Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Η Ελληνίδα βασίλισσα της Ισπανίας εδωσε το χρισμα στον ΝΕΟ αρχηγό της ΝΔ;


vasilissa

Η Ελληνίδα βασίλισσα της Ισπανίας εδωσε το χρισμα στον ΝΕΟ αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας;…
Μυστική συνάντηση υποψήφιου αρχηγού στη Μαδρίτη με τη βασίλλισα Σοφία και ξενάγηση του στο βασιλικό ανάκτορο της Ισπανίας;

Την ωρα που οι βουλευτές και υποψήφιοι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας παρακολουθούσαν τη συνοδο του ΕΛΚ στη Μαδρίτη καποιος υποψήφιος ειχε εξαφανιστεί απο τα ματια των υπολοίπων για λιγες ωρες.
Οι φημες που κυκλοφόρησαν απο το περιβάλλον του ηταν πως ειχε μια παρα πολύ σημαντική συναντηση για το πολιτικο του μέλλον και την εξελιξη της εσωκομματικής διαδικασίας.
Οπως διερευσε, ο υποψήφιος συναντήθηκε με την βασίλισσα Σοφία και μαλιστα τον ξεναγησε η ιδια στο βασιλικό ανακτορο της Μαδρίτης. Το μονο που δεν μαθαμε ειναι αν του ζητησε να μεταφερει τα χαιρετίσματα και την εκτίμηση της σε φιλη του πολιτικό στην Ελλάδα που εχει νονά γαλαζοαίματη συγγενή της βασίλισσας!
Υ.Γ. Χθές εντελώς τυχαία συνεδρίασε η κεντρική εφορευτική επιτροπή της ΝΔ και αποφάσισε για τον ποσες καλπες θα στηθούν στο εξωτερικό κατι που μαλλον θα ενδιαφέρει παρα πολύ τον υποψήφιο – εκλεκτο της μεγαλειοτάτης.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: