Την ευκαιρία της ζωής τους ετοιμαζόμαστε να δώσουμε στους Τούρκους που αφού είδαν οτι πέφτουμε στα γόνατα …Άκουσον -Άκουσον να αναλάβουν λέει το Χρέος προς το ΔΝΤ ύψους 1,6 δις ευρώ !

Δεν είναι τυχαίο ότι την πρόταση την έκανε (Κούρδος Βουλευτής) αλλά την υιοθέτησε ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας και συμφωνεί και ο Γενίτσαρος Νταβούτουγλου !
Είπαν βέβαια οι Τούρκοι και θα βρούνε πολλούς υποστηρικτές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να μετατρέψουμε το Αιγαίο σε Θάλασσα Ειρήνης και να λύσουμε το Κυπριακό !
Με τί αντάλλαγμα μα τα πετρέλαια του Αιγαίο πόσο μυαλό θέλει…Εδώ ο Ερντογάν βρε άχρηστοι πούλησε ξανά τους Κούρδους που τους έταξε μερική αυτονομία, αρκεί να παρατήσουν τον Ένοπλο αγώνα και να γλυτώσουν ο Τούρκικος Στρατός την αιμορραγία που είχε σε προσωπικό και μέσα ,θα κρατήσει την υπόσχεση του στους Γκιαούρηδες ;
Εκείνος ο Καμμένος που μοιράζει τσαμπουκά για τελεσίγραφα και σιγά μην πεθάνουμε όλοι οι υπόλοιποι, για να σώσουμε κάποιους μεγαλοκαρχαρίες στα νησιά που έτσι και αλλιώς δεν αποδίδουν ΦΠΑ , Γιατί δεν βγήκε να διαολοστείλει στους Τούρκους ;
Αν ναι έκανε και μια δήλωση λές και είναι Υπουργός των Οικονομικών και όχι της Εθνικής Άμυνας !
Πρώτα από όλα δεν δέχομαι κανένα τελεσίγραφο. Δεύτερον για να υπάρξει η οποιαδήποτε λύση την οποία και επιθυμούμε, προϋπόθεση είναι ότι δεν θα υπάρχει αφοπλισμός της χώρας, εξαθλίωση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων (Τώρα πουργέ  και θα γίνει απόλυτα σεβαστό το θέμα του ειδικού καθεστώτος για το ΦΠΑ στα νησιά.
Χωρίς αυτές τις δύο προϋποθέσεις δεν συζητούμε καμία λύση».
veteranos.gr