ελλήνων, δεν θα τους αφήσουμε μόνους στα δεινά τους, θα τους βοηθήσουμε και θα τους παράσχουμε κάθε στήριξη. Οι Βρυξέλλες και η φιλελεύθερη ηγεμονία επιδιώκουν να διαλύσουν την Ελλάδα.
Εμείς θέλουμε να την σώσουμε.
Πήραμε από τους Έλληνες την Πίστη, την γραμματεία και τον πολιτισμό. Φέρνουμε ευθύνη για τον ελληνικό λαό, ο οποίος είναι ο ιστορικός δάσκαλος των Ρώσων, ο ιδρυτής του πνευματικού και του λόγιου πολιτισμού μας.
Φέρουμε ευθύνη για την Ευρώπη και πρέπει να υπάρξουμε εγγυητές της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας της».
Μια συγκλονιστική τοποθέτηση για την οοία όσοι γνωρίζουν τι σύστημα εξουσίας και ισορροπιών της Ρωσίsς, υποστηρίζουν ότι «Αποκλείεται να γράφτηκε εν αγνοία του Β.Πούτιν, ο οποίος είναι σαφές προετοιμάζει την ρωσική κοινή γνώμη για ανάληψη πρωτοβουλιών στην Ελλάδα και ενεργού βοήθειας στην Αθήνα σε περίπτωση κρίσης»…
defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις