Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Βίντεο – κόλαφος: «ελβετός» τούρκος υπάνθρωπος παρασύρει αμάχους Κούρδους διαδηλωτές στην Ελβετία!!


Ο Δαρβίνος το είχε πει ξεκάθαρα: Για να γλιτώσει οανθρώπινος πολιτισμός πρέπει να εξαφανιστεί η τουρκική φυλή. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για μια προγραμματισμένη συγκέντρωση Κούρδων μεταναστών που είχαν σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις επιθέσεις της Τουρκίας στα χωριά της νοτιανατολικής Τουρκίας αλλά και σε «στόχους» μέσα στο Ιράκ.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένα αυτοκίνητο πέφτει πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος χωρίς καν να σταματήσει. Η σύγκρουση είναι σφοδρότατη και ως αποτέλεσμα ο οδηγός του οχήματος χάνει προς στιγμήν τον έλεγχό του. Ωστόσο οι διαδηλωτές κατάφεραν να τον κυνηγήσουν και να τον σταματήσουν. Όπως αποδείχθηκε αργότερα ο οδηγός του οχήματος είναι Τουρκικής υποηκοότητας.
Τέλος να σημειώσουμε ότι παρά το ατύχημα κανένας από τους παρασυρόμενους δεν τραυματίστηκε βαριά. Ο Τούρκος οδηγός συνελήφθη και κρατείται από τις αρχές της Ελβετίας.http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/623730/vinteo-sok-elvetia-toyrkos-parasyrei-koyrdoys-diadilotes-me-to-aytokinito-toy#ixzz3lYuirmEn

Δεν υπάρχουν σχόλια: