Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ» ΓΙΑ…ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


01
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Συνεχίζεται καις στην Τουρκία το μπαράζ δημοσιευμάτων και άρθρων σχετικά με την ελληνική οικονομική κρίση και τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει η ελληνική κυβέρνηση με τους δανειστές της. Τελευταία όμως παρουσιάζεται ένα εντυπωσιακό στοιχείο σχετικά με τον ελληνικό ζήτημα που προβάλλεται από ορισμένες τουρκικές εφημερίδες και προκαλεί με τον τρόπο που παρουσιάζεται.

Συγκεκριμένα κάποιες τουρκικές εφημερίδες διαδίδουν την είδηση ότι τώρα παρουσιάζεται η λαμπρή ευκαιρία στους Τούρκους να έρθουν στην Ελλάδα και να αγοράσουν ελληνικά ακίνητα σε προνομιούχες περιοχές, γιατί οι τιμές τους έχουν πέσει εντυπωσιακά λόγω της οικονομικής κρίσης.
Την προτεραιότητα σε αυτή την είδηση έχουν τα ελληνικά νησιά, ανέκαθεν τόπος που γοητεύει την τουρκική πλευρά. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα οι τιμές των ακινήτων στα ελληνικά νησιά έχουν πέσει κατά 40% και είναι μεγάλο δέλεαρ για όσους Τούρκους έχουν την δυνατότητα να πάνε και να εκμεταλλευτούν τις μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά ακινήτων στα ελληνικά νησιά.
Αυτά τα «ωραία» λοιπόν από την άλλη πλευρά του Αιγαίου!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: