Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Άδωνι Γεωργιάδη για την δήλωση περί Χίτλερ..Τι απαντά ο βουλευτής της ΝΔ.


Επίθεση κατά του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του με αφορμή δηλώσεις για τον... Χίτλερ.
29-10-15 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ξεπέρασε κάθε όριο.

Μια ημέρα μετά την επέτειο του ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο φασισμό και το ναζισμό.

Ο κ. Γεωργιάδης παρομοιάζει την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο  με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933, κατασκευάζοντας ιστορικές αναλογίες αντίστοιχες με το επίπεδο βιβλίων που έχει κατά καιρούς προωθήσει από την εκπομπή του».

Είμαστε συνηθισμένοι στις πολιτικές χυδαιότητες του κ. Γεωργιάδη, αλλά αυτό δεν τις κάνει ούτε λιγότερο επικίνδυνες, ούτε λιγότερο αποκρουστικές.

Για αυτό το λόγο, θέλουμε να θεωρούμε αυτονόητη την καταδίκη των δηλώσεών του κ. Γεωργιάδη από την ηγεσία της ΝΔ και από τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του.

H δήλωση Γεωργιάδη

«Σήμερα θα ήμασταν έξω από το μνημόνιο παρέα με την Πορτογαλία. Η Κύπρος που μπήκε στο μνημόνιο, τρία χρόνια μετά από εμάς, βγαίνει και εμείς ξαναγυρνάμε πριν από το 2010, γιατί βγάλαμε για πρωθυπουργό έναν τυχοδιώκτη», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Και ο Χίτλερ εκλέχθηκε δημοκρατικά, τι θα πει αυτό;».

newpost.
Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...