Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

ΠΗΔΑ…ΠΗΔΑ…ΠΗΔΑ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ,ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ(;) ΤΟ MEGA, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ…ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ! ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ…ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

mitropoulos


ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ:
08:50

Έκλαιγε και ούρλιαζε ο Αλέξης Μητρόπουλος στο δελτίο του MEGA: “Με ΕΥΤΕΛΙΣΑΤΕ αν δεν ζητήσετε συγνώμη, ΑΥΡΙΟ θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ!”

Με ευτελίσατε, είπε ο Αλέξης Μητροπουλος στο δελτίο του Mega και συμπλήρωσε: “διορθωστε το λαθος γιατι μεχρι αυριο θα εχω αυτοκτονησει”…
Νωρίτερα στο δελτίο του καναλιού:  ο Αλέξης Μητρόπουλος είχε δηλώσει: ”Έχω δικαιωθεί από τα δικαστήρια για την υπόθεση της φοροδιαφυγής, κάτι που γνωρίζει τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ερευνήσω εάν κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακίνησαν εκ νέου ένα θέμα που έχει λήξει εδώ και καιρό”.

Μάλιστα σε συνέντευξη του στο Mega είχε εμφανιστεί σίγουρος πως θα βρίσκεται στη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.
Αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε μιλήσει 4 φορές με τον Α. Τσίπρα μετά το ”παρών” που ψήφισε στη Βουλή για το νέο Μνημόνιο.
”Μετά το “παρών” που είπα στην ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο έχω επικοινωνήσει τέσσερις φορές με τον Αλέξη Τσίπρα και με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα”, κάτι που, όμως, δεν επιβεβαιώθηκε.
”Έκτοτε δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Επειδή έχει τριπλασιάσει τις ψήφους στην περιφέρειά μου, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Τώρα εάν δεν με θέλει, δεν μπορώ να του είμαι βαρίδι. Υπό αυτή την έννοια περιμένω και σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή να τού πάρω πάλι την άποψη, εάν με θέλει, εμένα τον πρώτο βουλευτή του στην Ελλάδα σε ψήφους, εάν με θέλει στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε άλλο είναι απλά τα θέματα. Έντιμα”, δήλωσε νωρίτερα στο κανάλι ο κ. Μητρόπουλος, αλλά η απόφαση φαίνεται πως είχε ήδη παρθεί…
Σε πρόσκληση της Μαρίας Σαράφογλου, μάλιστα, να βρεθεί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού για να παραθέσει τις διαφωνίες του είπε: «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».
Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” παρακαλάει τον Αλέξη Μητρόπουλο όταν αποφασίσει να αυτοκτονήσει να μας ειδιοποιήσει για να το καλύψουμε πρώτοι. Και αν έχει την ευγενή καλοσύνη να μας πει και τον τρόπο που θα βάλει τέλος στη ζωή του….
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: