Άκρως ανησυχητικά περιστατικά Ισλαμικής βίας σε Αθήνα και Παρίσι - BINTEO


Άκρως ανησυχητικά περιστατικά με Μουσουλμάνους,συνέβησαν σε Αθήνα και Παρίσι! Άγριος ξυλοδαρμός διαδηλώτριας της ομάδας FEMEN, έγινε σε μουσουλμανικό συνέδριο στο Παρίσι. Οι ακτιβίστριες της οργάνωσης εισέβαλαν στη διαδήλωση έχοντας ακάλυπτα τα στήθοι τους, πάνω στα οποία είχαν γράψει συνθήματα όπως: «Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να υποκύψω». Αμέσως επενέβησαν οι φρουροί της εκδήλωσης κατεβάζοντας τη μια από τις διαδηλώτριες, με τη δεύτερη να είναι λιγότερο τυχερή καθώς έπεσε στα χέρια των Ισλαμιστών που παρακολουθούσαν από το κοινό. Στο βίντεο που ακολουθεί είναι εμφανές πως οι Ισλαμιστές χτυπάνε άγρια τη διαδηλώτρια.
Το συμβάν είναι ένα από τα δεκάδες που συμβαίνουν στη Γαλλία τον τελευταίο καιρό καθώς έχουν αναφερθεί ξυλοδαρμοί γυναικών σε κεντρικά πάρκα του Παρισιού επειδή φορούσαν μπικίνι!
Την ίδια στιγμή σήμερα στη Αθήνα ένας ''κατατρεγμένος πρόσφυγας'' μαχαίρωσε υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων έξω από μουσείο καθώς ''διέκοψε την προσευχή του''.
''Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο κακό με μοχθηρό βλέμμα και βίαιο. Εγώ απλά του ζήτησα να φύγει και εκείνος έβγαλε μαχαίρι και μου επιτέθηκε'' δήλωσε στο ''πρώτο θέμα'' ο τριανταπεντάχρονος υπάλληλος, ''Ξέρεις δεν είναι η πρώτη φορά που ζητώ από ξένους να φύγουν από το σημείο, αλλά πραγματικά το ζητάω ευγενικά, απλά για να κάνω τη δουλειά μου. Την Παρασκευή τα ξημερώματα ζήτησα από τον άνθρωπο αυτόν απλά να μετακινηθεί, για να καθαρίσω τον χώρο. Εκείνος άρχισε να με βρίζει. Μου είπε ότι διέκοψα την προσευχή του και με βλέμμα πραγματικά σου το λέω μοχθηρό, έβγαλε μαχαίρι και μου επιτέθηκε. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Μου κόπηκε η αναπνοή, τα πόδια, δεν ήξερα τι να κάνω να τον αποφύγω. Δεν πρόλαβα με χτύπησε στο πόδι με το μαχαίρι που είχε και έφυγε. Φώναζα για βοήθεια. Κανείς δεν άκουγε. Ήταν χαράματα. Ευτυχώς κάποιος με άκουσε και έτσι με πήγανε στο νοσοκομείο. Είμαι λίγο καλύτερα, αλλά ομολογώ ότι φοβάμαι για το πως θα ξαναπάω στη δουλειά μου μετά από αυτό'' συμπλήρωσε.

defencenews

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ