Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Μ. Μπράβου: Άγνωστοι έκλεψαν τα καροτσάκια του Νοσκομείου... (Μετανάστες πηγαίνουν εκεί για ύπνο...)


Μαρία Μπράβου αντιπρ. Σωματείου Εργαζ Νοσκομ Κω: Άγνωστοι έκλεψαν τα καροτσάκια του Νοσκομείου το οποίο είναι αφύλακτο. Μετανάστες το έχουν μετατρέψει σε κέντρο υποδοχής απλώνοντας μπουγάδα στους διαδρόμους.
Άγνωστοι δράστες έκλεψαν χθες το βράδυ 6 αναπηρικά αμαξίδια από το νοσοκομείο της Κω όπως μας δηλώνει αποκλειστικά στην Τηλεόραση Αιγαίου η Αντιπρόεδρος των εργαζομένων του Νοσκομείου Κω, Μαρία Μπράβου.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, με την ελπίδα να ξαναβρεθούν τα καροτσάκια που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του νοσοκομείου καθώς έχουν μείνει μόνο 3. Στο νοσοκομείο αυτή την στιγμή
εξυπηρετούνται κατά 70% μόνο μετανάστες την ώρα που δεν υπάρχει ούτε ταμείο αλλά ούτε φύλαξη. Τα βράδια οι μετανάστες γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει φύλαξη, πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να κοιμηθούν, να πλυθούν και να πλύνουν τα ρούχα τους απλώνοντας μπουγάδα στους διαδρόμους των κλινικών. Όπως μας αναφέρει η κυρία Μπράβου το προσωπικό του νοσκομείου Κω που εργάζεται τα βράδια πλέον φοβάται και βρίσκεται κλειδωμένο στα γραφεία εξυπηρετώντας μόνο όταν ειδοποιηθεί. Οι εργαζόμενοι ζητούν βοήθεια καθώς έχει επιβαρυνθεί το πρόβλημα του νοσκομείου της Κω με την αύξηση του πλυθυσμού το τελευταίο διάστημα.
Ρεπορτάζ Σάντυ Λαδικού - Αigaio tv
Πηγή: kosvoice.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: