Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

«Είναι φαφλατάς….»!! BOMBA στο κόμμα του Λεβέντη! Κορυφαίο στέλεχος του κινήματος των δανειοληπτών ξεσπαθώνει! Ποιος πιέζει τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να μην τοποθετήσει στα ψηφοδέλτια του δανειολήπτες. Παραδόθηκε στoυς τραπεζίτες ο «σωτήρας» Λεβέντης;(ΒΙΝΤΕΟ)

εκτος κεντρωων

Ο Γιώργος Μπαρτζώκης, του πολιτικού φορέα των δανειοληπτών τα βρόντηξε και έφυγε
«Δεν πάει άλλο, ο άνθρωπος είναι φαφλατάς» λέει σε συντάκτη του makeleio.gr και συνέχισε: « Εδώ κάτι μυρίζει, ποιος άραγε τον πίεσε να απομακρύνει από τα ψηφοδέλτια του, τους δανειολήπτες»

λεβεντης 1
Το ιστορικό
Το κίνημα των δανειοληπτών συστρατεύτηκε δίπλα στον Γιώργο Λεβέντη τον Φεβρουάριο του 2015! Τότε ο Γιώργος Λεβέντης τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της προστασίες της πρώτης άλλα και της  δεύτερης κατοικίας από κατασχέσεις.
Δείτε το
Όπως συνεχίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκης, αρχές της εβδομάδας κατέβηκα στην Αθήνα, όπως μας είχε ζητήσει εδώ και καιρό  ο πρόεδρος  για να συζητήσουμε στην συμμετοχή μας στο ψηφοδέλτιο. Στο γραφείο που φτάσαμε το κλίμα ήταν εχθρικό»
Τι έγινε;
«Άρχιζε ξαφνικά να μας φωνάζει και να μας καθυβρίζει ότι θέλουμε να του κάνουμε κακό. Εγώ εσάς δεν σας βάζω στο ψηφοδέλτιο μου. Να πάτε στο διάολο  μας φώναζε»
Θα του κάνουμε μήνυση
ο Γιώργος Μπαρτζώκης δηλώνει αποφασισμένος μετά τις εκλογές να προβεί σε μύνηση για συκοφαντική δυσφήμιση
Στην ερώτηση γιατί όχι τώρα η μήνυση μας λύει: «Εγώ έχω καθαρά χέρια. Θα περιμένω να τελειώσουν οι εκλογές για να μην μπορέσει κανείς να πει ότι προεκλογικά υποκινούμεθα από τρίτους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: