Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Έλλην, είδος υπό εξαφάνιση!

Είναι γνωστή σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο η λαμπρή ιστορική διαδρομή του Ελληνισμού στο διάβα των χιλιετιών, όπως και η καθοριστική του συμβολή στην εξέλιξη του ανθρώπου από την κατάσταση του ζώου σε έλλογο ον. Η μεγάλη, η ανυπέρβλητη αυτή Φυλή των Ελλήνων που έχει πετύχει πραγματικούς ιστορικούς άθλους με τη δημιουργία υπέροχων μνημείων ανδρείας, κλέους, πολιτισμού και επιστήμης ως πρωτοδημιουργος κάθε τέχνης και επιστήμης και αυτού του ανθρώπινου πολιτισμού, τι τραγικές στιγμές ζει στην εποχή μας!

 Έχει όλα τα χαρακτηριστικα είδους προς εξαφάνιση! Ο μισός Ελληνικός χώρος βρίσκεται υπό ξένη κατοχή, οι δε Ελληνικοί πληθυσμοί που διαβιουν εκεί στερούνται τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα στην γλώσσα, τη θρησκεία τον αυτοπροσδιορισμο. Τα έως τώρα απελευθερωμενα μας εδάφη αμφισβητούνται διαρκώς από τους ίδιους αδηφαγους "γείτονες" Τούρκους, Αλβανούς , Σκοπιανους και Βουλγάρους.

 Όλοι οι πυλώνες που επί αιώνες στηρίζεται το Έθνος, όπως ο Στρατός, η εκκλησία, η αστυνομία και η οικογένεια βάλλονται από εκείνους που προωθούν την διάλυση του στρατεύματος, την αθεΐα, τον εκφυλισμό και την ανωμαλία. Η τραγική ληστεία που υφίσταται το Έθνος από τους διεθνείς τοκογλύφους με την συνεργεια και ανοχή των πράσινων,  μπλε και κόκκινων πολιτικαντηδων είναι άνευ προηγουμένου! 

Τα τέκνα των Ελλήνων διδάσκονται παραποιημένη, ψεύτικη ιστορία χαλκευμένη από μισέλληνες τουρκολατρες. Τα πάρκα και οι πλατείες μας έχουν καταστεί άνδρα των αθλίων εμπόρων του λευκού θανάτου οι οποίοι σκοτώνουν αργά και βασανιστικά την νεολαία μας της οποίας μεγάλο μέρος σαπίζει από τα ναρκωτικά. 

Η άλλοτε υπερήφανη Χώρα μας που είχε επί χιλιετίες διατελέσει ο προμαχώνας της Ευρώπης απέναντι στην ασιατική θύελλα έχει παραδοθεί αμαχητί από τους γραικύλους σε στίφη εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστων. Και όμως ο ηρωικός Έλλην Στρατιώτης φυλάει τώρα που εγώ γράφω Θερμοπύλες, ο έντιμος αστυνομικός περιπολεί κακοπληρωμενος και κακώς εξοπλισμένος απέναντι σε αδίστακτους και πάνοπλους κακοποιούς. 

 Η Ελληνίδα μάνα προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της και όσοι δεν είναι άνεργοι πηγαίνουν στον χώρο εργασίας τους για να λάβουν τα ελάχιστα χρήματα που δεν αρκούν πλέον για τίποτα άλλο εκτός από την πληρωμή των ληστρικών φόρων που έχουν επιβάλλει οι πολιτικαντηδες κατ εντολήν των ξένων αφεντικών τους. 

Αν όσα εξέθεσα ανωτέρω δεν είναι συμπτώματα που μας οδηγούν εις το ασφαλές συμπέρασμα ότι η Φυλή μας φθίνει μέχρις εξαφανίσεως τότε τι είναι; 

Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΣΥΝ ΑΘΉΝΑ ΚΑΙ ΧΕΊΡΑ ΚΙΝΕΊ"….

ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΆΚΗΣ 
www.ereunitiko.blogspot.com 
papasimakis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: