Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Εξέγερση μεταναστών στην Μυτιλήνη - Τραυματίας λιμενικός στην Μυτιλήνη από εξέγερση μεταναστών


Τραυματίας λιμενικός στην Μυτιλήνη από εξέγερση μεταναστών

Μετά από εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ μεταναστών, ένας άνδρας του Λιμενικού τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Τραυματισμένος στην δεξιά πλευρά του θώρακα και στο χέρι από δύο μεγάλες πέτρες που εκτοξεύτηκαν εναντίον του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης ένας άνδρας του Λιμενικού Σώματος του νησιού. Ο άτυχος λιμενικός συμμετείχε σε επιχείρηση ελέγχου μεταμεσονύκτιας εξέγερσης μεταξύ μεταναστών που συνωστίζονται στο νησί, με ιδιαίτερη σκληρότητα και άγριες διαθέσεις.

Όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα ο τραυματισμένος Λιμενοφύλακας, «οι μετανάστες χτυπούσαν αδιακρίτως με μεγάλες πέτρες εναντίον όλων. Ευτυχώς που πρόλαβα να σκύψω, γιατί αλλιώς ίσως και να μην είχα καταφέρει να επιζήσω». Στον άνδρα του Λιμενικού τοποθετήθηκε νάρθηκας στο χέρι, και σήμερα το πρωί βγήκε από το Νοσοκομείο.
Όμως η κατάσταση στο νησί παραμένει τεταμένη μεταξύ ομάδων των μεταναστών και αρκεί μια ελάχιστη σπίθα μεταξύ τους ώστε τα πράγματα να πάρουν ανά πάσα στιγμή μια ιδιαίτερα άσχημη τροπή. 


protothema
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: