Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Δεν έχει τον Θεό της η κυρά-Τασία – Παραχώρησε ακίνητα σε ΛΑΘΡΟμετανάστες γράφοντας κανονικά τον Δήμο

lathrometanastes

Η γυναίκα θεωρείται επικίνδυνη πλέον

Στην παραχώρηση 2 ακινήτων για να δημιουργηθεί κέντρο προσωρινής υποδοχής μεταναστών προχώρησαν η Αναπληρώτρια Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κας Αν. Χριστοδουλοπούλου σε συννενοήση με τον Έπαρχο της Κω κ. Χαλκδιό,εν αγνοία όμως του Δημάρχου Κω και των κατοίκων αυτού του νησιού.
Πρόκειται για 2 κτίρια που βρίσκονται στην περιοχή Ψαλίδι.Το ένα πίσω από το ξενοδοχείο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ και το άλλο κοντά στον Βιολογικό.
Όπως πληροφορηθήκε το Κοsnews 24 πάντως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί γιατί τα συγκεκριμένα κτίρια πρέπει να επισκευαστούν έτσι ώστε να φιλοξενήσουν τους μετανάστες, με το κόστος να είναι τεράστιο.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι στην απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ,και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το kosnews24.gr,αναφέρεται ότι ο Δήμος Κω θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τα ακίνητα αυτά να αποκτήσουν τις αναγκαίες υποδομές , ώστε να καταστούν κατάλληλα για την υποδοχή προσφύγων, χωρίς όμως ο Δήμαρχος αλλά και γενικά κανένα στέλεχος του Δήμου να γνωρίζουν για αυτή την απόφαση.
keim1

keim2

Δεν υπάρχουν σχόλια: