Ήθελαν τον Αλέξη, Σημίτη ή Παπαδήμο. Για να πλουτίσουν πάλι οι αληταράδες στην πλάτη των Ελλήνων #


 EU-DIKTATUR

ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!

Ο Αλέξης όμως δεν τους έκανε το χατήρι να την κοπανίσει πάμπλουτος, καταστρέφοντας την Ελλάδα σαν τον Ντε Λα Ρούα.


Ήθελαν τον Αλέξη να ολοκληρώσει το σχέδιο Παπανδρέου που προέβλεπε πτώχευση τον Ιούνιο του 2015. Να κουρέψει τις καταθέσεις των ΤΙΜΙΩΝ Ελλήνων που τις κράτησαν εδώ, για να πλουτίσουν τα λαμόγια. Όπως ακριβως έκαναν ο Σημίτης οι σαμαροβενιζελοι, ο ΓΑΠ και ο Παπαδήμος.
Ο Σημίτης που καταλήστευσε τον Ελληνικό λαό και τα ταμεία με το χρηματιστήριο, για να βρίσκουμε σημερα τα κλεμμένα στις λίστες Λαγκαρντ.
Ο Παπανδρέου και η συμμορία του που έκαναν το πλιάτσικο στο ΤΤ στην Proton και έβαλε τον πολίτη να πληρωνει τα κλεμμένα και την πράσινη ανάπτυξη.
Ο Παπαδήμος που με το PSI ληστεψε τα ασφαλιστικά ταμεία και τους μικρομολογιούχους, για να πλουτίσουν ο Σόρος, η οικογενεια Κλίντον, τα καλαμπόκια και αλλα ρεμάλια.
Οι Σαμαροβενιζέλοι που έκλεισαν το ΤΤ σε μια νύχτα καταστρέφοντας χιλιαδες οικογένειες μικρομετόχων, με τον μεγα Στουρνάρα που είχε κλείσει την Ιονική και την Εμπορική για να συγκαλύψει το πλιάτσικο.
Ήθελαν λοιπόν τον Τσίπρα να ολοκληρώσει το έγκλημα, φορτώνοντας του την προδιαγεγραμμένη χρεοκοπία που είχαν ετοιμάσει από την αρχή του μνημονίου. Που την ειχε αποκαλύψει ο Κουκουλόπουλος και μια βδομάδα μετά έγινε υπουργός μαζί με τον Βενιζέλο που πήρε το ΥΠΟΙΚ.

Ήθελαν τον Αλέξη να ληστέψει τις καταθέσεις των Ελλήνων για να θησαυρίσουν τα λαμογια που έχουν βγάλει τα ΕΥΡΩ μας στο εξωτερικό. Και γι’ αυτόν τον σκοπό είχαν και το ιδεολογικό περίβλημα της «αριστερής πλατφόρμας» και δυστυχώς όλως αποδεικνύεται, του κολλητού του ΓΑΠ, Βαρουφάκη. Του συνεταίρου στην ΜΚΟ του Γιάννου, που δυστυχώς μας εξαπάτησε όλους και τώρα ως γνήσιος επαγγελματίας, προσπαθεί να εξοντώσει και τον Αλέξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ πολύ πριν τις εκλογες: Θέλουν τον Τσίπρα να φύγει με ελικόπτερο για να διασωθεί το συστημα!
Ε, ΟΧΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Ο Αλέξης δεν τους έκανε το χατήρι να την κοπανίσει πάμπλουτος, καταστρέφοντας την Ελλάδα σαν τον Ντε Λα Ρούα.
Δεν τους έκανε την χάρη να ληστέψει τους ΤΙΜΙΟΥΣ για να πλουτίσουν τα λαμογια.
Ακόμα και αυτό το κατάπτυστο νέο μνημόνιο, μπορεί να ειναι διαχειρισιμο εάν ο Αλέξης συντρίψει τους απατεώνες.
Ένα όμως καταφέρουν και τον ρίξουν, τότε δεν θα υπάρξει ειρηνικό αύριο. Παρά μόνον αντάρτικο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις