ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ-ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΥΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ-ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ -ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ…ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

simvoulio-arxigon


Ολοκληρώθηκε το γεύμα των πολιτικών αρχηγών
Άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον ΠτΔ – Με αφορμή την επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
geuma-proedriko-1070_0
Η πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο απευθύνθηκε μόνο στους πολιτικούς αρχηγούς. Αφορμή η συμπλήρωση 41 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και… ευκαιρία για να ένα άτυπο Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Η πρόσκληση ήταν για τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής. 41 χρόνια μετά την πτώση της χούντας των Συνταγματαρχών και την επιστροφή Καραμανλή. Ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που δεν προσκλήθηκε ήταν ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός πως από το γεύμα που παραθέτει ο Προκόπης Παυλόπουλος απουσιάζει η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο άνθρωπος δηλαδή που κατέχει το τρίτο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.
Το γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο θα πάρει τον χαρακτήρα ενός άτυπου Συμβουλίου Αρχηγών, αφού στο τραπέζι όπου θα παρακαθήσουν Προκόπης Παυλόπουλος, Αλέξης Τσίπρας, Σταύρος Θεοδωράκης, Θανάσης Παφίλης (σ.σ. αντικαθιστά τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα που απουσιάζει σε περιοδεία στην επαρχία), Πάνος Καμμένος και Φώφη Γεννηματά.

ΤΩΡΑ: Σπεύδουν οι πολιτικοί να φάνε και να πιούνε στην υγεία των κορόιδων στο Μέγαρο (φωτο)

proedros
Νωρίτερα: Στις 14:00 το μεσημέρι το γεύμα του ΠτΔ προς τους πολιτικούς αρχηγούς
Άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 14:00 μετά το μεσημέρι με αφορμή και την 41η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Απών από το γεύμα που θα παραθέσει ο ΠτΔ στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, όπου είναι προφανές ότι θα συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές κατόπιν και των δύο ψηφοφοριών στη Βουλή όπου εγκρίθηκαν τα προαπαιτούμενα για τη συμφωνία, θα είναι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Τον κ.Κουτσούμπα θα αντικαταστήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης.
Σε σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρεται πως «στο γεύμα θα παρακαθίσουν o Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Επικεφαλής του Κόμματος «Το Ποτάμι» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, λόγω απουσίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο κ. Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος και η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κα Φώφη Γεννηματά».
Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος παρέστη στην εκδήλωση μνήμης για την κατάρρευση της δικτατορίας στο Πάρκο Ελευθερίας, την οποία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις