Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ


ΜΕΡΚΕΛ11
Εκτός ισχύος έθεσε προχθές η Γερμανία τη Συνθήκη Σένγκεν στα σύνορά της με την Αυστρία. Όταν είσαι ισχυρός, εφαρμόζεις τις συνθήκες κατά το δοκούν. Αυτό δείχνει σε μας, ότι μια μόνο λύση έχουμε. Πρώτα πρέπει να γίνουμε ισχυροί στο εσωτερικό για να μπορούμε να κοιτάμε τους ξένους στα μάτια. Να πάψουμε να είμαστε οι νεόδουλοι της νέας εποχής. Να κοιτάξουμε τα δικά μας συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των κάθε Γερμανών, Αμερικανών κ.λ.π. Ξεκαθάρισμα λοιπόν πρώτα στο εσωτερικό μέτωπο, για ισχυροποίηση πολιτικής και οικονομίας και μετά αντιμετώπιση των ξένων.
Τελικά, θα πρέπει να έχουμε παραφρονήσει ομαδικά. Εντάξει, τα λαμόγια μας έφαγαν τα λεφτά και τα έχουν στο εξωτερικό. Εντάξει, είναι δύσκολο τώρα να τους πιάσουμε. Όμως τι κάνουμε εδώ μέσα στη χώρα για να σταματήσει η λαμογιά από εδώ και πέρα; Τι κάνουμε για να φτιάξουμε μια ισχυρή κοινωνία, μια ισχυρή χώρα;
Απλά δεν κάνουμε τίποτα. Επιβάλουμε μόνο εξοντωτικά μέτρα στους συνήθεις «χρήσιμους ηλίθιους», προκειμένου να σηκώσουν όλο το βάρος της καταστροφής, ενώ τα λαμόγια κρατούν τις κοιλιές τους από τα γέλια και ετοιμάζονται για νέες αρπαχτές.
Πέτρος Χασάπης
Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...