ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΡΙΓΗ! ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

PRO


«Σας μεταφέρω, αποσπάσματα του αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής» (σελ. 421), που κυκλοφόρησε το 1996 και αναφέρεται στο Γέροντα Παΐσιο.
logophp3dtgc27x
Διαβάζοντας σήμερα και πάλι κάποιος τα κείμενα, που θα αναφέρω, νομίζει ότι διαβάζει το σημερινό Τύπο του 2013. Και όμως γράφτηκαν το 1996»!!!
Τι λέει, λοιπόν, το κείμενο αυτό;

«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας, λέει ο ιερομόναχος Χριστόδουλος Αγγελόγλου, ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος. Τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε να πληρώσουμε.
Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.
Και τι θα πετύχουν με αυτό;
Ακούστε: Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ. Παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.
Θα λένε:
Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν”. Για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.
Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα κι αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας.
Τι κάνουν λοιπόν;
Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντας τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες έτσι ώστε, φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κτλ. Ακούμε συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητούνται τα σύνορά μας, τα νησιά μας…..
Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας…..»
Και, όπως λέει σε άλλο σημείο ο π. Χριστόδουλος, όλα αυτά δεν θα μπορούμε να τα καταλάβουμε, γιατί τα ΜΜΕ, θα μας αποπροσανατολίζουν.
Αφού θα λειτουργούν, όπως λέει η Αγία Γραφή, και αυτά στη συχνότητα της καθολικής απάτης («εν πάση απάτη», Β Θεσσαλ. 2,10) και της τερατώδους ψευδολογίας («τέρασι ψεύδους»,Β. Θεσσαλ.2,9). Ή μήπως δεν συμβαίνουν έτσι ακριβώς, όπως ο π. Χριστόδουλος Αγγελόγλου τα περιγράφει το…1996;;;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις