ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΒΡΟΧΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΏΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!

Στους δρόμους του Παρισιού ο στρατός - φωτογραφίες

Στους δρόμους του Παρισιού ο στρατός (φωτογραφίες)
Την εμφάνισή του έκανε στους δρόμους του Παρισιού από τοπρωί πέφτει βροχή πυροβολισμών σε τεράστια επιχείρηση των επίλεκτων δυνάμεων. Στρατιωτικά οχήματα εμφανίστηκαν στο Σαν Ντενίς και αρκετοί στρατιώτες μετέχουν στην επιχείρηση.
Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων οι Αρχές πιστεύουν ότι ταμπουρωμένος μέσα στο διαμέρισμα είναι ο Βέλγος τζιχαντιστής Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ που είχε εμφανιστεί στην Ελλάδα και είναι ο άνθρωπος που «ενορχήστρωσε» τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι.
Πρόκειται για ένα από τα υψηλότερα «στελέχη» του Ισλαμικού Κράτους και πλέον ένας από τους πλέον καταζητούμενους στον κόσμο.
stratos-gallia
Αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ενώ πληροφορίες που μεταδίδει η Le Monde μιλούν για δύο ή τρεις νεκρούς υπόπτους που συνδέονται με τους τζιχαντιστές και την επίθεση στο Παρίσι. Νέες πληροφορίες κάνουν λόγο και για τρεις συλλήψεις τρομοκρατών.
fdss
Πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο με τρεις δράστες οι οποίοι έχουν ταμπουρωθεί μέσα σε σπίτι, ενώ στην αρχή της συμπλοκής ακούστηκαν και εκρήξεις.

tribune

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις