ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ”! – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΑΚΡΙΒΟΘΩΡΗΤΗ” ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

kos1_1


«Δεν θέλουμε νέα δάνεια διάσωσης» τόνιζε  ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Stern, στις 15 Φλεβάρη του 2015, δηλαδή πριν έξι μήνες.
Ο κ. Τσίπρας δήλωνε τότε στο περιοδικό ανοιχτός σε διάλογο και αισιόδοξος.
«Είμαι υπέρ μίας λύσης που κερδίζουν οι πάντες. Μιας λύσης win-win. Θέλω να σώσω την Ελλάδα από μια τραγωδία και να προστατεύσω την Ευρώπη από τον διχασμό»

«Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός τους  έκανε σαφές ότι “αντί για χρήματα χρειαζόμαστε χρόνο, για να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας για τις μεταρρυθμίσεις. Σας υπόσχομαι: η Ελλάδα σε έξι μήνες θα είναι μια άλλη χώρα”».
Σήμερα λοιπόν μετά από έξι μήνες η Ελλάδα όντως είναι μια άλλη χώρα . Η χώρα των λαθρέποικων. Χάνουμε τα νησιά μας…
Η Κάλυμνος, η Κως, η Χίος, η Λέσβος πνίγονται καθημερινά από τσουνάμι λαθρομεταναστών. Όταν η εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” έγραφε “Πετάξτε τους στη θάλασσα γιατί θα μας φάνε ζωντανούς” έπεσαν όλοι οι “ανθρωπιστές” να μας φάνε.
Όταν μιλούσαμε και λέγαμε ότι έρχεται ΕΙΣΒΟΛΗ λαθραίων στην Ελλάδα, δεν ήμασταν ανθρωπιστές εμείς! Η κυρά Τασία, η θείτσα των λαθραίων.
EXOFILO-TETARTIS1
kos_lathrometanastes__article

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις