Άραγε πόσοι έχουν καταλάβει αυτή τη σημασία, όταν γνωρίζουμε πως οι Εβραίοι στα «πανηγύρια» τους συνηθίζουν να κάνουν πάντα μεγάλο πάταγο;

mesias-evraioiΜόνο μην περιμένετε αυτός να έρθει από τον ουρανό και να μην ανησυχήσετε για την ζωή του, γιατί αυτόν δεν θα τον σταυρώσουν! Μπορεί στη θέση των Ρωμαίων να υπάρχουν οι Ίσιδες, αλλά το ξαναλέω μην ανησυχείτε, κάτι άλλο θα γίνει!
Αυτός ο Μεσσίας θα είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους και αν δεν έχει Θεϊκή καταγωγή, λίγο θα τους ενδιαφέρει!
Εκείνο που οπωσδήποτε θα θέλουν να έχει είναι η κοσμική δύναμη και να έχει και αμέτρητο πλούτο!
Τα «Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» που γράφτηκαν σε ένα συνέδριο το 1897 στο τέλος του ΙΕ Κεφαλαίου δίνουν την εξής περιγραφή (του σχεδίου τους):
« Εάν ο Βασιλιάς του Ισραήλ θέση επί της Ιεράς του κεφαλής το στέμμα, όπερ θα προσφέρη εις αυτόν η Ευρώπη (Νταϊνσεμπλουμ), θα αποβή ο Πατριάρχης του Κόσμου»!
Ο μακαριστός Αρχιμανδρίτης Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, δίνει και δύο άλλους τίτλους σε αυτά τα Πρωτόκολλα, όπως «Σιωνιστικά Πρωτόκολλα», ή «Εγχειρίδιο για την υποδούλωση της Ανθρωπότητος»! Και οι δύο είναι σωστότατοι!
Το περίεργο είναι πως όταν γράφτηκαν το 1897, δεν υπήρχε ΕΟΚ ή Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά δεν υπήρχε ούτε το Ισραήλ! Θα είχαν ασφαλώς το προφητικό «χάρισμα»!
Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, θα δείτε μετα μάτια σας, την εξάρτηση του Βατικανού από την οικογένεια Ρότσιλντ, (πέρα από τις καλές τραπεζικές σχέσεις τους με την «Τράπεζα του Βατικανού»)!
Εκεί λοιπόν στο βίντεο, θα δείτε πίσω από τον ομιλούντα Πάπα Βενέδικτο, σε μία εικόνα του Χριστού να έχει ζωγραφιστεί με το πρόσωπο του David Rochild! Όχι αυτό δεν θα ήταν τυχαίο! Παραπλανητικό μπορεί, τυχαίο όμως όχι!
Μετά από αυτά θα θεωρήσω πως είναι πολύ πιθανόν ο Μεσσίας που περιμένουν οι Εβραίοι, να είναι ο γιος του Ρότσιλντ, αφού καλύπτει όλες τις δικές τους προϋποθέσεις!
Όμως ενώ συμβαίνουν αυτά, κανείς τόσο εδώ όσο και αλλού, δεν έχει καταλάβει αυτή την σημασία αυτής της εμφάνισης του Μεσσία τους!
Η στέψη πάντως «η γήινη», περιγράφεται ξεκάθαρα στα Πρωτόκολλά τους, και έτσι ξαφνικά μετά την τελετή, η Γη θα αποκτήσει τον Παγκόσμιο Κυβερνήτη – δικτάτορα, που είναι βέβαιο πως θα μας κάνει να ξεχάσουμε ότι ξέραμε!
Καθώς το σκέπτομαι τώρα βλέπω πως ο ρόλος του προηγούμενου Πάπα θα ήταν πολύ βαρύς και δεν θα τον άντεχε και αυτός θα ήταν ο λόγος που παραιτήθηκε! Ίσως να θέλησε αυτά τα βάρη να τα μοιραστεί με τον επόμενό του τον Φραγκίσκο, που μέχρι τώρα δείχνει να αντέχει περισσότερο!
Αλλά όπως έγραψα στην αρχή, ένα τέτοιο Παγκόσμιο γεγονός δεν θα μπορούσε ποτέ γίνει σε κλειστό κύκλο, αλλά με πολύ θόρυβο και βεγγαλικά όπως συνηθίζουν οι Εβραίοι! Πιστεύω πως θα καλέσουν και πολιτικά πρόσωπα από όλη Ευρώπη αλλά και από αλλού, τον ελεγχόμενο Πάπα σίγουρα, και πολύ πιθανόν να το κάνουν και στον Οικουμενικό Πατριάρχη, κολλητό του Πάπα, που εδώ και κάποια χρόνια μας παραξενεύει με πολλές θέσεις του!
Η προσωπική μου άποψη, με δυο λόγια, αλλά και ευχή μου:
– Ο Θεός εδώ να βάλει το χέρι του!
Σχετικό βίντεο